QUOTE(Hippie @ 2013 10 28, 08:43)
O juos reikia prieš tai džiovint kaip nors ar gerai smulkiai susimala kokie migdolai, lazdyno riešutai ir be to? Iš kokių riešutų miltai "sveikiausi", "einamiausi"?
žiūriu, kad kaip ir visi naujokai, kimbi į riešutus. Tačiau riešutai turi ir neigiamų savybių, apie kurias reikia žinoti.
Taip pat daugelis naujokų susiduria su vidurių kietėjimu pirmą savaitę, tai riešutai gali irgi prie to prisidėti. Todėl riešutai negali būti kaip pagrindinis maistas, jie tik pasmaližavimui.
Buvau seminare, tai išsiaiškinau, kad net ilgas mirkymas tos fitino rūgšties nelabai daug sumažina.
Taip pat anksčiau kažkas klausė apie skirtingų baltymų, -pieno ar mėsos- valgymą tuo pat metu- jokių problemų su tuo.