QUOTE(tiutiute @ 2013 10 26, 10:41)
Tai filtra perkelt butu paprasciau
nu priklausomai koks dangtis, mazesniuose lenkiskuose isgaubimas laidams buna tik vienoj pusej
Papildyta:
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 26, 10:22)
Mielas vaikiškas akvukas
O kas kojai nutiko? Aš va ruošiuosi pėdos operacijai, irgi sugipsuos ir 2,5 mėnesio negalėsiu mint su viena koja
Neįsivaizduoju, kaip su viena reikės akvuką prižiūrėt, kitus darbus tai vyrui patikėti galima, o šito nemanau
o ka tu kojai pasidarei? as tai galeciau saviskius palikt priziuret, bet kai augalus sodintu tai labai nervuociaus
nes besodinant kita isknistu
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 26, 10:39)
Manau, kad gerai kai burbuliukai paviršiaus nepasiekia, ištirpsta turbūt
, o man pakliuvo brokuotas JBL difuzoriukas, leidžia tik pro vieną kraštą ir stambokus. Dabar kai fleitą į viršų nusukau, vanduo smagiai banguoja, jokios plėvelės, bet neburbuliuoja augalai, toks jausmas, kad visą CO2 ištaško į orą
Ir nepatinka man kaip dabar fleita iš šono
, maisto kai įberiu srovė bloškia per visą akvo ilgį, krenta belekur, žuvys baškosi, nespėja sugaudyt, nors visi patarinėjo, kad taip geriausiai srovės cirkuliuoja
Nežinau kur dabar geriau dėt dofuzorių, po fleita nepasiteisina, gal net vėl perstatysiu fleitą prie galinės sienos, nors vaizdą gadino, bet augalams labiau patiko
mazesniam akvuke butent jbl difuzoriukas stovi po fleita, bet as fleita kampu laikau (fleita su vanzduku per slana sujungta), taip man labiau patinka kaip cirkuliuoja
ps. kiek tu burbulu leidi mazesniam?