Daugmaž per vidurį esantys augalai man panašesni į sagitarijas, bet lai pati 11alpina pasiako ką nusipirko
QUOTE(cile @ 2013 11 07, 00:00)
sagitarijos ar valisnerijos?
man pagal vaizda tai panasu i sagitarija, ypac kai salia kriptu padeta ant ranksluostuko. pas mane panasau dydzio sagitarija kaip kriptos
Dekui, vat as ir suabejojau, kad gal cia visgi sagitarijos..nesu ju turejus, tik tas mazytes subulatas
Kur aš tokį medį mačiau ... Nepamenu
Kad lotosas atsigavo - tai gerai, nes, panašu, kad man gali reikėt jo atgal - manajam kažkas nepatinka
QUOTE(Dilma @ 2013 11 06, 23:48)
Kur aš tokį medį mačiau ... Nepamenu
Kad lotosas atsigavo - tai gerai, nes, panašu, kad man gali reikėt jo atgal - manajam kažkas nepatinka
Aha, tik tas medis man nelabai patinka, norėčiau ateity šiek tiek kitokio - stambesnio kelmo. Šita šaka mano mažajam akvuke stovėjo kitaip - į ilgį, bet perkėlus į dičkį nesižiūrėjo tokia žema, tai pastatėm Samana želia kaip pašėlusi, greit vėl reiks apipešiot Patraukiau iš centro į šoną, kad lotosas centre būtų, nes užstojo tas medis šviesą lotosui. Tikiuosi bus ir atžalų kada nors
kaip jau sakiau apie augalus nesuprantu praktiškai nieko. Tad kokių man ten tų žolyčių prikrovė nelabai žinau. Tikrai prašiau anubio ir valisnerijos, vyšnios, kriptokorinų. O daugiau prikrovė man visko.
Dėl užsodinimo, pardavėjas sakė jas sodint priekyje, nes labai greitai jos dauginasi, o mano akvariume jos neaugs tokios didelės ir bus tokia ale pievutė
Dėl užsodinimo, pardavėjas sakė jas sodint priekyje, nes labai greitai jos dauginasi, o mano akvariume jos neaugs tokios didelės ir bus tokia ale pievutė
QUOTE(cile @ 2013 11 07, 00:19)
Dekui, vat as ir suabejojau, kad gal cia visgi sagitarijos..nesu ju turejus, tik tas mazytes subulatas
ta pati sagitaria sabulata pas mane ir yra. kai akvariumas buvo be co2 aukstesne nei 15 cm neaukdavo. kai atsiradi didysis akvaziumas ir co2 ji pas mane isaugo auksta, kai kurie tikrai 35cm lapai ilgio yra. ir zydet pradejo
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 07, 09:21)
ta pati sagitaria sabulata pas mane ir yra. kai akvariumas buvo be co2 aukstesne nei 15 cm neaukdavo. kai atsiradi didysis akvaziumas ir co2 ji pas mane isaugo auksta, kai kurie tikrai 35cm lapai ilgio yra. ir zydet pradejo
Taip, ji kartais subojoja ir pasidaro ne pieva, o miskas Pas Alpina gali buti echinodorus latifolius. Jis labai panasus i sagittaria.
Sit kaip...pas mane sagitaria subulata su nestipriu apsvietimu ir be CO2 tikrai mazutele, vos keliu cm..tikrai pievute...turiu ir e.latifolius, tas biski kitoks ir prie bet kokiu salygu jis toks didelis vargu ar butu dar yra e.tenellus, is tu pievutiniu, jis ar ne Jurginiuko dziunglese zelia
QUOTE(cile @ 2013 11 07, 12:30)
Sit kaip...pas mane sagitaria subulata su nestipriu apsvietimu ir be CO2 tikrai mazutele, vos keliu cm..tikrai pievute...turiu ir e.latifolius, tas biski kitoks ir prie bet kokiu salygu jis toks didelis vargu ar butu dar yra e.tenellus, is tu pievutiniu, jis ar ne Jurginiuko dziunglese zelia
gali ir pas Jurginiuka zelt, bet pas mane didziajam jis uzima 1/4 ploto
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 07, 12:39)
pas mane didziajam jis uzima 1/4 ploto
O as ir "nepastebejau" reiks "prachekinti" tamstos akvuko fotkes atidziau
O pas Jurginiuka uzkliuvo, nes as sitos zoles pavadinimo lygtai pas ja teiravausi