na pasirodau ir as, jau turiu apsvietima ir sildytuva. Beje, be sildytuvo emperatura buvo 22 laipsniai dabar nustaciau 25 ir ileidau nauju zuvyciu
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 29, 19:38)
Nu šakės tada, aš va svarsčiau paleist per naktį, nes barzda užknisa ir galvojau, kad taip gal būtų mažesni svyravimai Einu matuot ph dabar į burbuliavimo pabaigą, pažiūrėsiu ką rodo, nors testas tai 5 in 1, ale vistiek orientuotis galima kažkiek
na gali per nakti palikt, bet tada mazint reikia burbulu skaiciu. o kada pas tave isijungia co2? pas mane 1,5h pries lempas ir sijungia su jomis kartu
240litru akvukas + dangtis uz 470lt cia daug ar mazai?
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 29, 20:13)
240litru akvukas + dangtis uz 470lt cia daug ar mazai?
naujas? jei naujas tai normali kaina:)
Aš tai patarčiau pirkt brangesnį ir geresnį, nes už dabartinį sumokèjom 70lt , bet . Su pigiais vandenį traukdavau taip, kad dar burnon papuldavo , o su pompa tai visiški š... , su naujuoju dirbt vienas malonumas ir jokių nesklandumų. Kranelis net yra ir kai nori darbą užbaigt tai užsuki ir vanduo nebebėga kibiran. Atsukus nereik iš naujo darbą burna pradėt
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 29, 20:23)
naujas? jei naujas tai normali kaina:)
naujas.
radau nauja 126litru su dangciu, filtru, termometru ir sildytuvu uz 300lt, tai galvoju ar sita kaina uz 240litru gera ar ne deivukas- gal nori akvuko didesnio
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 29, 20:35)
naujas.
radau nauja 126litru su dangciu, filtru, termometru ir sildytuvu uz 300lt, tai galvoju ar sita kaina uz 240litru gera ar ne deivukas- gal nori akvuko didesnio
as noreciau dar vieno
O kur 126 l. Uz tokia kaina radot, jei ne paslaptis?
dar truputi susilaikysiu
pasiulymas,bet dar truputi susilaikysiu .Mano 72 dar tik dvi dienos kaip paleistas .Plikas -tuscias Visko reikia .Gal Antakalni kas pertekliaus turit ?
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 29, 20:35)
naujas.
pasiulymas,bet dar truputi susilaikysiu .Mano 72 dar tik dvi dienos kaip paleistas .Plikas -tuscias Visko reikia .Gal Antakalni kas pertekliaus turit ?
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 29, 20:56)
jeckau kleckau...
as sergu, tai ir nusipezu o siaip namuos ti du akvariumai, tas 10 ltr tai tik bliudelis katinam vandens atsigert