Galiu pasakyti, kad taip buvo su skrydžiais į Diuseldorfą. Buvau nusižiūrėjus skrydį, bet dar nenupirkus. Ir vieną dieną dingo visi skrydžiai, nieko nerodė (vasarai). Po kokios savaitės ar truputį daugiau skrydžiai atsirado, bet laikas pakeistas iš rytinio į vakarinį. Gerai, kad dar nebuvau nupirkus, nes laikas višiškai netenkintų
QUOTE(Jurina @ 2013 12 13, 12:22)
Taip ir negaunu jokios info į paštą, bet matau kad išvis nėra skrydžių trečiadieniais, nei pirmyn nei atgal
Čia apie Alicante kalbu, gal kas žino, gal panaikino trečiadienio skrydžius?
Čia apie Alicante kalbu, gal kas žino, gal panaikino trečiadienio skrydžius?
bent jau anksčiau niekada nesu mačiusi tiesioginio į Alicantę trečiadieniais - visada tik pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Gal jūs apsižiūrėjote netyčia?
QUOTE(syri @ 2013 12 13, 17:03)
bent jau anksčiau niekada nesu mačiusi tiesioginio į Alicantę trečiadieniais - visada tik pirmadieniais ir ketvirtadieniais. Gal jūs apsižiūrėjote netyčia?
kaip aš galėjau apsirikti, aš nupirkau tą skrydį, ir buvo daug skrydžių vasarai (visais trečiadieniais buvo), dabar tikrai sužinojau kad trečiadieniais nebus skrydžių ir nesuprantu kiek man laukt to laiško iš ryanair. Pildyt grąžinimo formos neleidžia, rašo kad skrydis nepanaikintas
QUOTE(Jurina @ 2013 12 13, 16:09)
kaip aš galėjau apsirikti, aš nupirkau tą skrydį, ir buvo daug skrydžių vasarai (visais trečiadieniais buvo), dabar tikrai sužinojau kad trečiadieniais nebus skrydžių ir nesuprantu kiek man laukt to laiško iš ryanair. Pildyt grąžinimo formos neleidžia, rašo kad skrydis nepanaikintas
O kaip sužinojot, kad nebebus? Susisiekėt? Jei susisiekė ir gavot informaciją apie tai, tai nepaaiškino jums apie grąžinimą, formą, ir pnš.? Nu bjauri situacija.
aš sužinojau ne iš ryanair (nekalbu angliškai taip kad galėčiau susikalbėt, t.y. savo mintis aš išdėstyčiau, bet bijau nesuprasiu atsakymo)), kitam tinklapy užklausiau, žmogus susijęs pasižiūrėjo ir pasakė kad nėra skrydžiu, pakeitė tvarkaraštį ir kad geriausia skambint, bet kadangi manau nesusišnekėsiu, tai rašysiu į contact formą. Kas man belieka.
PS. pirmą aš aišku pamačiau ryanair paslapy kad nėra mūsų datai skrydžio, paskui pamačiau kad visais tračiadieniai nėra skrydžių, paskui pagalvojau kad kažkas netaip, skaičiau kad taip gali būti, bet jokios info negavau, tai pgalavojau kad reikia pačiai pasidomėt kas čia kaip.
užpildžiau contact formą, pažiūrėsim ką atsakys ir kaip greitai
PS. pirmą aš aišku pamačiau ryanair paslapy kad nėra mūsų datai skrydžio, paskui pamačiau kad visais tračiadieniai nėra skrydžių, paskui pagalvojau kad kažkas netaip, skaičiau kad taip gali būti, bet jokios info negavau, tai pgalavojau kad reikia pačiai pasidomėt kas čia kaip.
QUOTE(rennate @ 2013 12 05, 00:05)
Mes jau menesiuka karts nuo karto pabandome balandziui uzsisakyt bilietus i Paryziu, bet neleidzia apmoket, prasem draugu, kurie daznai skraido, nepavyko. Paskui mums pasake, kad kazkas keiciasi ju sistemoje, gal del to, bandykite nuo gruodzio 1d. bandem, bet veltui... Raseme Ryanair emaila, bet atsakymo jokio. Gal kas susidutere su ta pacia problema?
Praeitą šeštdienį (ggruodžio šeštą) užsakiau bilietus į Paryžių balandžio pabaigoj. Be problemų.
Sveikos,
kaip suprantu pgl naujas ryanair taisykles galima nestis rankini bagaza 10kg + rankine. Tai ta rankine neina kartu su rankiniu bagazu i ta 10kg svorio limita? Galiu nors ir plytu i ja prisikraut?
kaip suprantu pgl naujas ryanair taisykles galima nestis rankini bagaza 10kg + rankine. Tai ta rankine neina kartu su rankiniu bagazu i ta 10kg svorio limita? Galiu nors ir plytu i ja prisikraut?
QUOTE(Jurina @ 2013 12 13, 16:46)
Kaip jūsų reikalai? Ką Ryanairas?
Gal kas zino ar bus kokios nuolaidos iki naujuju?
gal yra zinanciu, jei as bilietus pirkciau rugpjucio-rugsejo men bet vieno keliautojo nei lyties, nei gimimo datos nezinom, nes dar tik pakeliui jis yra, tai kaip tuo atveju zymeti jo keliones uzsakymo formoje?
Volkiene, nuolaidu visada buan, tik daznai ne ten, kur reikia
Reciuka, vadinas, nera ko skubet su bilieto pirkimu. Juolab, kudikiams kaina bus viena ir ta pati
Reciuka, vadinas, nera ko skubet su bilieto pirkimu. Juolab, kudikiams kaina bus viena ir ta pati
QUOTE(syri @ 2013 12 25, 23:39)
Kaip jūsų reikalai? Ką Ryanairas?
Gavau laišką (gruodžio 24) su pasiūlymu kad sutinku ir mūsų grįžimo skrydis bus diena vėliau arba nesutinku ir man grąžina pinigus.
Ar gerai suprantu kad man nieko nereikia primokėti jei sutinku kad skrydis bus kitą dieną, nes dabar tai bilietai brangesni?