Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(cile @ 2013 11 12, 19:54)
Oo, tai tikrai didziulis, as apie kokius 126 pagalvojau  bigsmile.gif Tada juo labiau siulyciau auksinukes parduot/ismainyt ar galiausiai padovanot, nes turesi viska prie ju derint. O galimybes dideles...I ka pacios akys labiau linksta - ar i spalvingus ir protingus ciklidus, ar kazka taikaus mazo, arba kad ir i skaliarus?

o kuo žuvų protas pasireiškia? bigsmile.gif šiaip man norėtusi kelių nemažų gražių žuvų ir grupelės smulkių, spalvingų g.gif na kažką tokio... skaliarai šiaip vilioja, bet kaip supratau, jie yra pakankamai lepūs, o aš dar tik mokausi, nesinori nukankinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 12, 16:51)
pasilaiciuose yra daug lotuso.. jei nebut problematiska iki ten nusigaut taip noreciau paimt, bet gal yra kam is jusu reikia?

kur bigsmile.gif

nerandu mazojo ancitruso verysad.gif jauciu iskeliavo cray.gif Tuomce- kada prieauglis bus? lotuliukas.gif panos reik, o tai du bernai paskui pagalvos, kad jiems dviems reik daugintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 12 lapkričio 2013 - 19:18
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 12, 17:51)
pasilaiciuose yra daug lotuso.. jei nebut problematiska iki ten nusigaut taip noreciau paimt, bet gal yra kam is jusu reikia?

gal man reikia g.gif o kur pašilaičiuose?
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 11 12, 20:18)
kur  bigsmile.gif

nerandu mazojo ancitruso  verysad.gif  jauciu iskeliavo  cray.gif  Tuomce- kada prieauglis bus?  lotuliukas.gif panos reik, o tai du bernai paskui pagalvos, kad jiems dviems reik daugintis  lotuliukas.gif

QUOTE(žydrynė @ 2013 11 12, 20:24)
gal man reikia g.gif o kur pašilaičiuose?

abiem parasiau kontaktus smile.gif jei kuri imsit tai prasysiu kada lotuso prieaugliaus biggrin.gif

Tiutiute, jau yra prieaugliaus, tik dar apie 1.5cm jie
Atsakyti
protas? vien jau tai, kad ciklidai pažįsta šeimininką yra nerealu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 12, 19:32)
abiem parasiau kontaktus smile.gif jei kuri imsit  tai prasysiu kada lotuso prieaugliaus biggrin.gif

Tiutiute, jau yra prieaugliaus, tik dar apie 1.5cm jie

aciu 4u.gif

radau ancitrusiuka clap.gif dvi dienas ieskojau ir dabar radau kabanti ant lapo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 12, 17:51)
na is taves kur buvau gavus maziuka tai irgi vos nesunaikinau, bet butent atsigavo tada kai isodinau i pati akvariumo viduri  kai jau bebuvo 1 lapelis.. dabar turi kokius 5 biggrin.gif

Nu tai ir aš naiviai tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 11 12, 23:08)
Nu tai ir aš naiviai tikiuosi...

biggrin.gif tikekis tikekis, man tikejimas padejo.. nors turbut labiau akvos isgenejimas ir sviesos davimas biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat ir aš prie to tikėjimo dar lempas ilgiau degt palikau biggrin.gif
Atsakyti
taip taip tikejimas suteikia gyvenimui daugiau sviesos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 12, 22:18)
taip taip tikejimas suteikia gyvenimui daugiau sviesos  lotuliukas.gif

Ir augalams irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2013 11 12, 15:50)
Šitas vaistas nuo manų kruopų ligos neišgydys!!! Pati išbandžiau. Tik dar labiau išsisėjo. 5 dienas laukiau pagerėjimo. Nebuvo.
Ichtioftriozės(taškinės ligos) gydymui yra skirtas TetraMedica Contralck.

doh.gif Na tai antireklama Kikai bus (eilini karta...), nes dar perklausiau ar tikrai sie vaistai pades, kadangi maciau ant pakuotes nurodyta plataus veikimo. Patikino, kad taip.
Tai ku daryti?? g.gif

Suskaiciavau mano akvoj - 17 augaliuku rusiu blink.gif lotuliukas.gif Cia daug ar mazai (126 l)? ax.gif Beje, aciu visiems kas pasidalinot wink.gif
Atsakyti