QUOTE(keldziuke @ 2013 11 07, 23:51)
sveikos, jau nebezinau ka ir galvoti.. keliu fotkes, gal ka patarsite - pozymis butu neproporcingai issiputes pilvas, lyg noretusi matytis baltu ismatu keli mm iseinamojoj. siaip zuveliokai aktyvus ir edrus. pas neptuna iskeliavo ryklinis samas ir ugninis barbusas. gaudavo saldyto matiliaus ir dribsniu,apacia- tabletes. filtras vidinis tetratec in 1000, burbuliatorius, vanduo keiciamas apie 30 proc kas savaite su dugno prasiurbimu ir filtro pravalymu...
vaikis ties stiklais padirbejo.. net nemaciau, kol neikeliau..
Man atrodo geriausiu atveju - peršertos, blogiausiu - vandenligė, jei vandenligė tai dar po kiek laiko žvynai turi pasišiaušti ir žuvytė miršta, nes nepagydoma liga
Priminkit kiek laiko akvai, kiek ir kokių žuvų kokiam tūryje ir kuo tiksliau aprašykit kiek ir kokio maisto duodat. Kuo tikliau parašysit, tuo tikslesnė bus diagnozė. Ar darėt nitratų, nitritų testus kada?
QUOTE(kubilina @ 2013 11 08, 08:56)
Užpyliau actu - putoja net šniokšdamas
Nebedėsiu aš jo. Tik dabar teks vėl pagalvoti ką centre padėti.
Ot ir prisišnekėjau, kad duosiu ramybę
Dėkui žydryne už gerą pastaba
Velnias, ir pas mane gi toks kaulas guli vidury akvos
jau šimtą metų. Aš irgi buvau susirūpinus, bet kažkaip ir nepatikrinau su actu, o vienas akvariumistas nuramino, kad nieko jis nekietina, tik buferuoja, sakė kaip tik gerai, nenunuodysiu su CO2 žuvų, nes neleis per daug užrūgštint vandens, ale ir taip negerai, nes gaunasi, kad kiek beleisčiau CO2, matyt vistiek daugiau neištirpsta, vat ir gailiuosi, kad chemijos atidžiau nesimokiau, kažkaip sunkiai ji man sekėsi