Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Elata @ 2013 11 05, 13:25)
Yra ISWF rusų kalba? Ne tik ištrauka?

neisivaizduoju. man pakanka ir tos istraukos. kai perskaitysiu, imsiuos anglu. gal kas turi PDF?

Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 05, 14:21)
yra, turiu.
Juokai: šėriau kaimynui šunį savaitę, nes anas išvyko į anūkės vestuves Leningradan. Už tai užsakiau parvežt tą knygą rusų kalboj, kol vežė, pradėjo skaityti ir susidomėjo, sako parvežiau, bet atiduosiu, kai perskaitysiu,  vakar skambina, sako gal tu dar palūkėk, mano sūnus dabar nori ją skaityt  lotuliukas.gif
taigi popierinės  dar negaunu, bet el versija  pilna knyga yra.

thumbup.gif super!
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 05, 14:21)
Juokai: šėriau kaimynui šunį savaitę, nes anas išvyko į anūkės vestuves Leningradan. Už tai užsakiau parvežt tą knygą rusų kalboj, kol vežė, pradėjo skaityti ir susidomėjo, sako parvežiau, bet atiduosiu, kai perskaitysiu,  vakar skambina, sako gal tu dar palūkėk, mano sūnus dabar nori ją skaityt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nenuilstamai vilioji sektantus naujus, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 05, 15:21)
yra, turiu.
taigi popierinės  dar negaunu, bet el versija  pilna knyga yra.

tu iš jo už knygos nuomą paimk pinigų biggrin.gif nu baisu, nusiperki knygą, o naudotis negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 05, 09:47)
Bent jau vaikams labai daznai netinka, kaip ir morka.

O kokie pozymiai netikimo? Beria ar kas darosi?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 05, 10:19)
nidulia, tu esi super moteris  supermama.gif tiek laiko išbūti whole,  thumbup.gif

Galejau ir dar ilgiau, laisvai, ale gi smalsu buvo pasitikrinti reakcija. Kol kad tik č kartus varske valgiau, dar bijau labai isismaginti. nesusitvarkau su galvos oda. Tai iek ramesne ji, tai kaip uzeina, nors rek is nevilties:(
QUOTE(Akutee @ 2013 11 05, 11:30)
Sveikos,

nidulia, kaip tavo mamulė? maniske stradalina be duonos, kopustu ji valgyt negali, baisiai skauda ir raizo pilva..pomidoru irgi nebe, agurku normaliu neber...lieka tik, sako burokai..o jai taip bulves truksta... bedos analogiskos kaip tavo mamules..

Svarbiausia, kad kasos uzdegimo versija -atmesta. is as prisiskaiciau, kad nesutampa pagrindiniai simptomai. Gerai, kad istyre visa virskinimo trakta, bemt jau pati neprisigalvos diagnoziu. Kelios nedideles zaizdeles skrandyje. Storajame - kazkoks vingis. Tai jau ir is to padare frama, kad tipo, cia su laiku reikes operacijos. Dabar tikrai aisku, kad jos visi skausmai nuo stuburo, tai stubiras duoda tokius placius skausmus i visur.
Del refliukso, as jai aiskinau, kad taip darosi del druskos rugsties trukumo, visa sistema paaiskinau. Manau, kad ji ir toliau ranitidinus gers ir sau dar labiau kenks. Svarbiausia, kad neklauso, as padeti niekuom negaliu, bet kasdien turiu isklausyti kur ka ir kaip skauda i rt.t. Pati su savo problemom nesusitvarka. Zodziu, nors nusisauk ar gyva i zeme sulisk. Gal manes ir nepaleidzia ta galvos oda, kad kasdien turiu negatyvo gera doze:(

QUOTE(taša @ 2013 11 05, 13:05)
mane ir toliau nuvilia avokadai-atima puse dienos riebalu normos. IKI muiliniai zali, rudu nerandu pirkt. vakar zaliai -rudus supakuotus radau RIMI, tai nekazka.kietoki, biski muiliniai.

Uztat maximoje rudas avokada beveik 5 litai blink.gif Reikes man sian zaliuosius isgremzti ir paskaninti cesnaku, nes tikrai jie kazkokie nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 05, 14:58)
O kokie pozymiai netikimo? Beria ar kas darosi?

Beria ir nezti.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 05, 15:37)
Beria ir nezti.

Mano mažių beria netblikus tik ant mėsos ir daržovių verysad.gif itariu ir moliūgą su burokėliu. Ir taip ribotas racionas...ech..gaila žiūrėti kai vaikas prašo trapučių, o mes neduodam verysad.gif vat mūsų vaikams tai tikrai griežta dieta, palyginus su mūsų racionu, tai mums baika, visai nedaug turim atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 05, 18:18)
vat mūsų vaikams tai tikrai griežta dieta, palyginus su mūsų racionu, tai mums baika, visai nedaug turim atsisakyti.

Pas mane panasi dieta, kaip pas tavo maziukus. Taip apsidziaugiau vistiena su moliugu, bet reikes pristabdyti, kad pastebeti. Vel tik mesa su darzovemis. Noreciau nenoreti valgyti ax.gif
Labiausiai vaiku ir gaila, kai jiems niezti, negera. Kai atvaziuoja drauge su dukryte, tai net skauda I ja ziureti. Drauge naktimis nemiega, glosto, rankytes prilaiko, kad tik neartu odos mazoji.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 05, 13:50)
Merginos, o kodėl negalima ankštinių? Kuo blogai? Lėšiių irgi turbūt negalima?

čia išsamus straipsnis apie ankštinius
Atsakyti
Labukas mergaites,
jusu temuke radau ne reklamos kokios ar reportazu vedama, bet tiesiog ieskodama kaip sau padeti. jau gerus 4metus kankinuosi o gal geriau sakyti kankinausi, nuo eiliniu pilvo putimu,(net MB juokdavsoi, kad sako tau kaip vakaras,taip pilva pucia, jau pradesiu kazka itarti, kitos galvos ksuasmais sako teisinasi, o tu putimais visokiais) nevirskinimu, del nervu isivariau du kartus nervini gastrita, vos ne baime eiti valgyti, del poto kankinancio diskomforto. na ir ne gana to, dar spuogais beria vidiniais guziukais,kuriu nei ispausi, nei ka. Man 27meteliai. Lyg daugiau bedeliu neatsimenu siuo metu.
Aisku,daugelis bedu del neisprusimo mano kaip as dabar mastau, kad ilgai kentejau, stengiausi ziureti ka valgau,bet atrode kad nuo visko pucia,raizo, daigo. Paskutiniu metu turejau daugiau laisvo laiko, pradejau gilintis, googlinti pagal simptomus, na ir ismete apie Paleo. Informacija dar sisteminasi mano galveleje, bet pirmiausia atsisakiau gliuteno, cukraus, valgau daugiau darzoviu, salotytes visokias. Ka patebiu tai sotumo jausma, kad pavalgai ir ramu, o ne einu ratais mastydama ka dar suvalgyti,ir pamirstu po biski visus daigymus ir raizymus.

Na pradziai tiek prisistatymui
Smagu labai jus skaityti, labai svietejiska tema 4u.gif
Atsakyti
sveikos....

QUOTE(Nidulia @ 2013 11 03, 21:00)
kad pakankamai reitai. Tik nenuleisk ranku, gerai? Daryk tas kaukes plaukams, gerai imasazuok I galvos oda, viskas bus ciki )

aga, tikrai bandysiu ir teks nenuleist ranku jei noriu tureti plaukus.

man dabar iskilo klausimas, o ta nimbamedzio laieju perkant kitur idomu tas pats bus, nes va alieju parduotuvei uz ta pacia kaina kaip tu nuoroda idejai radau 3 didesne doze? ir galvoju, gal pavyzdziui ricinos alieju galima vaistinei pirkti? beje, kokosu alieju rafinuota ar nerafunuota naudoji?
Atsakyti
sveikos, as prisiskaiciau straipniu, noriu suliekneti smile.gif
Atsakyti
sveikos, paleo-ietės, 4u.gif

Jungiuosi ir aš. Esu labai prijaučianti šiam gyvenimo būdui. Iš vis kas susiję su labiau geresne, sveikesne mityba. Šaunu, kad temoje yra žmonių, kurie savo patarimais rodo pavyzdį, įkelia galybę nuorodų, kurias tik reikia netingėti pavartyti ir atsirinkti, kuriai ko reikia.

Lyg tai Nidulia neseniai čia skaniai kalbėjo apie skanėstus iš kakavos? Niekaip neberandu jos nuorodų. doh.gif Turiu kakavos sviesto. Bet jį naudoju, kai peršti gerklę. Kai norisi mažo skanėsto (o būna ir taip) šokolado griebti ranka jau nekyla. Kuo pakeisti? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 19 lapkričio 2013 - 21:04