Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(okkey @ 2013 11 05, 08:52)
ne nu pasijauciau totali tundra blink.gif nesugebu prisiregistruoti blink.gif  doh.gif padarau Sign up, bet atsidariusiame lange "Create Account" islieka pilkas, tik cannncel galiu..ka darau ne taip g.gif

jau nezinau kaiop bet visgi pavyko per facebook pasijungti lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik dar neisikertu kaip ten naudotis doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jautiena, as seniai seniai visada avizu kose pusryciams valgydavau, atseit sveika biggrin.gif Po pusvalandzio alkana budavau biggrin.gif O grikius siaip megau, nors ir nepasiilgstu as ju smile.gif

Siandienai turiu antienos krutinele, spinatu salotas ir moliugu kose gaminsiu ax.gif
Pasiilgau jau normalaus maistuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 05, 00:47)
Jo, taip bus lengviausia patikrinti. As 50 dienu nevalgiau nieko pienisko ir tik po to  suvalgiau varskes su grietine. Kiausinius patikrinsiu dar po kokiu 2 savaiciu, ne anksciau.

nidulia, tu esi super moteris supermama.gif tiek laiko išbūti whole, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 04, 23:17)
Mergai, ar kuriai nors  netinka moliugas? Ar gali jis apskritai alerginti  ar netikti?

man netinka, pucia pilva ir riaugeju nuo jo
Papildyta:
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 04, 23:25)
Aš vieną kartą savaitėje valgau trintą moliūgo sriubyte, bet viskas normaliai man.

Jau beveik 4 savaitės nevalgiau kiaušinių, planuoju šią savaitę pabandyti vėl suvalgyti ir žiūrėt ar bus kokia reakcija.

vat be kiausiniu man butu sunkoka.. g.gif net nenoriu bandyt be ju gyvent
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 05, 09:13)
Jautiena, as seniai seniai visada avizu kose pusryciams valgydavau, atseit sveika biggrin.gif Po pusvalandzio alkana budavau biggrin.gif

Ir aš. ir tada rūgštys kildavo nerealiai doh.gif Kai pagalvoji, kad čia yra gastroenterologų panacėja, siūloma skrandininkams, tai doh.gif

Atsakyti
Sveikos,

dalinuos "atrastu" receptuku.. smile.gif
vakar prisipjausciau kopusto, morku isitarkavau, alyvuogiu aliejaus, druskytes ri acto sauksta, ismaigiau, kad biski paminkstetu, nu koks skanumelis...
Keptų kopustu negaliu valgyt, nors baisiai skanu, bet is wc neislendu..

nidulia, kaip tavo mamulė? maniske stradalina be duonos, kopustu ji valgyt negali, baisiai skauda ir raizo pilva..pomidoru irgi nebe, agurku normaliu neber...lieka tik, sako burokai..o jai taip bulves truksta... bedos analogiskos kaip tavo mamules..
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2013 11 05, 10:06)
jau nezinau kaiop bet visgi pavyko per facebook pasijungti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik dar neisikertu kaip ten naudotis doh.gif

Na aš irgi užtrukau kol susigaudžiau biggrin.gif Ten kur reikia savo ūgį, svorį įrašyti pasirinkite Paleo ir kiek norite numesti ar priaugti svorio smile.gif Tada duoda maždaug kokia jūsų norma turėtų būti, santykis baltymų, riebalų, angliavandenių. O maistą įvedinėti ten kur Diary. Aš kadangi angliškai nelabai, tai su žodynu vargstu doh.gif ir šiaip gal ne tiksliai viską įvedu, nes troškinį išdalinti tikrai sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 05, 10:32)
Aš kadangi angliškai nelabai, tai su žodynu vargstu  doh.gif

tai pasispauskit virsuj google verteja, man labai graziai viska isversdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 05, 11:35)
tai pasispauskit virsuj google verteja, man labai graziai viska isversdavo  mirksiukas.gif

Nerandu tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 05, 10:43)
Nerandu tokio  g.gif

na as naudoju google chrome, tai man visus nelietuviskus psl siulo versti smile.gif nzn kaip pas jus..
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 05, 11:43)
Nerandu tokio  g.gif

GOOGLE VERTĖJAS Galima ir čia. Tekstą copy/paste į laukelį, nusisitatai ką iš ko į ką, ir skaitai.

O aš šiandien taip silpnai jaučiausia, lyg ir galvą skaudėti nori... kitokių kartu pulčiau kokį hematogeną naikinti. Galvoju, pasiruošiu pirmą maistą. Beruošiant užkandau sūraus rūkyto lašinio.... ir o dievulėliau kaip širdis apsalo, akys atsimerkė ryškesnėmis spalvomis regėti pradėjau. lotuliukas.gif Tai kurių galų tam hematogenui litus laidyti?
Atsakyti
pumpica, ačiū už mintį 4u.gif per chromą pasidariau, dabar viską suprasiu smile.gif
Atsakyti