QUOTE(Dilma @ 2013 11 05, 21:39)
Nu jau ne, ačiū... Man užtenka ir vieno cvergo... Nukosėjo nuo stalo vaikų vitaminus - žuviataukių kapsules, atsuko buteliuką ir, turbūt, kažkiek, kiek pasiekė - suėdė
Sveikatos kojytei
Ačiū už linkėjimus
, išoperavo juvelyriškai, dabar svarbu, kad gerai gytų. O tavo cvergas maladiec
, žuvies taukai labai sveika ir šuniukams, mes saviškiams duodam
QUOTE(Sandia @ 2013 11 06, 12:04)
dar turiu klausima, ar kuri naudojot VIMI - ACCELERATOR, VIMI - MICRO,
chile gal pas jus parduotuvej yra? nes internetete kiek ziuriu tai Vilniuj viskas..arba nemoku ieskot
kokios firmos vandens testus naudojat?
Aš naudojau, šiaip jau visos trąšos geros, tik reikia prisitaikyt tinkamas dozes
QUOTE(cile @ 2013 11 06, 23:00)
Neblogas laimikis
o tos daugmaz per vidury, trecios is desines- sagitarijos ar valisnerijos? Nes jai pastarosios, tai bent jau pas mane panasaus stambumo grunte jos ne velnio neaugo (valisnerijos).
Pas mane labai stambiuose upės akmenukuose valiznerijos žėlė nespėdavau raut, tiesa buvo ir kiti faktoriai: daug žuviukų ššš, nitratų ir augalinė lempa (su Day light-u augo silpniau
)
QUOTE(Jolancike @ 2013 11 06, 23:40)
Persitvarkėm šiek tiek
Dabar lyg ir geresnis vaizdas bet dar toli gražu iki tokio kokio norėčiau. Gal kokių pastabų pasakysit, mergaitės, ką reiktų keist
Gal kokosai per arti vienas kito
...
Man gražu, o jei norisi patarimo, tai man trūksta idėjos, kažkaip atrodo pardrikai viskas, na tai tik tiek
ir čia gal tik mano nuomonė. Bet iš esmės kai sveikai atrodo augaliukai, gražu, kad ir Angliškas sodelis
QUOTE(cile @ 2013 11 07, 11:30)
dar yra e.tenellus, is tu pievutiniu, jis ar ne Jurginiuko dziunglese zelia
Tikrai taip
tik, kad želia tai nepasakyčiau, greičiau bando kabintis į gyvenimą, tiek kad pas mane jis pačiam pirmam plane, tai matosi labai, o dabar dar paleido savo ūsus palei stiklą grunte, įdomiai atrodo
Beje šio tenelluso veisėja Tuomce, iš jos plianciukų parsitempiau
QUOTE(kubilina @ 2013 11 07, 16:55)
Mano akvai jau (dar tik) mėnuo. Fotkindama pastebėjau, kad kai kurie augalai jau gerokai ūgtelėjo.
Kad ir labai nedrąsu, bandau pasirodyti
Laukiu komentarų
Labai į mano panašu, tai labai man patinka
Ta neršykla žinoma kaip mano kojos gipsas, laikinai nepuošia, bet... toks jau gyvenimas