Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 10 28, 10:27)
ar bandet Vishy sausai galvos odai sampuna - anas man labai padejo, kai alergija buvau nuo antibiotiku isitaisius. Jei dabar koki kita panaudoju, vel iki kraujo galiu nusidraskyt, o su siuo problemu nebeturiu

Tai mano paskutinis pirkinys ir yra Vishy sampunas be sulfate jautriai galvos odai. Pries tai pirkau eucerino sampuna, sausai galvos odai su 5 proc urea. Nu jau parduotuve galiu atidayti, turiu visokioms galvos odoms sampunu ir tepalu.
O koks Vishy sausai odai? As maciau tik Vishy sausai/normaliai galvos odai, nuo pleiskanu. Apie sita kalbam? As jau nezinau kiek pinigu isleidau jiems, juk jie po 40-60 litu kainuoja. Ple, puse kiaules galejau nusipirkti jau blink.gif

Egliukasz, o rauneliu nuovira paciai pasidaryti? Kiek skaiciau, ramuneles gali sausinti. As net neinau kokia mano gavos oda, nes nei vienas gyd . to nepasake. 21 amzius skaitosi, jomajo, nebegaliu kaip nervas jama. Noriu dirbti ramiai ir gyventi o ne su nagais sukistais I galva vaikscioti ir zmones kraupinti, kaip uteliuota kokia, juk nevisada save sukontroliuoti, tai net stengiuosi niekur neiti - vo dasigyvenau. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 09:35)
Tai mano paskutinis pirkinys ir yra Vishy sampunas be sulfate jautriai galvos odai. Pries tai pirkau eucerino sampuna, sausai galvos odai su 5 proc urea. Nu jau parduotuve galiu atidayti, turiu visokioms galvos odoms sampunu ir tepalu.
O koks Vishy sausai odai? As maciau tik Vishy sausai/normaliai galvos odai, nuo pleiskanu. Apie sita kalbam? As jau nezinau kiek pinigu isleidau jiems, juk jie po 40-60 litu kainuoja. Ple, puse kiaules galejau nusipirkti jau  blink.gif

jo, apie sita sausai/normaliai nuo pleiskanu. Pleiskanu as neturejau, bet jis ziauriai gerai man uzgyde visus nusidraskymus, palei smilkinius zaizdom oda nueidavo. O pasiule mano kirpeja, nes pas jos vyra panasi alergine reakcija buvo. Ir isitikinau veikia - per kokia savaite uzgyja, o tada toliau naudoji. O be jo naudoju paprastus rusiskus balzamus, bet niekas nealergina. O jei pakeiciu sampuna, kad ir i skirta jautriai galvos odai, vel pradeda zaizdu rastis
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip gyvuojat? smile.gif o štai ir aš po atostogų smile.gif Kokios naujienos? Kas girdėti, ką praleidau?
Kas žinot, kas per paukštis yra patarška? Nes per atostogas valgiau kažką, kas olandiškai buvo pavadinta parelhoen (angliškai guinea fowl). Tai dabar galvoju, kas ten toks buvo prieš atsidurdamas pas mane lėkštėje biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif nu kaip man skanu kokosu aliejus...turiu save stabdyti kad nesuesciau viso stiklainiuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif savaitgali buvo nuklydimu,ir iskarto pasijuto organizme,supratau kas gerai kas ne,nuo snd rimtas startas ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 10:09)
Labas rytas, mergai. O man galvos  oda pasiuto, jau dvi dienas taip suaktyvejo niezulys, kad net nakti draskausi. Su maistu negaliu sieti, nes nieko naujo neivedziau. Valgau tik pacios darya maista. Pirkau dar viena, jau 6-aji sampuna, be sulfatu, jautriai galvos odai, nuimanti niezuli ir bla bla bla - se tau, kad nori, jautraiai odai, taip isijautrino, kad einu kartis. Man jau rankos svyra, nebezinau ka dar gero sau padaryti, nes jau ir taip pas mane labai grieztai viskas o sita nesamone nesitraukia nuo manes:(

niezulys gali but ir nerviskas,yra priemoniu butent mazinanciu niezejima,turiu as gydomaji BIO TONIKA notacijoj parasyta mazina galvos niezuli,man jis labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 27, 20:33)
Kažkada neseniai mudvi su Taša pasidalijom įspūdžiais apie saldžius avokadus. biggrin.gif Na niekad anksčiau nepagalvočiau kad tas vaisius saldus!

o man neprilipo jie..
+ db tokie pat lygus zali- baisiai akrtus, nors ir paguleje. matyt ar jie nedanoke, ar rusis tokia o gal susale?
zodziu niekada daugiau nepirksiu tu zaliu. maciau maximoj rudi po 6 lt..... kazkaip kaaszinau unsure.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 27, 20:50)
Merginos, gal galite patarti. Man reikia veztis vaistus ir juos butina laikyti saldytuve, tik kaip man juos ten reikes pas svetimus zmones pasideti? Zinau, kad uzsienieciai nesirausia po kito zmogaus daiktus, tai galvoju gal nusipirkti kokia nepermatoma plastikine sumustiniu dezute ir i ja sukisti tuos tris autoinjektorius ir sudeti kruvon su kokiom darzovem ar dar kazkuo, tipo mano maistas. Ka manot? Ar meluot, kad tipo koks insulinas?

tu cia orouoste nori?
o neturi recepto? siaip jie nelabai ziuri ten. as esu vezus vaistus - net jav nieko neziurejo

aj tu cia apie namus. o neturi toki kaip buna saltkrepsy saldimo elementas. manau gal vieno uzteks? arba tiesiai i saldytuva kisk, sakyk as cia id esiu pas jus. isidek i koki plasstmasini vokeli
ir siaip uzsieneiciai manau labai supratingi, ju tolerancijo lygis aukstesnis nei musu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 28 spalio 2013 - 10:25
QUOTE(Vailet2 @ 2013 10 28, 10:47)
jo, apie sita sausai/normaliai nuo pleiskanu. Pleiskanu as neturejau, bet jis ziauriai gerai man uzgyde visus nusidraskymus, palei smilkinius zaizdom oda nueidavo. O pasiule mano kirpeja, nes pas jos vyra panasi alergine reakcija buvo. Ir isitikinau veikia - per kokia savaite uzgyja, o tada toliau naudoji. O be jo naudoju paprastus rusiskus balzamus, bet niekas nealergina. O jei pakeiciu sampuna, kad ir i skirta jautriai galvos odai, vel pradeda zaizdu rastis

Reiskia, dar viena sampuna reikia pirkti doh.gif
O tau irgi niezejo? Niezuli nueme?

QUOTE(Jurgitele25 @ 2013 10 28, 11:12)
niezulys gali but ir nerviskas,yra priemoniu butent mazinanciu niezejima,turiu as gydomaji BIO TONIKA notacijoj parasyta mazina galvos niezuli,man jis labai patinka mirksiukas.gif

Panasu, kad taip ir yra, kad man niezuli ir tkia alergija isprovokavo itampa. Pas mane kruva priemoniu ir visu anotacijose arasyta, kad efektyviai slopina niezuli, tik tokias ir perku. Ir ka? Sudas, nieko:(
o kas per biotonikas?kokios formos? Gal nuoroda? As bonkrutuosiu tuoj per ta durna galvos oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 spalio 2013 - 10:26
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 28, 09:18)
tai va- visai gali būti kad būtent dabar apsireiškė prieš savaitę suvalgyti kiaušiniai, tačiau kadangi kartu įvedei naują šampūną- dabar nė pati nežinai nuo ko.

Todėl sėdi vėl  tik ant mėsytės ir daržovių, lauki pagerėjimo ir vėl iš pradžios. Nepavydžiu tau  schmoll.gif  tačiau kito kelio nėra.

pasake mama Voresta dukrai Niduliai smile.gif biggrin.gif

as cia is t ono, gink Die ne is problemos 4u.gif
Papildyta:
Nidulia, tas sviestas tuoj pasibaigs, reik ji pribaigt!!!!!!!! davaj a s atvaziuosiu kada iki to svieto galo? vakare kada m? koki treciadieni a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 28 spalio 2013 - 10:29
Nidulia, as turejau isdeginta galvos oda, atsiverusia zaizdomis nuo plauku dazymo blush2.gif Tai butent gydziaus ramuneliu uzpilu - uzpili karsto vandens ir palieki, po to susipili y buteliuka, kad ir gelems laistyt ir purski galvos oda vakarais pries miega ar po plauku plovimo. Susigyde graziai, medetkos irgi padejo.
Eik pas dermatologe, pasieskok supermamose atsiliepimu, galbut reiks antibiotiku suplaktines g.gif Sulsena as naudoju, nors ir pleiskanos nekankina, tiesiog ne visada man vanduo tinka ir prasideda niezejimas doh.gif
Skalauk plaukus virintu vandeniu po plovimo.
Bandyk plauku plovima tik vandeniu ar vandeniu ir soda ir jokiais budais NEDRASKYK!!Miegok su zieminem kumstinem pirstinem jei reikia, bet neliesk schmoll.gif Nes dar blogiau darai, uznesi uzdegima.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 11:25)

As tau jau seniai sakiau, kad del nervu, bet sakei, kad ner streso g.gif Pirk koky nervoheel ir kokia joga praktikuok ar hoby atpalaiduojanty susirask g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 09:35)
Pries tai pirkau eucerino sampuna, sausai galvos odai su 5 proc urea. Nu jau parduotuve galiu atidayti, turiu visokioms galvos odoms sampunu ir tepalu.

tokio nebandei?
http://www.amazon.co...o/dp/B009P0V9UQ

as dn turiu- neerzina tai tikrai. man tinka
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 28, 10:36)
ar hoby atpalaiduojanty susirask g.gif

kaip prasmingai pasakyta...good.gif

mano hobbis kainuotu pora stukeliu..vis gundausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 28, 10:50)

Sveika sugryzus keliaunininke 4u.gif
As sita paukstuka parduotuvej pavartau ir padedu atgal, nes net neysivaizduoju, kas cia toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 28, 11:30)
pasake mama Voresta dukrai Niduliai  smile.gif  biggrin.gif

as cia is t ono, gink Die ne is  problemos  4u.gif
Papildyta:
Nidulia, tas sviestas tuoj pasibaigs, reik ji pribaigt!!!!!!!! davaj a s atvaziuosiu kada iki to svieto galo? vakare kada  m? koki treciadieni a?

Visai pamirsau ae kakavasviesti smile.gif Tu gal dabar laisva? Ad pavalgau ir varau I Karveliskiu kapinaites, gal kazkur pakeliui? Lazdynai, Koralai, Virsul???
Pasuk man jei ka 867643157
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 28, 11:36)
Nidulia, as turejau isdeginta galvos oda, atsiverusia zaizdomis nuo plauku dazymo blush2.gif

Nedazau plauku nuo birzelio, atrodau tagiskai, bet pofik man jau ta isvaizda. Be to, man dazydavo ne visa plauka, o tik ataugusio gabaliuko isrinktas sruogeles, todel dazai niekada nepatekdavo ant galvos odos. Meginsiu ramuneles ir medetkas. Vanduo pas mus geras, tyrimai adaryti, per daug buvo kalkiu, tai ant visos sistemos stove filtras. Neseniai vel dariau tyrima, viskas gerai, filtras dar atlieka savo darba. Meginsiu virintu perplauti. Perplaudavau ir acto tirpalu, jis turetu nuimti niezuli - ne velnio man niekas neveikia.
Lengva pasakyti - nedraskyk.....
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 28, 11:41)

Bandziau, gi pries paskutinis mano pirkinys, sitas, su urea.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 28, 11:18)
o man neprilipo jie..
+ db tokie pat lygus zali- baisiai akrtus, nors ir paguleje. matyt ar jie nedanoke, ar rusis tokia o gal  susale?

Man jie iš vis kažkas kuo nesuprantu ką veikti - nei mėsa nei kiaušinis nei taukai nei aliejus biggrin.gif
Atsakyti