Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Forgete, ziurint istoriskai, mergaites aimanavo, aimanavo, o kai prisiaimanavo, tada belieka stebetis, kad vyrai ale aimanuoja biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau kiek tiesos, bet išbandyti verta

Nesuprantantiems angliškai esmė tokia: Jei kelis kartus tomis pačiomis datomis ta pačia kryptimi ieškote bilietus per Ryanair, išsitrinkite "sausainiukus" savo kompiuteryje, nes ryanair gudrus, supranta, kad tikrai norite to skrydžio ir padidina kainas Jums asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2014 01 09, 10:38)

Nesuprantantiems angliškai esmė tokia: Jei kelis kartus tomis pačiomis datomis ta pačia kryptimi ieškote bilietus per Ryanair, išsitrinkite "sausainiukus" savo kompiuteryje, nes ryanair gudrus, supranta, kad tikrai norite to skrydžio ir padidina kainas Jums asmeniškai.

Man nepasitvirtino. Tam tikro skrydzio bilietus jau gaudau pigiau du menesius. Specialiai paprasiau vyro, kad darbe pabandytu paziureti kaina tam paciam skrydziui. Kainos identiskos.

Nebent kazka netaip supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2014 01 09, 10:03)
Man nepasitvirtino. Tam tikro skrydzio bilietus jau gaudau pigiau du menesius. Specialiai paprasiau vyro, kad darbe pabandytu paziureti kaina tam paciam skrydziui. Kainos identiskos.

Nebent kazka netaip supratau  ax.gif

nepasitvirtino ir man , kainos tokios pat
Atsakyti
Na va kaip gerai, aš tingėjau tikrint, tai dabar ramu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Iskilo toks klausimelis ax.gif Nusipirkom bilietus su ryanair ir pirma karta rezervavom vietas, bet dabar ir galvojam, ar tos vietos rezervuotos tik i viena puse ar i abi (grizimas po 16 dienu, tad reikes daryti atskira check-in'a)? Diiiiiidelis aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REER: 09 sausio 2014 - 13:19
QUOTE(Miaška @ 2014 01 08, 01:30)
Sveikos ir sveiki wink.gif

noriu savo studentę Velykoms parsisiųst, kaip manot, jamt dabar bilietus, ar laukt dar? Velykos balandį.
Dabar EDI-KUN-EDI mano norimomis datomis yra už ~436 Lt, tai ir svarstau, pigu čia ar brangu, niekad Ryanair tendencijų nestebėjau.

Sveika,

Šitą kryptį ir aš stebiu mirksiukas.gif Tik as labiau balandžio pradžią žiūriu, tai tada pigiau, kažkur 280 lt. O Velykoms kainų gali ir nebemažinti... Optimalu 2-3 mėn. prieš skrydį pirkt bilietus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2014 01 09, 13:34)
Sveika,

Šitą kryptį ir aš stebiu  mirksiukas.gif  Tik as labiau balandžio pradžią žiūriu, tai tada pigiau, kažkur 280 lt. O Velykoms kainų gali ir nebemažinti... Optimalu 2-3 mėn. prieš skrydį pirkt bilietus  4u.gif

Dėkui 4u.gif

Maniškė dirbanti, tai daugiau savaitės atostogų neturės, todėl ir žiūriu būtent tas dienas. Reiškia, reikia jamt bilietus dabar.

Tragiškas susisiekimas su Edinburgu ir apskritai Škotija, turėčiau dar kelias galimybes po komandiruočių užšokt dukros aplankyt, bet praktiškai nėra kaip grįžt namo už krikščionišką kainą ir nepraleidžiant kelionėje 15 valandų, o Ryanair skrydžiai tik kovo pabaigoje prasideda.
Atsakyti
Sveiki,
Atsiprasau, kad pasikartosiu su klausimu, tiesiog negaliu skaityt visos temos.
Turiu Visa kortele is SEB debetine. Ant jos raso Visa.
Ar galima su ja atsiskaityt kaip VISA DEBIT?
Gal kas bandet? Busiu labai dekinga.
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2014 01 09, 09:38)

Man pasitvirtino. Darant paieska UK, vis gaunu geresnes kainas, nei sedint lt ir ieskantis bilietu. Gal sutapimas, bet kelis kartus taip g.gif panaseja i tiesa. Zodziu, toliau seksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 10 sausio 2014 - 11:08
QUOTE(whitey @ 2014 01 10, 12:05)
Man pasitvirtino. Darant paieska UK, vis gaunu geresnes kainas, nei sedint lt ir ieskantis bilietu. Gal sutapimas, bet kelis kartus taip g.gif  panaseja i tiesa. Zodziu, toliau seksiu

Draugai Italijoje irgi patikino, kad tiesa. Jiems tai ne naujiena buvo. Lygiai tas pats su automobilių nuoma. Informacijos netikrinau, sakau, ką pasakojo draugai.
Atsakyti
O taip pamascius, gal koks programisius galetu dirbtina ryanair cookie padaryti, kuris numustu tas kainas? biggrin.gif bigsmile.gif Pakalbekit kas su pazistamais ir, aisku, pasidalinkit ta info. Bent per AZ. Konfidencialuma garantuoju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 10 sausio 2014 - 12:29