Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
man atveze 4 dezutes kiausiniu! biski desru, mesytes bigsmile.gif
o ryt kolege vistas atves, uzsikimsiu saldytuva nestuke.gif

snd pietus gamins MB, nes as nespeju.
prilipdziau kotletukus, sudejau, jam tik iskept reikes - visas gaminimas biggrin.gif

aj, dar gavau maistini termosa-anyta atidave, turetu but neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 05, 12:37)
man atveze 4 dezutes kiausiniu! biski desru, mesytes  bigsmile.gif
o ryt kolege vistas atves, uzsikimsiu saldytuva  nestuke.gif

snd pietus gamins MB, nes as nespeju.
prilipdziau kotletukus, sudejau, jam tik iskept reikes - visas gaminimas  biggrin.gif

aj, dar gavau maistini termosa-anyta atidave, turetu but neblogas smile.gif

oho kiek visko..a pasidalint nenori? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vienoje temoje apie paleo mitybą radau, kad kažkuri gali pasiūlyti rusiškos knygos pdf variantą. Iškart neparašiau, o paskui, matyt, išjungiau. Dabar neberandu ax.gif doh.gif

Norėčiau plačiau apie tai pasiskaityti, bet būtų geriau ne anglų kalba. O gal nuorodas kas galėtų pasiūlyti?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukituki @ 2013 11 05, 11:57)
Sveikos,

Vienoje temoje apie paleo mitybą radau, kad kažkuri gali pasiūlyti rusiškos knygos pdf variantą. Iškart neparašiau, o paskui, matyt, išjungiau. Dabar neberandu ax.gif   doh.gif

Norėčiau plačiau apie tai pasiskaityti, bet būtų geriau ne anglų kalba. O gal nuorodas kas galėtų pasiūlyti?

Ačiū  smile.gif

as galiu atsiust. parasyk savo emaila 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 11 05, 11:53)
oho kiek visko..a pasidalint nenori?  lotuliukas.gif

em........ ne biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
mane ir toliau nuvilia avokadai-atima puse dienos riebalu normos. IKI muiliniai zali, rudu nerandu pirkt. vakar zaliai -rudus supakuotus radau RIMI, tai nekazka.kietoki, biski muiliniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 05 lapkričio 2013 - 12:05
Eh tu, Taša, Tašulia... biggrin.gif

Kaip su raudona arbata db akcijos arbatai maksimoj, zoleliu arbatų turiu, bet butent raudonoji leidziama- bet jei vaisine raudona ji irgi, bet jau sukils insulinas? ar grynai Roibos ar erskeciu vaisiu, roziu lapu ziuret? g.gif
Atsakyti
ir kaip su ta druska, isiminiau kad su Jodu nepirkt geriau, bet juros druska tinkama? ar pacia paprasciausia pirkt tiesiog DRUSKA? g.gif
baiges namie..ne trupinelio nera...anksciau himalaju vartojau...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 05, 13:05)

mane ir toliau nuvilia avokadai-atima puse dienos riebalu normos.

nepergyvenk, tau riebalų tikrai nebus per daug, tik žiūrėk, tau reikia sterolinių daugiau. Jei riebalų bus per daug, pamatysi ant išmatų, nebesusiformuos ir riebia puta plauks.
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 11 05, 13:43)
ir kaip su ta druska, isiminiau kad su Jodu nepirkt geriau, bet juros druska tinkama? ar pacia paprasciausia pirkt tiesiog DRUSKA? g.gif
baiges namie..ne trupinelio nera...anksciau himalaju vartojau...

taip, eilinę, pigią ir nebalintą rupią druską.
Atsakyti
Mane irgi nervina avokadai, tai turbūt nustosiu juos pirkti kuriam laikui, kol skanių vėl neatsiras. Ir carbsų prisitaupysiu smarkiai, nes jie rupūžės šito gėrio irgi gana daug turi.
Atsakyti
Yra ISWF rusų kalba? Ne tik ištrauka?
Atsakyti
Man rodos, ten tik ta nepilna yra. Bent jau aš pilnos nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 05, 10:43)
Nerandu tokio  g.gif

Merginos, o kodėl negalima ankštinių? Kuo blogai? Lėšiių irgi turbūt negalima?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 05, 14:25)
Yra ISWF rusų kalba? Ne tik ištrauka?

yra, turiu.
Juokai: šėriau kaimynui šunį savaitę, nes anas išvyko į anūkės vestuves Leningradan. Už tai užsakiau parvežt tą knygą rusų kalboj, kol vežė, pradėjo skaityti ir susidomėjo, sako parvežiau, bet atiduosiu, kai perskaitysiu, vakar skambina, sako gal tu dar palūkėk, mano sūnus dabar nori ją skaityt lotuliukas.gif
taigi popierinės dar negaunu, bet el versija pilna knyga yra.
Atsakyti