QUOTE(Vailet2 @ 2013 10 28, 10:27)
ar bandet Vishy sausai galvos odai sampuna - anas man labai padejo, kai alergija buvau nuo antibiotiku isitaisius. Jei dabar koki kita panaudoju, vel iki kraujo galiu nusidraskyt, o su siuo problemu nebeturiu
Tai mano paskutinis pirkinys ir yra Vishy sampunas be sulfate jautriai galvos odai. Pries tai pirkau eucerino sampuna, sausai galvos odai su 5 proc urea. Nu jau parduotuve galiu atidayti, turiu visokioms galvos odoms sampunu ir tepalu.
O koks Vishy sausai odai? As maciau tik Vishy sausai/normaliai galvos odai, nuo pleiskanu. Apie sita kalbam? As jau nezinau kiek pinigu isleidau jiems, juk jie po 40-60 litu kainuoja. Ple, puse kiaules galejau nusipirkti jau
Egliukasz, o rauneliu nuovira paciai pasidaryti? Kiek skaiciau, ramuneles gali sausinti. As net neinau kokia mano gavos oda, nes nei vienas gyd . to nepasake. 21 amzius skaitosi, jomajo, nebegaliu kaip nervas jama. Noriu dirbti ramiai ir gyventi o ne su nagais sukistais I galva vaikscioti ir zmones kraupinti, kaip uteliuota kokia, juk nevisada save sukontroliuoti, tai net stengiuosi niekur neiti - vo dasigyvenau.