Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Jurina @ 2014 01 04, 13:55)
tai kad ziūrėjau per visur, pigiau mums skristi tiesiogiai vasarą

IKi vasaros dar išgyventi reikia mirksiukas.gif . Aš sakyčiau, kad pirkti reiktų ne prieš 6-8 mėnėsius, o prieš 2-1 mėn. Bent jau mano variantais tada skrydžiai yra dvigubai pigesni. Dviese suskraidom maximum už 100 eurų (1 vieną pusę)Alicante - Kaunas (Vilnius) su padoriu laukimo ir atvykimo - išvykimo laiku. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 04, 22:46)
IKi vasaros dar išgyventi reikia  mirksiukas.gif . Aš sakyčiau, kad pirkti reiktų ne prieš 6-8 mėnėsius, o prieš 2-1 mėn. Bent jau mano variantais tada skrydžiai yra dvigubai pigesni. Dviese suskraidom maximum už 100 eurų (1 vieną pusę)Alicante - Kaunas (Vilnius) su padoriu laukimo ir atvykimo - išvykimo laiku.  rolleyes.gif

kada jus cia tokia kaina skridote i Alikante?
Atsakyti
Lėktuvu skrisiu pirmą kartą, norim porai dienų nulėkti į Paryžių. Kiek teko skaityti forumuose, pigiausia skrydį (turbūt ir viešbutį) susirasti patiems, ne per agentūras. Tai ir bandau jų ieškoti rolleyes.gif Mus domina laikas nuo kovo vidurio. Buvau radusi vieną pasiūlymą, bet po kelių valandų tai pačiai datai kaina jau buvo didesnė. Ar galima tikėtis, kad taip pat kaina gali ir sumažėti? rolleyes.gif
Beje, radau, kad būtų pigiau nuskristi su wizzair, o grįžti su ryanair. Ar geriau pirkti bilietus į abi puses iš vienos skrydžių bendrovės?
Gal ką nors mano klausimai ir prajuokins, bet aš visai žalia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisliuke: 05 sausio 2014 - 01:16
QUOTE(krisliuke @ 2014 01 05, 01:59)
Beje, radau, kad būtų pigiau nuskristi su wizzair, o grįžti su ryanair. Ar geriau pirkti bilietus į abi puses iš vienos skrydžių bendrovės?
Gal ką nors mano klausimai ir prajuokins, bet aš visai žalia blush2.gif

Žinoma, kad galite vieną segmentą pirkti su viena bendrove, o kitą - su kita. Nuo to kaina nepriklauso šiose oro linijose.
Skiriasi pas juos reikalavimai rankiniam bagažui. Į tai atkreipkite dėmesį, jei skrendate tik su rankiniu.

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 04, 23:06)
kada jus cia tokia kaina skridote i Alikante?

pvz. lapkričio vidury; už savaitės vėl ax.gif (302 lt)
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 05, 11:51)
pvz. lapkričio vidury; už savaitės vėl  ax.gif (302 lt)

aaa, gaila sezonui tokiu kainu nelabai buna (liepa -rugsejis). Na jei kas uzmatysit girkites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 01 05, 12:15)
aaa, gaila sezonui tokiu kainu nelabai buna (liepa -rugsejis). Na jei kas uzmatysit girkites smile.gif

oi, sezonui net nežiūriu - ne man mėgautis +30 alinančiu karščiu visą parą karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 01 05, 18:38)
oi, sezonui net nežiūriu - ne man mėgautis +30 alinančiu karščiu visą parą  karsta.gif

mes mėgstam rugsėjį, kai temperatūra nėra labai aukšta, o jūra maloniai šilta. Lapkritį nebent kelionė tikriausiai labiau pažintinė gaunasi. O šiais metais ne tik su savo darbiniu sezonu turėsiu derinti, bet dar ir su mokykla rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki, iskilo tokių klausimų, gal pagelbėtumėte. blush2.gif paaugliui siemet, liepos men, sueina 16. Tai kaip zymeti užsakant bilietą - ar prie vaiku ar prie suaugusiuju? Planuoja skristi kovo men, 16 m dar nebus sueje. Ir skris vienas i londona pas dėdę. Kaip suprantu dar reikia is notaro sutikimą paimti? Ar tie sutikimai isduodami lietuviu kalba, ar reikia juos isversti?
Atsakyti
Sveiki,
Kaip manote dabar bilietai i maljorka birzeliui 650lt, ar bus pigiau, ar jau nelabai?
Kazkada nuolaidos budavo, kai likdavo 3 men. o kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(Vaidė @ 2014 01 05, 21:07)
sveiki, iskilo tokių klausimų, gal pagelbėtumėte.  blush2.gif  paaugliui siemet, liepos men, sueina 16. Tai kaip zymeti užsakant bilietą -  ar prie vaiku  ar prie suaugusiuju? Planuoja skristi kovo men, 16 m dar nebus sueje. Ir skris vienas i londona pas dėdę. Kaip suprantu dar reikia is notaro sutikimą paimti? Ar tie sutikimai isduodami lietuviu kalba, ar reikia juos isversti?

Ryanair vaikų vienų lyg neskraidina, skirtingai nei kitos avialinijos. Ar esate tikri, kad nesulaukusį 16 ims ir su tvirtintu sutikimu?
Atsakyti
Sveikos,
atsidariau nauja psl, ir nudziugau, kad taip viskas grazu...bet sunervino, kad norint uzsakyti reikia "draudima moketi, ar tai ka ..TRAVEL INSURANCE". Kas tai yr? nemazi pinigai... ar galima kaip nors nemoketi ir uzsakyti? nes man niekaip neduoda kitaip.
O ir kodel debit nuo kredit kaina skiriasi? Tikrai galima jau tik su visa electron uzsakineti?
Aciu labai, padetumete...
Ir dar vienas pastebejimas, kad jei perku 2 suauge ir vaikas pvz. moku 970 lt, jei atskirai 1 ir 1+vaikas bendras gaunas apie 600 lt....kame cia irgi "korke?" g.gif

Tiek daug ir sau ir kitiems uzsakinejau, o dabar ilindau, ir nk nebesuprantu sad.gif
Padekit bigsmile.gif
Atsakyti