Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 04, 20:05)
palaida bala tai tikrai. stai vakar man knistelejo grikiu issivirt ir palest. sulesiau dubeneli, aisku dar sviestu pasigardinus... tai taip silpna man buvo, prie zemes trauke, atrode tiesiog ant grindu gulciau ir guleciau. taip ir padariau. bet energijos del to neatsirado... keistas maistas tos koses.
is kitu nukrypimu tik zemes riesutu sviesto sauksciuka karts nuo karto sulaizau - maniskis perkasi, pusryciam daro riesutsviescio ir bananu sumustiakus. kaip as juos megdavau! ir kaip man rugstys nuo ju kildavo. na ne visada kildavo, taciau skrandyje netvarka jausdavosi, bet as ja sekmingai ignoruodavau...

ale rimtai visuotinis sudmalymas doh.gif biggrin.gif juokas pro asaras

och.. ir nenori jis nieko normalesnio sotesnio valgyt?
Atsakyti
as save prie tu 80/20 priskiriu, kur paleo 80, o 20 lyrikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 04, 19:46)
Manau, čia gali būti psichologinis nuovargis. Ypač, jei sveikata apsitvarkė, savijauta pagerėjo, tada imasi visokios velniavos norai galvą kelti  biggrin.gif  Svarbiausia, nesigraužk taip labai, nes savigrauža veda link savidestrukcijos, o tada viskas gali nučiuožti neaišku kur, į duonos ir batonų rojų  mirksiukas.gif
o nuklydimai tai jau nebaisu?  bigsmile.gif
kas čia per masinis palaidūnizmas, a???  biggrin.gif
Papildyta:

O kam tu nerviniesi? Ar tu, pvz, pasiduotum įtikinėjimams kokios nors mitybos šalininkų? Aš tai nea. Gali man viso pasaulio vegetarai straipsnius rodyti, aš nesusiviliosiu ir dar pyksiu ant jų. Ir tai draugei čia normali atmetimo reakcija. O šiaip, kiekviena stora karvė (nu, nes aš čia turbūt labiausiai tokia biggrin.gif) labai jautriai reaguoja į žmonių kalbas apie jų svorį. Net jei norima gero.
Aš vis paskaitau, ir galvoju - nu kodėl aš tos kavos nenoriu visai?  g.gif  Nors mečiau ją gerti gal kokius tris kartus, po to vėl iš naujo rpadėdavau, ir tarpuose visada norėdavau. O dabar, pastaruosius kelis metus nenoriu visiškai  g.gif
Aš dar galvoju, kad kai organizmas turi riebalų sandėlį, jis gali ilgiau nereikalauti maisto, o kai taša to sandėlio nelabai turi, tai tik išsieikvoja energija, ir vėl jos prašosi. O jei dar organizmui reikia ką nors palopyti, tai jis turbūt išvis daugiau visko išnaudoja.

taip ir yra, sveikata matomai pasitaise(aisku dar iki pasveikimo dar toloka) ir turbut nusprendziau atsleis pavadzius.. doh.gif pati kalta.

o as siaip esu labai tolerantiska ivairiu formu zmonem, ne karto nesakiau draugei kad ji stora, net kai ji pati nuogastavo ir nieko nedare del to. drasinau kad ji bent jau su proporcijom- pilvas nekiso ir pan..
Atsakyti
[quote=Morena.,2013 11 04, 15:43]
Gal kas zinot, gymboree pedkelnes atitinka dydi,

[quote=taša,2013 11 04, 17:07]
as taip suprantu, jei nors kiek pute pilva ar kt negalavimai buvo ivedus t a proudkta - jis netinka.

o tie 3 kg taip jau ir matosi??
[/quote]
Tai va gerai, kad prisimenu, jog nuo grietinėlės ir pieno ne kas ilgą laiką buvo. O vat kaip reagavau į kitus pieno produkrus-nepamenu. Ar pūtė pilvą-negaliu pasakyti, nes man nuolat jį pūsdavo. doh.gif

Net labai tie kg matosi. Pas mane viskas ant pilvo liko. Iškart jaučiasi, kai per džinsus barankos lipti pradeda ir kelnės vos užsisega.
Aišku labai greitai nenorimi kg ištirptų, jei prie visko atsisakyčiau pieno produktų. Bet be sviesto ir grietinės -kančia. Maitindama porą metų valgiau tik mėsą, ribotai ryžius ir kukurūzus, kelių neutralių rūšių daržoves. Išties sunku buvo. bent jau kokius 3 mėn. dėl tokio maisto depresavau, nuolat alkana vaikščiojau. Tiesa, apie riebalą irgi nežinojau. Jo minimaliai buvo...
Tad dabar man tokios mitybos prisiminimai lyg košmaras...beeet, nepaisant psichologinių kančių ir vis tik minėtų dviejų grūdų vartojimo, visiškai nesirgau, nors šiaip silpno imuniteto esu, oda tobula buvo.

Basaria, o jūs pieno produktus dabar vartojate?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 04, 19:02)
Taip, geras ir skanus. kalbu apie ekologiska, nerafinuota Aniros  4u.gif

dėkui LumiLumi, šiaip aš juo kūną ir plaukus tepdavau, o dabar reiks pradėt valgyti essen.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 22:55)
Basaria, o jūs pieno produktus dabar vartojate?

Iš pieno produktų,, tai per šį mėnesį porą kartų valgiau varškės, o grietine, nors ne daug, bet mėgstu ryte salotas pasidaryti su ja. Šiaip aš visada lb mažai vartojau pieno produktus, tik anksčiau dar kefyro gerdavau.
Kadangi aš retai jų vartoju, tai tikrai kažko blogo savijautai nepastebėjau, tad tikrai jų visai neatsisakysiu.
Atsakyti
Mergai, ar kuriai nors netinka moliugas? Ar gali jis apskritai alerginti ar netikti?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 05, 00:17)
Mergai, ar kuriai nors  netinka moliugas? Ar gali jis apskritai alerginti  ar netikti?

Aš vieną kartą savaitėje valgau trintą moliūgo sriubyte, bet viskas normaliai man.

Jau beveik 4 savaitės nevalgiau kiaušinių, planuoju šią savaitę pabandyti vėl suvalgyti ir žiūrėt ar bus kokia reakcija.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 05, 00:25)

Jau beveik 4 savaitės nevalgiau kiaušinių, planuoju šią savaitę pabandyti vėl suvalgyti ir žiūrėt ar bus kokia reakcija.

Jo, taip bus lengviausia patikrinti. As 50 dienu nevalgiau nieko pienisko ir tik po to suvalgiau varskes su grietine. Kiausinius patikrinsiu dar po kokiu 2 savaiciu, ne anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 04, 23:17)
Mergai, ar kuriai nors  netinka moliugas? Ar gali jis apskritai alerginti  ar netikti?

Bent jau vaikams labai daznai netinka, kaip ir morka.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 04, 15:41)
www.cronometer.com Užsiregistruoji ir suvedinėji ką valgai smile.gif Ten paskaičiuja viską  4u.gif

QUOTE(Hippie @ 2013 11 04, 20:22)
Dar tik užsiregistravau į tą cronometer, su mano valgymais, sudėtinga ten surašyt būtų viską-SRIUBOS, TROŠKINIAI, niu kai pviską paskaičiuot wacko.gif

ne nu pasijauciau totali tundra blink.gif nesugebu prisiregistruoti blink.gif doh.gif padarau Sign up, bet atsidariusiame lange "Create Account" islieka pilkas, tik cannncel galiu..ka darau ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 05, 08:47)
Bent jau vaikams labai daznai netinka, kaip ir morka.

Mano mažių kaip tik vakar labai stipriai išbėrė. Itariu, kad nuo moliūgo doh.gif
Atsakyti