nervu karas su tokiais skrydziais. aisku, esu skrides ir su mazesniu tarpu, bet visalaik ant adatu. gerai, kai gerai. zinoma, butina tureti ir atsargini varianta
QUOTE(whitey @ 2013 12 10, 21:45)
nervu karas su tokiais skrydziais. aisku, esu skrides ir su mazesniu tarpu, bet visalaik ant adatu. gerai, kai gerai. zinoma, butina tureti ir atsargini varianta
Ką reiškia atsarginį? variantų turiu kelių dienų skirtumu, bet tas su 2 val. tarpu patogesnis kiek. Išskridimas iš šiltos šalies.
QUOTE(syri @ 2013 12 10, 22:22)
Man įdomi jūsų nuomonė: ar protinga, realu suskraidyti turint tarp skrydžių 1val 50minučių? Ar praktikuojate iki 2 val. tarpinį laukimą ar visgi imate didesnį intervalą? Žiema čia nepakiš kojos?
Oslo Rygge uostas, ta pati avia linija. Be registruoto bagažo, be vaikų.
Visada keliauju su didesniu laukimo tarpu, tai man kilo klausimas.
Ačiū pakomentavusiems savo patirtį.
Su Ryanair nesu skridusi mazu tarpu tarp skrydziu, bet maziausias tarpas buvo 45 min su Air Baltic.
Skrydis buvo is Vilniaus iki Rygos ir tarpas 01:30, o tada Amsterdamas.
O griztant situacija atvirkstine tik tarpas 00:45.
Tai griztant lektuvas velavo isskristi 30 min is Amsterdamo, bet kadangi tos pacios kompanijos buvo lektuvai - tai pilotas "paspaude" ir ta pusvalandi pasivijom ore, tai tu 30 min uzteko tarp skrydzio, nes priesingu atveju....
O mane domina stai kas
Ar siais laikais buna naktiniu DAR PIGESNIU Ryanair bilietu ispardavimu?
Nes giminaite ne karta yra pasinaudojusi naktiniu bilietu pirkimu GEROKAI MAZESNEMIS kainomis nei diena...
Seniau buvo lyg tai 1-dienio ar 4-dienio naktis...
Aciu uz atsakyma
QUOTE(Vaidux @ 2013 12 10, 21:57)
Su Ryanair nesu skridusi mazu tarpu tarp skrydziu, bet maziausias tarpas buvo 45 min su Air Baltic.
Tai griztant lektuvas velavo isskristi 30 min is Amsterdamo, bet kadangi tos pacios kompanijos buvo lektuvai - tai pilotas "paspaude" ir ta pusvalandi pasivijom ore, tai tu 30 min uzteko tarp skrydzio, nes priesingu atveju....
Kaži kokia vėlavimo išskristi atveju ryanairo politika yra
Ryanair dzin. Jis skrenda, kaip skrides. Nereiktu maisyti su airbaltic, kurie taves net palaukti gali, jei ka. O cia pavelavo, tai atsiprase. Juolab, iki 2 valandu leistina norma. Galu gale, ziureciau statistika norimo skrydzio, ar buve kada velavimu. Nors nuo force majeurs nieks neapsaugotas.
Is/i lt jau nebeveikia jokios naktys ar dienos, belaukiant bilietu. Kone pastoviai aukstos kainos. Ir toliau tik brangyn. O buvo laikai...
Is/i lt jau nebeveikia jokios naktys ar dienos, belaukiant bilietu. Kone pastoviai aukstos kainos. Ir toliau tik brangyn. O buvo laikai...
QUOTE(syri @ 2013 12 10, 23:01)
Kaži kokia vėlavimo išskristi atveju ryanairo politika yra
Pagal tai kiek spaudoje visokiu apie juos straipsniu, kai iskyla konfliktas, tai ju politika ne kokia nei velavimo, nei kitais klausimais....
QUOTE(syri @ 2013 12 10, 22:22)
Man įdomi jūsų nuomonė: ar protinga, realu suskraidyti turint tarp skrydžių 1val 50minučių? Ar praktikuojate iki 2 val. tarpinį laukimą ar visgi imate didesnį intervalą? Žiema čia nepakiš kojos?
Oslo oro uoste Jūsų sąlygomis (be reg. bagažo, be vaikų, 1 valanda ir 50 minučių ir t.t.) drąsiai bandyčiau:)
Tekę ir 55 minučių intervale skristi ... Aišku visada rizika yra, bet Jūsų atveju turi būti viskas ok...
QUOTE(Tete2006 @ 2013 12 12, 08:00)
Oslo oro uoste Jūsų sąlygomis (be reg. bagažo, be vaikų, 1 valanda ir 50 minučių ir t.t.) drąsiai bandyčiau:)
Tekę ir 55 minučių intervale skristi ... Aišku visada rizika yra, bet Jūsų atveju turi būti viskas ok...
jau surizikavau - su bendrakeleiviu nutarėm imti tą. Uostas mažas, pažįstamas, išskrendam iš šiltos šalies - takų valyt nereiks. Pfu pfu pfu
QUOTE(syri @ 2013 12 12, 11:48)
jau surizikavau - su bendrakeleiviu nutarėm imti tą. Uostas mažas, pažįstamas, išskrendam iš šiltos šalies - takų valyt nereiks. Pfu pfu pfu
Manau tikrai viskas bus ok
Sveiki, gal kas gali pakomentuot?
Nupirkom bilietus vasarai, dabar žiūriu nėra grįžimo datos. Suprantu kad arba panaikino skrydį (negavau jokios info į paštą) arba užpildytas lėktuvas (kas neįtikėtinai atrodo). Norim užsakinėt viešbutį, bet dabar nžn. Kaip išsiaiškint ar tas skrydis egzistuoja? Per kiek laiko praneša jei panaikina skrydį?
Ačiū
Nupirkom bilietus vasarai, dabar žiūriu nėra grįžimo datos. Suprantu kad arba panaikino skrydį (negavau jokios info į paštą) arba užpildytas lėktuvas (kas neįtikėtinai atrodo). Norim užsakinėt viešbutį, bet dabar nžn. Kaip išsiaiškint ar tas skrydis egzistuoja? Per kiek laiko praneša jei panaikina skrydį?
Ačiū
Nors tema Ryanair, bet gal nesupyks niekas jei paklausiu, nes SAS temos galima sakyti nėra. Gal kam yra tekę skristi su SAS jungtiniu skrydžiu ir kaip jie, ar palaukia jei vėluojama..? Ačiū
QUOTE(Jurina @ 2013 12 12, 16:38)
Sveiki, gal kas gali pakomentuot?
Ačiū
Ačiū
Taip ir negaunu jokios info į paštą, bet matau kad išvis nėra skrydžių trečiadieniais, nei pirmyn nei atgal
Čia apie Alicante kalbu, gal kas žino, gal panaikino trečiadienio skrydžius?