Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 03, 17:36)

Tiesa, jei tavo plaukai sviesinti, tai amla gali netkti, gali tamsinti. Kadangi as jau nebesviesinu plauku, o mano natyralus plaukai yra tamsus, tai man puikiai tinka.

aha, mano sviesinti. Siaip as manau, kad vistiek visa esme yra mityboje, tai, kuom tas plaukas minta is vidaus g.gif aisku tos visos kaukes nemaiso...
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Prisidedu prie sveikinimų LumiLumi 4u.gif
Sedindriuke, smagu matyti sugrįžusią thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 03, 22:00)
kad pakankamai reitai. Tik nenuleisk ranku, gerai? Daryk tas kaukes plaukams, gerai imasazuok I galvos oda, viskas bus ciki )

tai jau nebesikasai? g.gif O varškė irgi per odą neišlipo?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 03, 22:43)
tai jau nebesikasai? g.gif  O varškė irgi per odą neišlipo?

Bala zino, kaip su ta varske. Odos niekur neisbere, virskino labai gerai be jokiu pilvo putimu ir kitu nesamoniu. O galvos oda kasosi, kartais ilgai, kartais priepuoiais, tai apie varske is galvos odos net neimanoma spresti.
Siandien mieste late kavos isgeriau. Be cukraus, bet gi pienas ten yra, tai ziuresiu kuo baigsis.
Atsakyti
Nu baisiai smagu, kad po delfi straipsnių žmonės pradeda domėtis paleo, bet žinokit man jau norisi pradėti daužyti galvą į sieną dėl kai kurių personų... Kasdien į blogo emailą sulaukiu po keturis penkis laiškus su klausimais. Ir tikrai yra vienas kitas, kuris nuoširdžiai nori sužinoti, kaip gali pakeisti mitybą. Nu bet dauguma laiškų tokie "atsiųsk man knygą" arba "atsiųsk receptų, nes neturiu fantazijos" arba "sudaryk man valgiaraštį savaitei". Aš mielai atrašau į laiškus, kur matau, kad žmogus nuoširdžiai nori keisti mitybą ir nori žinoti kaip, nu bet sudarinėti valgiaraščius? Arba kokio kvailumo ir tingumo turi būti žmogus, kad ateina į blogą ir niekur daugiau nežiūri tik tiesiu taikymu reikalavimus siunčia receptams, kai tie receptai po nosim. Brrr.
Pardon už skundus, nu bet doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Gal kuri galit brūkštelt kaip kiaulės širdį gaminat? Prisiskaičiau, kad jas ten po 2-3val. virt reikia, o aš gi nežinodama, perploviau, supjausčiau juostelėm ir tik dabar pamerkiau šaltan vandenin pamirkt (net nežinau kam to reikia biggrin.gif). Vienžo, nesiruošiu jau tų juostelių virti tiek valandų, nes norisi kuo mažiau termiškai apdorot. Tia kaip manot, kiek laiko dabar jas ryt išmirkytas dar reiktų pakept, o po to patroškint? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 11 03, 23:12)
Nu baisiai smagu, kad po delfi straipsnių žmonės pradeda domėtis paleo, bet žinokit man jau norisi pradėti daužyti galvą į sieną dėl kai kurių personų... Kasdien į blogo emailą sulaukiu po keturis penkis laiškus su klausimais. Ir tikrai yra vienas kitas, kuris nuoširdžiai nori sužinoti, kaip gali pakeisti mitybą. Nu bet dauguma laiškų tokie "atsiųsk man knygą" arba "atsiųsk receptų, nes neturiu fantazijos" arba "sudaryk man valgiaraštį savaitei". Aš mielai atrašau į laiškus, kur matau, kad žmogus nuoširdžiai nori keisti mitybą ir nori žinoti kaip, nu bet sudarinėti valgiaraščius? Arba kokio kvailumo ir tingumo turi būti žmogus, kad ateina į blogą ir niekur daugiau nežiūri tik tiesiu taikymu reikalavimus siunčia receptams, kai tie receptai po nosim. Brrr.
Pardon už skundus, nu bet  doh.gif

4u.gif Duokit nuorodą į google ar į pirmą temą apie Paleo SM smile.gif
Papildyta:

.........Tiesa, tiesa, tiesa, tiesa, vis noriu (ir pamirštu) paklaust kaip dėl migdolų, avižų, sojų "pieno"? Ten kaip ir nėra grūdo to apsauginio apvalkalėlio? Kaip suprantu ten tik užpiltų permaltų reikalų užpilas? Galima tuos vadinamus "pienus" vartot?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 11 04, 02:07)
.........Tiesa, tiesa, tiesa, tiesa, vis noriu (ir pamirštu) paklaust kaip dėl migdolų, avižų, sojų "pieno"? Ten kaip ir nėra grūdo to apsauginio apvalkalėlio? Kaip suprantu ten tik užpiltų permaltų reikalų užpilas? Galima tuos vadinamus "pienus" vartot?

Visi šie gaminami mirkant, po to sumalant ir tada nukošiant tirščius ir vartojant tik skystį. Mane šis klausimas irgi labai domina, ar toks pienas tinkamas vartojimui g.gif Jei būtų galima vartoti, tai pvz. su ryžių pienu būtų galima pasigaminti ir saldų šokoladą, ir pyragų thumbup.gif Nes jis natūraliai saldus.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 04, 08:03)
Visi šie gaminami mirkant, po to sumalant ir tada nukošiant tirščius ir vartojant tik skystį. Mane šis klausimas irgi labai domina, ar toks pienas tinkamas vartojimui g.gif Jei būtų galima vartoti, tai pvz. su ryžių pienu būtų galima pasigaminti ir saldų šokoladą, ir pyragų thumbup.gif Nes jis natūraliai saldus.

tai gal vis tiek ryziai. o mes ju nevalgom.
leistinas migdolu, kokosu pienas
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 11 04, 03:07)
4u.gif Duokit nuorodą į google ar į pirmą temą apie  Paleo SM smile.gif
Papildyta:

Duodu, bet aš suprantu ir tas moteris, nes peržiūrėti tiek SM temų nemažai laiko reikia, nors iš tiesų čia geriausias lietuviškos info apie paleo šaltinis.

Migdolų pienas tinka (bet verčiau gamintis namie nei pirkti iš parduotuvės, nes sudėtyje paprastai krakmolų, stabilizatorių ir net cukraus būna). O avižų, ryžių pienai nelabai tinkami, nes, teisingai taša sako, tai visgi grūdai, net jei ir nėra apsauginio apvalkalėlio, dalis medžiagų lieka piene, o mes jų nelabai norim. Sojos taip pat nėra gerai, nes veikia estrogenus ir pan., bet aš norėdama latte kavos paprastai perku sojos latte (o jei būna, tai ir migdolų latte), nors žinau, kad nieko gero, bet bent jau problemų dėl laktozės nebus išgėrus smile.gif
Atsakyti
Elata[B],2013 11 04, 00:12
Nu baisiai smagu, kad po delfi straipsnių žmonės pradeda domėtis paleo, bet žinokit man jau norisi pradėti daužyti galvą į sieną dėl kai kurių personų...

Elata, tai yra išeitis - tu tai laikai savo darbu ir rašai rekomendacijas už atlygį. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 19 lapkričio 2013 - 21:10
Labas rytas 4u.gif
As po atostogu dar plavineju su savo valgiarasciais, bandau susiimti tvirtai doh.gif sunku, oi sunku y vezias gryzt ax.gif

Man nuo plauku slinkimo padejo Hubner Silicea thumbup.gif Geriu jau 4 savaites, rezultatai tikrai tenkina smile.gif
Elata - tikrai, sudarinek uz pinigus valgiarascius thumbup.gif Jeigu kas uz kiekviena patarima plauku skyrely ir y a.z. buciau emus bent po lita, turbut net nebutu reikeje y uk vaziuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš po mėnesio Paleo vakar suvalgiau saldainį - su sezamais, toks skanus buvo wub.gif
Nežinau ar tai turėjo įtakos, bet jau vakar po sočios vakarienės jaučiausi alkana, šįryt vėl alkana..Nors pavalgiau sočiai, kokosų šaukštą sulaižiau.

Gal kas žinot ar saldainis ir sotus valgymas tiek pat insulino išsiskyrimo reikalauja g.gif
Atsakyti