Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 13:35)
Bet man taip baisu valgyti tokias dideles ir riebias porcijas blush2.gif

Ir man truputi baisu doh.gif Kepiau ryte kiaušinienę su lašinuku, nu skanu be galo, bet, kažkaip keistas ir baisu doh.gif Ale tortus ryt nebaisu būdavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 13:35)

As jeigu jauciu, kad cia tokia viena is "tokiu" dienu, tai net nevalgau nei mesos, nei riebalu schmoll.gif Maziau apsunkus jauciuos ir kazkaip kita diena dar pusetina savijauta. Bet cia tokia mityba, kad jau geriau nenuodemiaut, nes lazda trenks kitu galu taip, kad maza nepasirodys biggrin.gif

Selma - va va, tortus niekam nebaisu ryt, nu o bet taciau kokoso riebalas, sviestas, grietine su mesa, kiausiniai su lasiniais - taigi baisiai daug kaloriju turi biggrin.gif Lyg tortas arbatos lengvumo butu biggrin.gif
Praeis laiko, kai matysis rezultatai, tai visos ir isdrases, bet deja su nebus su paklydimais. Tada toks stumdymasis gaunasi pirmyn atgal doh.gif As nieko neprisiauginau, bet tiesiog pilvas baisiausiai ispampes, visa tokia ispurtus jau savaite jauciuos doh.gif Aisku cia ir mmm ytaka,o bet taciau kaltinti galiu tik save cool.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Aš bet kokiu atveju valgau pagal taisykles, bet taip riebiai nu negaliu ir viskas. Po to puse dienos skrandis sustoja. Aš geriau pavalgau ir kokį šaukštelį kokoso aliejaus sutašau jei valgis būna visai be riebalų. O tokio maisto, kaip kai kurios valgo nu niekaip neišeitų ax.gif

Gavau dar pora naminiu vištų vakar, niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 04, 13:43)
As nieko neprisiauginau, bet tiesiog pilvas baisiausiai ispampes, visa tokia ispurtus jau savaite jauciuos doh.gif

tai ko pririjai? biggrin.gif cia visos sako, kad nuodemes paskui brangiai kainuoja, nu man zinokit tfu tfu bet viskas ok g.gif blush2.gif nes paskutiniu metu irgi atleidau vadzias neblogai doh.gif duona juoda rytais, pyragas per baliu, kazkuria diena tai isvis slaviau viska is eiles, iskaitant net pica (anksciau labai megau picas, po ilgo laiko suvalgiau, bet -nu pasirodo nieko ten labai skanaus biggrin.gif ), per velines pas mama net du cepelinus ivariau...zodziu kalta kalta, pasijaucia iskart ant energijos, pilvo pojuciu ir t.t. , griztu atgal i doros kelia, bet va ka norejau pasakyt, kad svoris vietoj mirksiukas.gif neauga schmoll.gif man anksciau nuo kiekvieno apsirijimo sokdavo aukstyn...gal sakau susitvarke kazkokie nukrypimai organizme, ir dabar nebera taip paprasta storet? biggrin.gif guodziu ir teisinu cia as save aisku...
Reikia vel savo mintis persitvarkyt, nes pradzioje paleo tai taip grieztai laikiaus, man nieks nei pyrago neikisdavo nei cepelinu doh.gif

Bet siandien ryte kiausiniu keptu su truputi spirgu pasidariau, tai skrandukas pyksta, lyg stot nori doh.gif per riebiai matyt jau gavosi...
Atsakyti
Sveikas žmogus, neturintis autoimuninių bėdų ir pralaidaus žarnyno, gali nuodėmiauti ir jam nieko.
Bloga tai, kad pasigirdamos tuo, kitas, turinčias problemų , iš kelio išvedat . wink.gif
Atsakyti
Pasiskaičiavau, kad labai trūksta man vitamino E, nesurenku per dieną. O jo daugiausia riešutuose, aliejuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 04, 14:32)
Bloga tai, kad pasigirdamos tuo, kitas, turinčias problemų , iš kelio išvedat . wink.gif

tai kad cia ner kuom girtis biggrin.gif man paciai pries save geda tokius dalykus prisipazint...o del kelio tai nei kazka noriu atvest, nei kazka isvest is jo. Cia jau kiekvienas savo likimo kalvis. Man irgi nieks neliepe laikytis paleo, bet beveik grieztai ta dariau jau pusmetis, ir jokie kitu parasymai is kelio nevede. smile.gif nuklydau pati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 04 lapkričio 2013 - 14:40
O tos, kurios turi sveikatos bedu, tegul neina is kelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 11 04, 13:14)
nu jei kartu su riebiu maistu pavartosi ir cukraus, ir miltu ir kt. neleistinu produktu, tai bus ir plius 10  smile.gif  Cia arba darai, arba ne - prisisokinet su svyravimais galima iki problemu, nes visi prisimena, kad galima valgyt riebiai ir sociai, o taip daznai pamirsta, ko negalima tokiu atveju  cool.gif

blush2.gif Ačiū už spyrį šiknon biggrin.gif Susiimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 04, 14:40)
O tos, kurios turi sveikatos bedu, tegul neina is kelio smile.gif

lengva pasakyt... galiu neest jokiu tortu/saldainiu bet pries juoda duona neatsilaikiau..... sad.gif
nu pykstu ant saves..... ka jau db padarysi.
daugiau taip nebus. bet nesuprantu kodel toks stiprus poreikis atsirado.. pradzioj buvo lengviau, kazi kodel? mazai riebalu vis dar?.

sunervino drauge , atrodo nori nuosirdziai padet, ji irgi turi virssvorio bet jau neisprusimas tai mane nuzude (parodziau liumi foto kazkada jai, tai susidomejo, nors pirmas klausimas jos buvo - ar liko jai striju... nu ok, galvoju, gal jai tai svarbu...) snd isisnekejom, sakau- va apie ta mergina rase spauda, kaip ji numete daug kg..... o ji man ir pareiske - kg galima ir kitaip numest! zinokit taip ir norejosi paklaust- tai ko tu nenumeti niekaip ir esi stora kaip karve?! turbut nenori???
pasake man kad negerai a s cia darau, kad db negalesiu niekada to maisto valgyt. sakau - o kam man ji valgyt???? jei jis netinka man?
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 04, 15:39)
Man irgi nieks neliepe laikytis paleo, bet beveik grieztai ta dariau jau pusmetis, ir jokie kitu parasymai is kelio nevede.  smile.gif nuklydau pati  biggrin.gif

tai jei žmogus neturės vidinės motyvacijos, jį bet kokie išoriniai trukdžiai iš kelio išves, ne tik SM merginų kalbos, bet ir kolegų siūlymai tortuko paragauti, naujos kepyklos šalia namų atidarymas ir akcija sausainiams maximoje. Bet tai juk kiekvienas turim savo galvą ir valią, tad aš irgi nemanau, jog kažkieno pasakojimas, ką jie valgė, gali vesti iš kelio.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 04, 16:00)
lengva pasakyt...

Kaip cia pasakius smile.gif Kai as nuo visokiu nesamoniu staigiai ant griezto whole+autoimunininko protokolas, tai toks ir lengvumas:) Dar jei kokia cukraus kruopa paklius, tai nemirsiu, bet jau kur tie gluteinai, tai ziuriu su padidinamu stiklu, kad nei kruopa ju nepapultu I burna.
Atsakyti