http://civilizedcave...y-fried-lemons/
QUOTE(cushy @ 2013 10 27, 07:14)
Paštetą ir trintą avokadą valgau tiesiog šaukštu Man jų tept kažkaip niekur nereikia Prisikąndu daržovėm. Jei norisi kažkur tept, galima pasipjaustyt kietesnes daržoves riekėm ir ant jų tept. Vasarą ant agurko, dabar ant griežčių, ridikų, kaliaropių
Aš irgi po to sumasčiau, kad pagaliais papjaustytos žalios morkos, salierų kotai visai gerai būtų imt lyg šaukštu ir kabint kokį pertrintą gėrį Viešpatie, kiek per tą "patogų ir greitą" maistą užmirštam daržovių griežčiai, ridikai, kaliaropės Net nežinau kaip pirmi atrodo Einu pagooglint.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 27, 08:47)
Su linu semenim nedarykit tokiu trapuciu, per daug omega 6 juose Plius bent man per kartus tokie. As pirkus esu raw trapucius su migdolais ir cukinija, labai skanu buvo, bet tikimybe, kad pradesit piktnaudziaut ir viska tepliotis ant ju kasdien, yra didele
Gal ir be jų susiklijuotų, CHIA išbrinkusių pagalba? Arba tiesiog nepiktnaudžiaut (kai kokį paštetą pasidarai ar šiaip, kelionei pagraužt pasigamint) tais trapučiais ir tiek, nes ne tokie jau jie ir pigūs gaunasi, kai 12h orkaitę pakaitini dėl 30vnt.
QUOTE(nomore @ 2013 10 27, 08:58)
Papasakokit paskui, kaip tas aliejus. Man kažkodėl šita firma pasitikėjimo nekelia Aš valgau Nutiva, kai turiu parsisiuntus, o dabar jau baiginėju, tai vėl eisiu Biotekon Rapunzelės prikti.
Na, NOW atrodo tokia lyg demoso, ne išrinktųjų kompanija, lyg koks noname'as su pavadinimu , bet kiek jos produktų pirkau iš iherb, tiek viskas ok buvo Būtinai parašysiu, kai paragausiu.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 27, 09:40)
hm. gal tom kurios meta svori?
nes as skaiciuoju 3 g ant kg. tai man reikia daug..
geriau sudyti. bet as valgau ir parukytus
nes as skaiciuoju 3 g ant kg. tai man reikia daug..
geriau sudyti. bet as valgau ir parukytus
Na, internete radau, most probably prie dietų ir buvo 3g...-o-ho, tai man super kiekis gaunasi Tik skaičiuot dar tingiu, nuojauta vadovaujuosi, svoris neauga ir tai jau gerai
Dėl lašinių, tai JĖGA
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 27, 11:24)
jei apribojam angliavandenius, tai riebalų turim valgyt daugiau, tokia aritmetika. Tad 70 gr mažokai atrodo
Supratau Sveriu 78, esu 186cm ūgio (taip taip, skaičių nesupainiojau ), tai gavosi 234g. Ne per daug?
Šiandien antrą kartą gyvenime darysiu paštetą. Iš kalakuto kepenėlių. Žiūrėsim kas man tn gausis.
Gal kas kokį super kečupuką be cukraus bandėt gamint, nes net Heinz su cukrum .