Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 27, 17:49)
Ooooo, kiek čia visko yra smile.gif

Pažiūrėjau tavo mezgimus. Na, labai gražūs. Nerealiai. Bet, sakyk, ar tu nesi kilusi iš gražaus mielo miestelio Pamary? Nu žiauriai žiauriai panaši smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 27 spalio 2013 - 16:59
QUOTE(Hippie @ 2013 10 27, 11:33)
Na, NOW atrodo tokia lyg demoso, ne išrinktųjų kompanija, lyg koks noname'as su pavadinimu biggrin.gif , bet kiek jos produktų pirkau iš iherb, tiek viskas ok buvo wink.gif Būtinai parašysiu, kai paragausiu.

nemanau, kad NOW yra prasta kompanija, teko skaityti nemazai teigiamu atsiliepimu apie juos. man patinka, nes ant pakuociu "made in USA" wink.gif
Atsakyti
As irgi bandausi, ziurinejuosi, dar likucius pabaigineju saldytuve blush2.gif bet jau panasiai i paleo maitinames.
MB irgi klause ka vietoj keciupo galima. Pasirodo galima kazka panasaus. As tik kario nedeciau, nes nelabai megstam ji...

O siaip atradimas, kad po parduotuve vaikstant, i didziaja dali skyriu uzeiti nereikia, nes ten arba cukrus, arba grudines kulturos lotuliukas.gif

Dar labai pilva pucia, bet skaiciau I starts with food, kad taip gali buti, kol prisitaikys organizmas. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darijusha: 27 spalio 2013 - 17:27
Sveikos smile.gif

Darysiuos rytoj cholesterolio tyrimus. Aišku įdomiau būtų, jei būčiau pasidariusi prieš. Bet įdomu ir dabar. DAr galvoju cukraus kiekį kraujyje tuo pačiu išsitirti, bet matyt nelabai čia ką pasakys tas tyrimas g.gif
Atsakyti
na taip, apsipirkinejant pasieniais prabegi, darzoviu mesytes ir t.t., likes 80% supermarketo ploto paprasciausiai nesusipratimas.
kario ir siaip indisku prieskoniu bei patiekalu as niekad nebuvau megeja, bet pastaruoju metu kazkas uzejo ir pradejau labai jo noret, ir astriai norisi, paprikos, pipiru kraunu visur bilekiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 27, 17:59)
Pažiūrėjau tavo mezgimus. Na, labai gražūs. Nerealiai. Bet, sakyk, ar tu nesi kilusi iš gražaus mielo miestelio Pamary? Nu žiauriai žiauriai panaši smile.gif

Ačiū ačiū. Taip, aš iš pačio gražiausio miesto Šilutės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 27, 17:24)
Yra tokios  juostelės  -Ketostix -pasitikrinti savo šlapimą.

Voresta, su tomis juostelemis galima pasitikrinti ar esi ketozeje?
Tokios tinka?
http://www.vaistine....a...8&ID=349795
Voresta, lyg ir minejai, kad jei zmogus neturi kazkokiu nususkundimu sveikata, tai koks duoniukas, jei tik is rugiu, nera labai didelis blogis? Vyras pasiilgo duonos, tai rado tokius duoniukus, kur tik rugiai:
Sudėtis: ruginiai miltai rupus (94%), vanduo , druska (1,6%), mielės - ar nera didele blogybe jei retai? Cia ne man, aisku.
user posted image
Sveikuose produktuose nupirkau jam sokolada, kad kartais gabaleli sulaizytu. Yra truputi neapdoroto kazkokio cukraus, bet paragavau kampeli, tai tikrai nesaldus, toks tikras sokoladas, kartus, geras: 85 proc kakavos, kakavos sviestas.
Man kazkaip keistos sios menesines. Prasidejo teisingai, tuo paciu menuliu. Bet patepliojo 2 dienas ir psio, vakar vel eme teplioti ir intensyvokai skaudenti pilvo apacia. Tai nuo ptadzios jau 8-a diena. Cia viskas gerai? Gal toks persitvarkymas?
As priejau toki etapa, kai "ner ka valgyti" ir viskas neskanu ax.gif Antras sios dienos valgymas kazkoks nelabai normalus, bent jau man taip atrodo: sudyta lsisa, salto rukymo sonine (daugiau lasiniai) ir konservuoti zirneliai.
Vyras visas apsipatenkines, kad spaudimas jo 120/80, kuomet anksciau sokinejo ir buvo aukstokas. Sakau , matai ka reiskia, kai riebala palikai o cukru ir miltinius ismetei. Buvom pas jo mama, tai susigunde gabaleliu pyrago. Kai ejom namo, bambejo ant saves, kad labai ju skanu buvo, bet galejo ir nevalgyti, gaila, kad sugadino reikala. Sakau, nu nesinervink, paragavai ir vel dabar apsiramink su saldesiais. Manau, kad ji dabar ilgai grauzelios sazine. Niekada nebuciau patikejusi, kad tai mano vyras, kuris cukru medumi pasiskanindavo ir dar tortu uzsikasdavo smile.gif
Atsakyti
tuos duoniukus as valgydavau asnkciau...mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 27, 20:45)
Ačiū ačiū. Taip, aš iš pačio gražiausio miesto Šilutės smile.gif

Ir aš ir aš ir aš! clap.gif Tik dabar Vilniaus deriovnioj gyvenu.
Ne iš kart pamačiau tavo prifilyje įrašą. Mes net gi vienoj mokykloj mokėmės! biggrin.gif
Atsakyti
Nidulia, jau savaite berods praejo kai kiausinukus valgei g.gif ar buvo kokia reakcija?
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 27, 20:58)
Ir aš ir aš ir aš!  clap.gif  Tik dabar Vilniaus deriovnioj gyvenu.
Ne iš kart pamačiau tavo prifilyje įrašą. Mes net gi vienoj mokykloj mokėmės! biggrin.gif

Vo, kaip atsitinka netikėtai smile.gif

Dabar į temą. Šiandien pirmą kartą pirkau kokosų riešutų. Vienas supuvęs doh.gif , antras super. O kad tas skystis viduj saldus, šakės. Čia gal po ilgo cukraus nevartojimo taip pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 27, 20:49)
Voresta, su tomis juostelemis galima pasitikrinti ar esi ketozeje?
Tokios tinka?
http://www.vaistine....a...8&ID=349795

o kam tau jos? juk tau svoris neaktualu.

Voresta, lyg ir minejai, kad jei zmogus neturi  kazkokiu nususkundimu sveikata, tai koks duoniukas, jei tik is rugiu, nera labai didelis blogis? Vyras  pasiilgo duonos, tai rado tokius duoniukus, kur tik rugiai:
Sudėtis: ruginiai miltai rupus (94%), vanduo , druska (1,6%), mielės - ar nera didele blogybe jei retai? Cia ne man, aisku.

mielės yra ta blogybė. Tada jau daryk raugą , pirk rugių miltus ir pati kepk. Kam tas š.. džiovintas su mielėmis.
Papildyta:
QUOTE(Naistė @ 2013 10 27, 21:12)
Vo, kaip atsitinka netikėtai smile.gif

Dabar į temą. Šiandien pirmą kartą pirkau kokosų riešutų. Vienas supuvęs  doh.gif , antras super. O kad tas skystis viduj saldus, šakės. Čia gal po ilgo cukraus nevartojimo taip pasirodė.

imi čekį , tą supuvėlį ir eini keisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 27 spalio 2013 - 20:20