QUOTE(tiutiute @ 2013 11 13, 12:05)
tai, kad kazkaip labai letai tas laikas eina dabar kas sustabde laika? a? prisipazinkit
pažiūrėk, kaip greitai bėga, jau tuoj diena persivers i antrą pusę, ryt jau ketvirtadienis, greit ir savaitgalis, vel nauja savaitė, žiu ir nebėra dviejų sav.....
QUOTE(cile @ 2013 11 13, 12:25)
Na, jei vedeja ne akvariumiste, tai tos kompetencijos nedaug...kita vertus bent pasiskaityt galetu...
Gal galima pamegint nueit pas ta vedeja ir susitart, kad duotu tinkama preparata...tegu jis ir pradetas, bet tai josios kalte, kad nesamone padave...tegu dziaugiasi, kad dar jusu zuvys nelinksta...
Joa, kikos panos sugeba prikist bet ko i bet ka...dirbau ten tris men pati zalia su kitom naujokem, "smagu" buvo
Gal galima pamegint nueit pas ta vedeja ir susitart, kad duotu tinkama preparata...tegu jis ir pradetas, bet tai josios kalte, kad nesamone padave...tegu dziaugiasi, kad dar jusu zuvys nelinksta...
Joa, kikos panos sugeba prikist bet ko i bet ka...dirbau ten tris men pati zalia su kitom naujokem, "smagu" buvo
Bet reikėjo matyti, kokiu užtikrintu veidu ji man... , kad net aš patikėjau, nors vis tik abejoniu turejau... Neisiu aš pas ja rasborkiu daryt, nenoriu nuotaikos gadintis... Nežinau, ar man čia iš didelio noro akyse rodos, bet lyg mažiau ryškios tos kruopos, bent jau nedaugėja tai tikrai....
Matau, kad neišsiversiu be antro akvos, patarkit kokio dydžio būtų optimalus variantas karantino/darzelio akvukas , 20-30 ltr ? Vieta dydžio neriboja. Ir kokie augalai galetu augti prie naturalaus dienos apšvietimo, gal anubis?
ačiux