QUOTE(tiutiute @ 2013 10 29, 09:53)
uzsikreciau ir as akvariumo didinimu. viskas. jamu akvariuma didesni. tik gaila, kad galiu tik 126l, kad ant tos pacios komodos tilptu
tik va dabar galvoju ar uzteks man jo... bet pirkti naujos komodos irgi nesinori... ech...
Pas mane ta pati situacija - su skolintu 30 pabandziau, uzkabino, atsirado 60, dabar noriu 126 arba 112, nes staliukas talpina kazkur 80x35...naujo baldo nenoriu, o ir kambary vietos maza...ir velgi prioritetas sunu narvams
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 29, 10:15)
60l
nors du kart didesnis, bet vistiek man kazkodel atrodo, kad as vel netilpsiu
Galiu uztikrint - ten "nieks" netelpa
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 29, 10:22)
o dar ir MB nuolat panikuoja, kad gali skilti akvariumas ir uzlieti kaimynus
Sitoj vietoj gal vertetu apie draudima pagalvot ir ramiai gyvent
QUOTE(raganiuxe @ 2013 10 29, 18:15)
galiu pasakyti, kad visada ant palanges turedavau akvuka, kuris augdavo tiesiog nuo lango sviesos, nors cia jau kazkas pasakojo daug punktu kaip tai labai negalima, bet tas akvukas taip klestedavo, kad net foto norejau idet, bet paskui susilaikiau
O gal visgi galetumet patenkint smalsuma ir parodyt to akvuko foto - bais idomu
Siaip turiu biciuli, diplomuota biologa, gana profesionaliai praktikuojanti akvas ir terariumus..nu jis mane iskvailino, kai pareiskiau, kad nuo saules sviesos dumbliai auga (ten buvo diskusija apie juwel 96 ltr su viena 18 w lempele)
QUOTE(V&A @ 2013 10 29, 19:54)
na pasirodau ir as, jau turiu apsvietima ir sildytuva. Beje, be sildytuvo emperatura buvo 22 laipsniai
dabar nustaciau 25 ir ileidau nauju zuvyciu
Bet su sildytuvu tai gal be raikalo pataupet..oi ne kaskas tie resunai
QUOTE(Klementina90 @ 2013 10 29, 20:27)
ieškosiu nusiurbiklio dugnui (kažkas lyg ir čia gyrėsi, kad urmo bazėj rado už 8 lt)
Yra to pacio resuno..nu kazka valo, geriau nei nirko..tik ta gofruota zarnele ilgainiui uzlusta. Nors dar idomu kuris butent moedeliukas, nes tas kur kubilina idejo
nusiurbejes labai neblogai atrodo...pas mane darbe voliojas tas gofruotas, tai jis mane labai nervija