QUOTE(*Pinkė* @ 2013 11 04, 21:32)
Nu mano nuomone neturėjo prarūgti, nes šeštadienį tvarkytas akva (persodinti augalai, pakeista apie 30% vandens, įdėtas kokosas, o gal čia nuo jo kas nors bet aš jį kokias 3-4 valandas viriau vis pakeisdama vandenį). Plėvės jokios nesimato, nes fleita pasukta taip, kad judina paviršių srovė ir burbulai
Gaidelio neturim
Gaidelio neturim
Iš tamstos foto matau, kad pas jumi tikrai ne "fleita". Akvariumistai "fleita" vadina vamzdelį su daugiau nei viena skylute vandeniui iš filtro į akvą varinėti (tikrai primena fleitą ar kokią dūdelę).
Beje, Jūsų antgalis nukreiptas daugiau į galinę sienelę, nei į paviršių (jeigu gerai sužiūrėjau foto).
Dėl šitų burbulų siūlau labai nesijaudinti, o stebėti ar jų nedaugės, o tada jau bus galima jaudintis problema gali būti tame, kad pakabinote filtrą per nelyg aukštai, t.y. Prie vandens paviršiaus. Pamėginkite jį nuleisti žemiau - burbulų turėtų sumažėti Garantuoju iš savo patirties
Papildyta:
QUOTE(V&A @ 2013 11 04, 19:14)
pilti reikia kas diena po 2ml ( i 72ltr akvariuma)
2 ml dienai tai tikarai normalus trąšų kiekis - čia jeigu gazdina toks kiekis
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 04, 21:53)
kai tik nuspresim iki galo ar jau pardavinejam- idesiu detalu aprasyma su foto kolkas laukiam galutines kainos kiek kainuotu tai ko norim jei trumpai tai apintele ir dangtis gaminti atlantidos projekte, stiklas lenkiskas. jbl filtras, tunzes sroves pompa, jbl sildytuvas, jbl oro kompresorius. co2 sistema.
Papildyta:
bijau kad gailedis tik apsidziaugs gaves zviezio gyvo maisto
o mes katik is didziojo akvariumo filtro 6 ancitrusiukus istraukem.. reiks vel maut kempine ant paemimo
Papildyta:
bijau kad gailedis tik apsidziaugs gaves zviezio gyvo maisto
o mes katik is didziojo akvariumo filtro 6 ancitrusiukus istraukem.. reiks vel maut kempine ant paemimo
Su atlantidos projektu ir aš draugauju Gal netyčiukais vėl ancistrusų perteklių turi?? Galvoju, kad į savo didijį 112 l akvariumą likusiam vienam koridorusui reikia kompanijos iš šamų