Kur pigiausiai randat riešutų miltų?
Maksimkėj sūdytų lašinių po 13,99lt. yra
Akcija
Dar į tema-vakar tik susipažinau su Pistonais (aš prieš keiksmus), bet išklausykit iki pabaigos, niu žvengiau-negaliu
http://www.youtube.c...h?v=3gpNTEaRgNA
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 27, 13:13)
Heinz pomidoru pasta man atrodo be cukraus yra, bet negaliu garantuot, nes turbut saldikliu ten ydeta
Va dar viena auksta turim y gretas mums su Pur-pur
Man geriausiai svoris krenta, kai riebalu daugiausiai pusryciams suvarau, o vakariene liesesne, daugiau baltymine
http://keistaipapras...sbreakfast.html
Radau pomidorų pastos Norfoj be cukraus-RIVONA firmos, stikliniam, užsukamam indelyje, 300g.-darysiu pomidorų padažą
Kaip smagu. Naminiam majonezui laukiu kol gausiu naminių kiaušinių. Ar darot ir iš pirktinių?
O kokie jūsų ūgiai?
Gal gali savo dienos meniu pavyzdį surašyt? Skaičiuoji suvalgytus riebalus, baltymus, anglis?
Oooo, štai šito irgi reikėjo, kaip alternatyvos duonai ir bandelėms ten visokioms.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 27, 16:47)
Jau virš 7m. aš ten plepsinu
Mes jau ir susigiminiuot spėjom-vienos kitų vaikus krikštijam, darom metinius GRAND meet'us, prisijunkit ir jūs
Va, su Naiste kartu pigiau bus važiuot nuo pajūrio
Ar tu jau ne pajūry?
Papildyta:
QUOTE(Naistė @ 2013 10 27, 20:12)
Dabar į temą. Šiandien pirmą kartą pirkau kokosų riešutų. Vienas supuvęs
, antras super. O kad tas skystis viduj saldus, šakės. Čia gal po ilgo cukraus nevartojimo taip pasirodė.
Mes du kartus pirkom, du kartus viskas gerai, bet jau skanumasss..
, o tas kokosų pienas, tai ir anksčiau man labai saldus būdavo.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 27, 20:33)
Kažkada neseniai mudvi su
Taša pasidalijom įspūdžiais apie saldžius avokadus.
Na niekad anksčiau nepagalvočiau kad tas vaisius saldus!
O man taip ceilono cinamonas užplikytas ir paruoštas kaip arbata ar kava irgi jau be medaus saldus pasidarė
Avokadus irgi vienus galiu šlamšt abiem žandais, o MB, tai dar druskytės, česnakiuko reikia. Sūrio, tai jau tikrai negaus
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 27, 20:50)
Sveikos, siandien buvo kiausu diena, lapnojau skystai virtus uzsikraudama sviesto, o vakarienei - troskinta jaucio sirdis.
Ka manot? Ar meluot, kad tipo koks insulinas?
Kur kiaušų naminių gaunat? O jaučio širdį kur perkat?
Pardėse yra tokių dalykų?
Tik nemeluokit, paprasčiausiai pasakykit abstrakčiai, kad turit laikyti medicines in fridge ir viskas.