Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 27, 21:12)
O kad tas skystis viduj saldus, šakės. Čia gal po ilgo cukraus nevartojimo taip pasirodė.

Kažkada neseniai mudvi su Taša pasidalijom įspūdžiais apie saldžius avokadus. biggrin.gif Na niekad anksčiau nepagalvočiau kad tas vaisius saldus!
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 27, 21:06)
Nidulia, jau savaite berods praejo kai kiausinukus valgei  g.gif  ar buvo kokia reakcija?

Nu ir negaliu normaliai atsakyti. lyg ir buvo suaktyveje plteliai ant ranku, zandikaulio linija kasesi. Zodziu, reikes po kiek laiko vel testuoti.

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 27, 21:22)
o kam tau jos? juk tau svoris neaktualu.
mielės yra ta blogybė. Tada jau  daryk raugą , pirk rugių miltus ir pati kepk. Kam tas š.. džiovintas  su mielėmis.
Papildyta:

Ne man, yra kam reikia patikrinti, ar neiissoka is ketozes:)
Ismeciau jau rauga ir nepamenu ar su mielemis darydavom. Turbut be mieliu.Sakai, jei namie iskepsim is ruginiu miltu, vurui kartais gerai bus?
Atsakyti
Sveikos, siandien buvo kiausu diena, lapnojau skystai virtus uzsikraudama sviesto, o vakarienei - troskinta jaucio sirdis.
Pagaliau uzsibookinau kambari Miunchene, jaudinuos truputi, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Kazkaip baisiai daug streso sia savaite turejau, tai plaukai eme slinkti doh.gif ir paest neiseidavo tiek kiek norejau, pradejau prasciau miegoti ir kazkokia suzombejus vaikstau, reikia kazkaip susitvarkyti. Gal kokio valerijono arbateliu pagerti, jau nebezinau g.gif Siaubas kaip nervai gali isvesti zmogu is pusiausvyros.

Merginos, gal galite patarti. Man reikia veztis vaistus ir juos butina laikyti saldytuve, tik kaip man juos ten reikes pas svetimus zmones pasideti? Zinau, kad uzsienieciai nesirausia po kito zmogaus daiktus, tai galvoju gal nusipirkti kokia nepermatoma plastikine sumustiniu dezute ir i ja sukisti tuos tris autoinjektorius ir sudeti kruvon su kokiom darzovem ar dar kazkuo, tipo mano maistas. Ka manot? Ar meluot, kad tipo koks insulinas?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 27, 21:46)

Sakai, jei namie iskepsim is ruginiu miltu, vurui kartais gerai bus?

Nieko iš to gera, bet, jei jam to reikia, negi drausi. Jei perst pradės, žinosi, kad ir jam be duonos geriau.
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 27, 21:50)
Man reikia veztis vaistus ir juos butina laikyti saldytuve, tik kaip man juos ten reikes pas svetimus zmones pasideti? Zinau, kad uzsienieciai nesirausia po kito zmogaus daiktus, tai galvoju gal nusipirkti kokia nepermatoma plastikine sumustiniu dezute ir i ja sukisti tuos tris autoinjektorius ir sudeti kruvon su kokiom darzovem ar dar kazkuo, tipo mano maistas. Ka manot? Ar meluot, kad tipo koks insulinas?

man atrodo, kad vietoj bus matyt. Gal geriau paaiškint, nei pasižiūrės ir nuspręs ,kad tu narkomanė . Insulinas leidžiamas kasdien ir ne vieną sykį. Diabetikas jį su savim tampo, ne šaldytuve laiko.
Atsakyti
Kur pigiausiai randat riešutų miltų? help.gif

Maksimkėj sūdytų lašinių po 13,99lt. yra mirksiukas.gif Akcija didis.gif biggrin.gif Dar į tema-vakar tik susipažinau su Pistonais (aš prieš keiksmus), bet išklausykit iki pabaigos, niu žvengiau-negaliu lotuliukas.gif unsure.gif http://www.youtube.c...h?v=3gpNTEaRgNA

QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 27, 13:13)
Heinz pomidoru pasta man atrodo be cukraus yra, bet negaliu garantuot, nes turbut saldikliu ten ydeta

Va dar viena auksta turim y gretas mums su Pur-pur thumbup.gif

Man geriausiai svoris krenta, kai riebalu daugiausiai pusryciams suvarau, o vakariene liesesne, daugiau baltymine blush2.gif

http://keistaipapras...sbreakfast.html

Radau pomidorų pastos Norfoj be cukraus-RIVONA firmos, stikliniam, užsukamam indelyje, 300g.-darysiu pomidorų padažą smile.gif Kaip smagu. Naminiam majonezui laukiu kol gausiu naminių kiaušinių. Ar darot ir iš pirktinių? unsure.gif

drinks_cheers.gif O kokie jūsų ūgiai? smile.gif

Gal gali savo dienos meniu pavyzdį surašyt? Skaičiuoji suvalgytus riebalus, baltymus, anglis?

Oooo, štai šito irgi reikėjo, kaip alternatyvos duonai ir bandelėms ten visokioms.

QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 27, 16:47)
Yra dar ir tokių temų?

Jau virš 7m. aš ten plepsinu biggrin.gif Mes jau ir susigiminiuot spėjom-vienos kitų vaikus krikštijam, darom metinius GRAND meet'us, prisijunkit ir jūs wink.gif Va, su Naiste kartu pigiau bus važiuot nuo pajūrio rolleyes.gif Ar tu jau ne pajūry?

Papildyta:
QUOTE(Naistė @ 2013 10 27, 20:12)
Dabar į temą. Šiandien pirmą kartą pirkau kokosų riešutų. Vienas supuvęs  doh.gif , antras super. O kad tas skystis viduj saldus, šakės. Čia gal po ilgo cukraus nevartojimo taip pasirodė.

doh.gif Mes du kartus pirkom, du kartus viskas gerai, bet jau skanumasss.. rolleyes.gif , o tas kokosų pienas, tai ir anksčiau man labai saldus būdavo.

QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 27, 20:33)
Kažkada neseniai mudvi su Taša pasidalijom įspūdžiais apie saldžius avokadus. biggrin.gif Na niekad anksčiau nepagalvočiau kad tas vaisius saldus!

O man taip ceilono cinamonas užplikytas ir paruoštas kaip arbata ar kava irgi jau be medaus saldus pasidarė smile.gif Avokadus irgi vienus galiu šlamšt abiem žandais, o MB, tai dar druskytės, česnakiuko reikia. Sūrio, tai jau tikrai negaus cool.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 27, 20:50)
Sveikos, siandien buvo kiausu diena, lapnojau skystai virtus uzsikraudama sviesto, o vakarienei - troskinta jaucio sirdis.

Ka manot? Ar meluot, kad tipo koks insulinas?

Kur kiaušų naminių gaunat? O jaučio širdį kur perkat? blink.gif Pardėse yra tokių dalykų?

Tik nemeluokit, paprasčiausiai pasakykit abstrakčiai, kad turit laikyti medicines in fridge ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 27, 21:02)
man atrodo, kad vietoj bus matyt. Gal geriau paaiškint, nei  pasižiūrės ir nuspręs ,kad tu narkomanė . Insulinas leidžiamas kasdien ir ne vieną sykį. Diabetikas jį su savim tampo, ne šaldytuve laiko.

Na nepanasus tie vaistai i narkotikus biggrin.gif ziuresiu, varau pas jauna mergicka, mano vienmete.
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2013 10 27, 21:38)
Kur kiaušų naminių gaunat? O jaučio širdį kur perkat? blink.gif Pardėse yra tokių dalykų?

Tik nemeluokit, paprasčiausiai pasakykit abstrakčiai, kad turit laikyti medicines in fridge ir viskas.

Mociute vistas laiko ax.gif jaucio sirdi as turguje perku, pardej esu tik kepenu maciusi g.gif
Aciu uz patarima. Gal neisvys per duris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 27, 21:22)
o kam tau jos? juk tau svoris neaktualu.

O man svoris labai aktualu. Prasom issiplest sia tema smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Žiūrėkit kokia gerulė cocos reklama cool.gif :

http://www.trueactiv...-on-television/
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 10 27, 22:38)
1. Kur pigiausiai randat riešutų miltų? help.gif

2. Va, su Naiste kartu pigiau bus važiuot nuo pajūrio rolleyes.gif Ar tu jau ne pajūry?

1. Taigi susimalk su kavamale. biggrin.gif

2. Deja jau ne, bet tikiuosi kada nors vėl. wink.gif
Atsakyti
Labas rytas, varau darban, ale gi va, reik ir čia užsukt smile.gif

QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 28, 00:20)
Taigi susimalk su kavamale. biggrin.gif

O juos reikia prieš tai džiovint kaip nors ar gerai smulkiai susimala kokie migdolai, lazdyno riešutai ir be to? Iš kokių riešutų miltai "sveikiausi", "einamiausi"?
Atsakyti
Nemanau kad atskirai džiovinti reikia (nebent turi tiesiai nuo krūmų skintų, o ne iš pardės). Einamiausi tai kokoso. Jei neklystu - jie ir sveikiausiai. Nes šiaip riešutų kiekį reiktų riboti. smile.gif
Papildyta:
Dėl smulkumo sumalant - man kokosas gana gerai susimala. Kitų tiesą sakant nebandžiau iki miltų malti (psitaisau: bandžiau visai gerai gaunas) - bet jei kavą sumala tai riešutus turėtų.
Tie miltai vistiek rupesni būna nei įprasti kvietiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 28 spalio 2013 - 08:10
Labas rytas smile.gif
Šiandien pusryčiam pakeptos daržovės su dviem plaktais kiaušiniais ir kepenų paštetas

QUOTE(Naistė @ 2013 10 27, 22:12)
O kad tas skystis viduj saldus, šakės. Čia gal po ilgo cukraus nevartojimo taip pasirodė.

Man pakepinta morka per saldi pasidarė biggrin.gif
Atsakyti