Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Tete2006 @ 2014 01 31, 16:33)
Tai čia ne tik Ryanair liečia:)...
Galima imti maistą vaikams, tik kai kur gali paprašyti paragauti... Na talpa iki 0,5 l niekada neužkliuvo, o tekę daug kartų skristi su vaikais... 4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Jei kas skrisit artimiausiu metu, parasykit kaip dabar su tom rezervuotom vietom bigsmile.gif Ar toliau visi bega kaip akis isdege biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2014 01 31, 22:17)
Jei kas skrisit artimiausiu metu, parasykit kaip dabar su tom rezervuotom vietom  bigsmile.gif Ar toliau visi bega kaip akis isdege  biggrin.gif

Nėra tikslo bėgti, nebent, kad nešalti ant trapo ir pirmam į lėktuvą įlipti biggrin.gif biggrin.gif
Vietos yra ant bilietų sužymėtos... 4u.gif
Atsakyti
Tikslas kol kas islieka- jei nori savo rankini bagaza turet saugiai padeta virs galvos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2014 01 31, 22:07)
Tikslas kol kas islieka- jei nori savo rankini bagaza turet saugiai padeta virs galvos wink.gif

Bagaza galima pasideti po sedyne priesais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2014 01 31, 22:17)
Jei kas skrisit artimiausiu metu, parasykit kaip dabar su tom rezervuotom vietom  bigsmile.gif Ar toliau visi bega kaip akis isdege  biggrin.gif

RYANAIR baigia " sėdu kur noriu" politiką
Atsakyti
bet tai nesamone kazkokia, kad dar reikia drebeti del bagazo saugumo, gi ne turgus pagaliau koks - lektuvas, tegul patys ir uztikrina ta protinga tiek zmogaus, tiek bagazo sukisima.
Maziausiai noriu bijoti, kad kas po mano apatinius narsys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 01 vasario 2014 - 16:38
QUOTE(kadabra @ 2014 02 01, 17:37)
bet tai nesamone kazkokia, kad dar reikia drebeti del bagazo saugumo, gi ne turgus pagaliau koks - lektuvas, tegul patys ir uztikrina ta protinga tiek zmogaus, tiek bagazo sukisima.
Maziausiai noriu bijoti, kad kas po mano apatinius narsys  biggrin.gif

Daug skraidau, bet nelabai suprantu kur matote didelę problemą su bagažu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2014 02 01, 21:17)
Daug skraidau, bet nelabai suprantu kur matote didelę problemą su bagažu? g.gif

is ankstesniu postu supratau, kad atsiradus vietoms, gali buti problema ta, kad atsisesi vienur, o bagaza gali tekti ikisti kitur.
Na, visgi manau saugiau, kai daiktai virs galvos skrenda.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2014 02 01, 21:23)
is ankstesniu postu supratau, kad atsiradus vietoms, gali buti problema ta, kad atsisesi vienur, o bagaza gali tekti ikisti kitur.

Bet realiai nieko ten baisaus nėra, na jei kartais ir pasitaiko, kad kitur bet juk ne kitame lėktuvo gale smile.gif Nereikia iš to daryti problemų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2014 02 01, 21:29)
Bet realiai nieko ten baisaus nėra, na jei kartais ir pasitaiko, kad kitur bet juk ne kitame lėktuvo gale smile.gif Nereikia iš to daryti problemų... 4u.gif

zinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2014 02 01, 20:23)

Na taip, kas pirmesni užsiima vietas, dedasi bagažus arčiau savęs, kitiems tenka kiek toliau. Paskutinį kartą pora moteriškių iš Rusijos niekaip negalėjo suprasti, kaip gali mano lagaminas būti virš jų vietų, tarėsi tarpusavyje, tipo metam tą lagaminą lauk ir viskas, vadino mane labai "gražiai" , bandė stiuardesei tai paaiškinti rusiškai, ji bandė joms paaiškinti angliškai kad čia vietos joms, o ne lagaminams, kol galų gale kol jos nervinosi ir mane keikė, buvo užimtos visos artimesnės bagažo vietos ir jų lagaminai iškeliavo į kitą lėktuvo galą smile.gif
Atsakyti