Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Man tai siuo metu tas bagazas nemokamas (10kg) aktualu.
Turiu lagamina ant ratuku - patogus daiktas, atitinka ismatavimus, ale pats sveria itariu nemazai.
Kaip jus verciates? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 28 sausio 2014 - 15:20
QUOTE(kadabra @ 2014 01 28, 15:19)
Man tai siuo metu tas bagazas nemokamas (10kg) aktualu.
Turiu lagamina ant ratuku - patogus daiktas, atitinka ismatavimus, ale pats sveria itariu nemazai.
Kaip jus verciates? 4u.gif

ta prasme?
Atsakyti
mastau ar ieskotis kokios tases lengvesnes, ar rinktis maziau talpu, bet patogu daikta - lagamina su ratukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2014 01 28, 16:06)
mastau ar ieskotis kokios tases lengvesnes, ar rinktis maziau talpu, bet patogu daikta - lagamina su ratukais  g.gif

tai jau asmeniškai žiūrėkite kas jums gerai ir patogu smile.gif Žiūrėkite, kiek persėdimų, kokį svorį vešitės, kaip pasieksite apsistojimo vietą (taksi, pėsčiom, viešas transportas), kokia asmeninė sveikata galų gale, jei norėsit veštis lengvesnę tašę kuris bus daugiau automatiškai prikrauta svorio.
Atsakyti
Sakykite, per kiek laiko ateina patvirtinimas apie nupirktus bilietus? Visus etapus perejau, atsidare lentele, kad gali tekti laukti, ir viskas. Jokio patvirtinimo negaunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2014 01 28, 16:06)
mastau ar ieskotis kokios tases lengvesnes, ar rinktis maziau talpu, bet patogu daikta - lagamina su ratukais  g.gif

As uz kuprine. Pati isigijau lengvute, patogia, butent ryanairo gabaritam pritaikyta. Jei skubi, tai ant peciu uzsimeti ir varai. O su lagaminu ilgiau, nuo bordiuro ant bordiuro. Paskutini karta musu seimyna turejom 4 rankinius bagazus, su vyru pasidalinom po kuprine, polagamina ir po vaika thumbup.gif Nereikejo ne registruoto pirkti, uzteko daiktu dviem savaitem.
Atsakyti
Gal kas galėtų paaiškinti dėl bilietų apmokėjimo? Susipainiojau visiškai doh.gif

Jei nenoriu mokėti kreditinės kortelės mokesčio, turiu apmokėti debetine kortele, tačiau kokia konkrečiai debetinė reikalinga? Ar priims paprastą SEB Visa Electron, ar reikalinga speciali debeto kortelė, kurioje numatyta galimybė internetu rezervuoti lėktuvo bilietus (pvz Visa Classic debeto)? Kadangi nemažai bilietų reikia pirkti, susidaro apvali suma, apmokant kreditine, nejau dabar issiiminėti dar atskirą kortelę reikės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2014 01 29, 11:14)
Gal kas galėtų paaiškinti dėl bilietų apmokėjimo? Susipainiojau visiškai doh.gif

Jei nenoriu mokėti kreditinės kortelės mokesčio, turiu apmokėti debetine kortele, tačiau kokia konkrečiai debetinė reikalinga? Ar priims paprastą SEB Visa Electron, ar reikalinga speciali debeto kortelė, kurioje numatyta galimybė internetu rezervuoti lėktuvo bilietus (pvz Visa Classic debeto)? Kadangi nemažai bilietų reikia pirkti, susidaro apvali suma, apmokant kreditine, nejau dabar issiiminėti dar atskirą kortelę reikės? unsure.gif

Nors kiek temą pavartykit, vis apie tą patį...
Papildyta:
Va kas skrendat „Lufthansa“ ir „Ryanair“ atšaukė dalį skrydžių
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2014 01 29, 12:26)
Nors kiek temą pavartykit, vis apie tą patį...
Papildyta:
Va kas skrendat „Lufthansa“ ir „Ryanair“ atšaukė dalį skrydžių

Ne tik varčiau, bet ir perskaičiau nup pirmos žinutės smile.gif Vis apie tą patį - tikrai ne aš viena klausiau, bet nėra nei vieno kompetetingo atsakymo. Nes pasakymas "pirkau su VISA debetine" yra bereikšmis, VISA debetinių yra daugybė biggrin.gif Todėl ir klausiu - kokios konkrečiai debetinės kortelės tinka? Ar visos?
Atsakyti
Man priėmė paprastą debetinę SEB Visa Electron. Kelias dienas pinigai pabuvo rezervuoti, po to nuskaitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2014 01 29, 13:24)
Man priėmė paprastą debetinę SEB Visa Electron. Kelias dienas pinigai pabuvo rezervuoti, po to nuskaitė smile.gif

Ačiū, Sesupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2014 01 29, 13:24)

Kažkada (maždaug prieš pusmetį) mėginau su SEB Visa Electron, tai iš pradžių rodė, kad viskas lyg ir gerai, o paskui gavau email'ą, kad mokėjimas atmestas...Teko pirkt iš naujo su kreditine g.gif

QUOTE(ariete @ 2014 01 27, 21:53)
Gal kas žinote, kaip realiai yra su nauja vietų rezervavimo tvarka. Jei papildomai nemokam, ar tos vietos bus parinktos automatiškai ir kaip jas sužinot?

Dariau prieš porą dienų check-in'ą, tai jei nori pasirinkt, moki 19 Lt už vietą, bet nesirinkau, tai davė automatiškai....Skrendam dviese, tai davė šalia...Bet prieš tai negali pažiūrėt, kokias vietas tau išmes - tik jau kai galutinai duomenis patvirtini, gauni boarding pass su nurodytom vietom....
Ne kas šiaip, ypač su vaiku skrendant, nes įtariu, gali ir ne šalia duot, kai jau pasirinkimo didelio nėra...
Atsakyti