QUOTE(" voresta " @ 2013 10 27, 17:24)
Yra tokios juostelės -Ketostix -pasitikrinti savo šlapimą.
Voresta, su tomis juostelemis galima pasitikrinti ar esi ketozeje?
Tokios tinka?
http://www.vaistine....a...8&ID=349795
Voresta, lyg ir minejai, kad jei zmogus neturi kazkokiu nususkundimu sveikata, tai koks duoniukas, jei tik is rugiu, nera labai didelis blogis? Vyras pasiilgo duonos, tai rado tokius duoniukus, kur tik rugiai:
Sudėtis: ruginiai miltai rupus (94%), vanduo , druska (1,6%), mielės - ar nera didele blogybe jei retai? Cia ne man, aisku.
Sveikuose produktuose nupirkau jam sokolada, kad kartais gabaleli sulaizytu. Yra truputi neapdoroto kazkokio cukraus, bet paragavau kampeli, tai tikrai nesaldus, toks tikras sokoladas, kartus, geras: 85 proc kakavos, kakavos sviestas.
Man kazkaip keistos sios menesines. Prasidejo teisingai, tuo paciu menuliu. Bet patepliojo 2 dienas ir psio, vakar vel eme teplioti ir intensyvokai skaudenti pilvo apacia. Tai nuo ptadzios jau 8-a diena. Cia viskas gerai? Gal toks persitvarkymas?
As priejau toki etapa, kai "ner ka valgyti" ir viskas neskanu
Antras sios dienos valgymas kazkoks nelabai normalus, bent jau man taip atrodo: sudyta lsisa, salto rukymo sonine (daugiau lasiniai) ir konservuoti zirneliai.
Vyras visas apsipatenkines, kad spaudimas jo 120/80, kuomet anksciau sokinejo ir buvo aukstokas. Sakau , matai ka reiskia, kai riebala palikai o cukru ir miltinius ismetei. Buvom pas jo mama, tai susigunde gabaleliu pyrago. Kai ejom namo, bambejo ant saves, kad labai ju skanu buvo, bet galejo ir nevalgyti, gaila, kad sugadino reikala. Sakau, nu nesinervink, paragavai ir vel dabar apsiramink su saldesiais. Manau, kad ji dabar ilgai grauzelios sazine. Niekada nebuciau patikejusi, kad tai mano vyras, kuris cukru medumi pasiskanindavo ir dar tortu uzsikasdavo