QUOTE(Gudre @ 2014 01 22, 12:36)
Help, nerandu kaip pazymet, kad nereikia draudimo ne pirma kart perku, bet nerandu
paslėpta tarp šalių pavadinimų, gal 7-10 įrašas nuo sąrašo pradžios. Pati 10 min ieškojau
QUOTE(Gudre @ 2014 01 22, 13:36)
Help, nerandu kaip pazymet, kad nereikia draudimo ne pirma kart perku, bet nerandu
Jie dažnai keičia vietas
Būna arba ties D raide: Don't cover me, arba ties N raide: No travel insurance required
QUOTE(whitey @ 2014 01 21, 23:57)
As ziureciau viln. O namo tada jau kaip nors
Na,jei nebutu keblumu tai skrisciau ir as o db.neiseina. blogu laiku cia parskrenda man taxas ~50 eur bus.prasyt dar kazko kas ivln nuveztu nes su traukiniu ir nespeciau is siauliu tai dar neuzdyka gi.bendroj sumoj pasidaro gal 30 eur pigiau.o kiek nervu ir extra laiko sugaista.neverta.
QUOTE(grange @ 2014 01 24, 13:50)
Na,jei nebutu keblumu tai skrisciau ir as o db.neiseina. blogu laiku cia parskrenda man taxas ~50 eur bus.prasyt dar kazko kas ivln nuveztu nes su traukiniu ir nespeciau is siauliu tai dar neuzdyka gi.bendroj sumoj pasidaro gal 30 eur pigiau.o kiek nervu ir extra laiko sugaista.neverta.
bet gi yra įmonės, užsiimančios keleivių vežimu, kurios prisitaikiuosios prie tvarkaraščio. Nebent jums galutinis taškas kiek įmanomai nepakeliui
Man daugiau problema pas save namie tek ryte skrydis 7 negerai tiek parskridus vosne vidurnakti.abiejais atvejais reikia arba taxo arba nuomotis masina kad nusigaut iki namu na nes mes db.be masinos. Tai pridejus extra islaidas neapsimoka skristi i vln su ryanair.bilietas brangesnis airbaltic bet keliavimo problemu nelieka tiek is namu tiek rygoj
praeitą sav pirkau bilietus su debetine kortele, pinigai vis dar rezervuoti (ne nuskaityti). kaip mano, ar viskas gerai? gal kam taip buvo?
kadabra, mano pazistamas skrenda
skyler, pasitikrink per mybookings. Jei ras bilieta su confirmed, viskas ok
QUOTE(whitey @ 2014 01 27, 18:45)
kadabra, mano pazistamas skrenda
Na va, kaip smagu. Tai gal dar is kokiu silainiu? Butu galima ant takso mestis
QUOTE(uopliuke @ 2014 01 27, 18:52)
O i bilietu kaina itraukiama kartu ir bagazas ar reikia moketi papildomai?
papildomai reikia mokėti už registruojamą bagažą. Rankinis, kurį nešatės į saloną su savimi, jau "įkalkuliuotas" į bilieto kainą, paildomai už jį mokėti nereikia.