Man labiausiai Tuomces variantas patinka
Paleidau 1 burbulą kas 4 sekundes, jaučiu, bus mažai . Bet bijau, kad naktį beldimas į dangtį neleis miegot
Sveikos merginos nelabai ką galiu papasakoti į dabartinę temą apie CO2, man čia aukštasis pilotažas dar kol kas bet užtat noriu pasirodyti kaip šiandien savo akvuką susitvarkiau, viską persodinau, pusę dienos viriau kokosą, gal jau nebedažys vandens
Didelis ačiū Dilmai už augaliukus tikiuosi nenumarinsiu nei vieno
Tik man kažkaip tas dešinys kampas nelabai patinka, o gal nepatinka, nes viskas labai pasikeitė. Dabar kaip naujas akvukas atrodo, tik aišku vietos tai jau labai mažai, sugrūsta viskas, nes aišku išimti ką nors gaila
Laukiu komentarų kas gražu, ką keisti
Didelis ačiū Dilmai už augaliukus tikiuosi nenumarinsiu nei vieno
Tik man kažkaip tas dešinys kampas nelabai patinka, o gal nepatinka, nes viskas labai pasikeitė. Dabar kaip naujas akvukas atrodo, tik aišku vietos tai jau labai mažai, sugrūsta viskas, nes aišku išimti ką nors gaila
Laukiu komentarų kas gražu, ką keisti
Kol kas nieko nekeisčiau - tegul suželia, kas žels. O tada matysi
QUOTE(*Pinkė* @ 2013 11 02, 22:03)
šiandien savo akvuką susitvarkiau, viską persodinau, pusę dienos viriau kokosą
Nugi grazuma Nezinau ka keisciau, gal ir visai nieko, dabar reikia ziuret kaip viskas prigis/subujos
QUOTE(Dilma @ 2013 11 02, 21:02)
Man labiausiai Tuomces variantas patinka
Paleidau 1 burbulą kas 4 sekundes, jaučiu, bus mažai . Bet bijau, kad naktį beldimas į dangtį neleis miegot
Nieko keista, kad Tuomces variantas tau labiausiai patinka, kitų variantų ir nebuvo
Visai nedurnai paleidai pradžioj 1 b /4 s, na nes augalų tai pas tave ten minimumas, o va dar skirtumėlis, kad pas mus naktį CO2 išvis atjungiamas, bet atrodo pati prisiminei, jei taip mažai atsukai
Papildyta:
QUOTE(*Pinkė* @ 2013 11 02, 21:03)
....Laukiu komentarų kas gražu, ką keisti
Graži pradžia , dabar kantrybės
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 11 02, 21:31)
Nieko keista, kad Tuomces variantas tau labiausiai patinka, kitų variantų ir nebuvo
Visai nedurnai paleidai pradžioj 1 b /4 s, na nes augalų tai pas tave ten minimumas, o va dar skirtumėlis, kad pas mus naktį CO2 išvis atjungiamas, bet atrodo pati prisiminei, jei taip mažai atsukai
Pati tu minimumas
Nežinau, gal nakčiai užsuksiu... O gal tik prisuksiu
Ačiū merginos dabar vis lekiu prie akvariumo pasidžiaugti šiandien besodinant tokia gera nuotaika užplūdo, net vyras sakė, kad gerai tas akvariumas nuteikia dabar kantrybės reikės, matysiu kas bus, nes vyšnia kažko pradėjus skylėtis buvo
QUOTE(Jurginiukas,)
QUOTE(Dilma,)
kiek skaiciau forumuose tai vieni isjungineja co2, kiti palieka. palika del to kad isjunginejant ph kinta. bet tokiu atveju reikia rasti optimalu co2 kieki, kad diena jo nebutu permazai, o nakti zuvis nebelstu i dangti (siuloma padidinti aeracija nakciai). Bet dazniausiai prieinama prie to, kad nebutu didesniu ph pakitimu ir co2 lygis butu pakankamas tai pradeti leisti 1-2h iki sviesos uzdegimo ir isjungti 1-2h likus iki lempu isjungimo, priklausomai nuo akvariumo dydzio.
QUOTE(Tuomce @ 2013 11 02, 22:12)
kiek skaiciau forumuose tai vieni isjungineja co2, kiti palieka. palika del to kad isjunginejant ph kinta. bet tokiu atveju reikia rasti optimalu co2 kieki, kad diena jo nebutu permazai, o nakti zuvis nebelstu i dangti (siuloma padidinti aeracija nakciai). Bet dazniausiai prieinama prie to, kad nebutu didesniu ph pakitimu ir co2 lygis butu pakankamas tai pradeti leisti 1-2h iki sviesos uzdegimo ir isjungti 1-2h likus iki lempu isjungimo, priklausomai nuo akvariumo dydzio.
nu va, išleido mano motera dvi žuvytes, abi negyvos. Kokios gali būti priežastys? Išoriškai atrodo išsivysčiusios, va tik nesenai mačiau išlindusią vieną gyvą. Taip gaila
O tiesa turiu klausimą, ar jūs tuos kokosų šeriukus nulupat kaip nors ar ir pas jus jie su "plaukeliais"? aš palikau, nes nežinau kaip juos nuimti, kiek išėjo apipešiojau, o visą kitą palikau
QUOTE(Dilma @ 2013 11 02, 23:15)
tai va cia ka as supratau po daug daug daug ju ivairiu postu esme ta kad teisingo atsakymo nera kaip elgtis, vieni dare ir taip ir taip ir nemate jokio skirtumo tai as ramiai nusprendizua kad co2 isjunginesiu
Papildyta:
QUOTE(*Pinkė* @ 2013 11 02, 23:18)
O tiesa turiu klausimą, ar jūs tuos kokosų šeriukus nulupat kaip nors ar ir pas jus jie su "plaukeliais"? aš palikau, nes nežinau kaip juos nuimti, kiek išėjo apipešiojau, o visą kitą palikau
Su dratiniu sepeciu nusveiciau. po to su paprastu sepetuku