Gal kas nors savaitgalį ravės akvariumą? Vilniuje. Už šokoladą ar simboline kaina paimčiau bet kokių žolių.
Mūsų akvariumą užpuolė barzda, reikia viską iš naujo perdaryti...Ta proga paklausiu, kas mane neramina- ar užteks gerai išvirinti gruntą ( ar ta barzda "išvirs")? Ar įpilant seno vandens, neužnešiu vėl tos barzdos sporų? Jau kas per zaraza...
Naudoju skystas trąšas, tai nemanau, kad be žuvyčių kakio augalai stresuotų o dar prieš žuvis akvariume atsiranda sraigės (užsineša su augalais).
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 10 30, 22:43)
Mūsų akvariumą užpuolė barzda, reikia viską iš naujo perdaryti...Ta proga paklausiu, kas mane neramina- ar užteks gerai išvirinti gruntą ( ar ta barzda "išvirs")? Ar įpilant seno vandens, neužnešiu vėl tos barzdos sporų? Jau kas per zaraza...
Šiaip tai kiek domėjausi, tai jei barzdai bus netinkamos sąlygos, ji tiesiog neaugs. Pas mane didžiajam ant šakos buvo barzdaplaukių, tai labai sėkmingai juos išnaikinau skysta anglimi, be jokio virinimo ar restarto...
QUOTE(Dilma @ 2013 10 30, 21:29)
Šiaip tai kiek domėjausi, tai jei barzdai bus netinkamos sąlygos, ji tiesiog neaugs. Pas mane didžiajam ant šakos buvo barzdaplaukių, tai labai sėkmingai juos išnaikinau skysta anglimi, be jokio virinimo ar restarto...
Situo ir man pavyko nuo anubio ir sakos nunaikint tik va maciau ant grunto dedas
QUOTE(netaa @ 2013 10 30, 23:35)
Situo ir man pavyko nuo anubio ir sakos nunaikint tik va maciau ant grunto dedas:hm
Reiškia, problemos vandeny...
QUOTE(Dilma @ 2013 10 30, 21:37)
Reiškia, problemos vandeny...
Nenutuokiu ka daryt rekia
QUOTE(netaa @ 2013 10 30, 23:42)
Nenutuokiu ka daryt rekia
Galima žaisti su osmatizuotu vandeniu maišant, bet nemanau, kad tai gali būti problemos sprendimas...
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 30, 21:22)
o mano akvukas pasirodo bus 288litro
oi,pavydžiu aš irgi norėčiau 300l,o labiausiai tai 500l
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 10 30, 23:43)
"išvirs")? Ar įpilant seno vandens, neužnešiu vėl tos barzdos sporų? Jau kas per zaraza...
aišku užnešit
QUOTE(Dilma @ 2013 10 31, 00:29)
Šiaip tai kiek domėjausi, tai jei barzdai bus netinkamos sąlygos, ji tiesiog neaugs.
QUOTE(žydrynė @ 2013 10 31, 09:10)
oi,pavydžiu aš irgi norėčiau 300l,o labiausiai tai 500l
as pati sau pavydziu toooks didelis jis atrodo
tik va dabar galvoju kad vietos telikui neliks
sakykit kokios jusu akvariumu siules nes sito tokios mazulytes. vos 2mm is isores kazkada vienas akvariumistas sake, kad kuo didesnis akva tuo platesnes siules turi buti del spaudimo akvariume.. tai dabar galvoju kaip cia yra is tiesu
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 30, 20:14)
Siandien gavau! Ir jis jau su augalais ir vandeniu Dabar labai jau reikia zuvyciu !!!
QUOTE(Dreamm @ 2013 10 31, 09:23)
Siandien gavau! Ir jis jau su augalais ir vandeniu Dabar labai jau reikia zuvyciu !!!
oho...
kokiu zuvyciu norit?