Sveikos gyvos
Gal kuri galit brūkštelt kaip kiaulės širdį gaminat? Prisiskaičiau, kad jas ten po 2-3val. virt reikia, o aš gi nežinodama, perploviau, supjausčiau juostelėm ir tik dabar pamerkiau šaltan vandenin pamirkt (net nežinau kam to reikia
). Vienžo, nesiruošiu jau tų juostelių virti tiek valandų, nes norisi kuo mažiau termiškai apdorot. Tia kaip manot, kiek laiko dabar jas ryt išmirkytas dar reiktų pakept, o po to patroškint?
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 11 03, 23:12)
Nu baisiai smagu, kad po delfi straipsnių žmonės pradeda domėtis paleo, bet žinokit man jau norisi pradėti daužyti galvą į sieną dėl kai kurių personų... Kasdien į blogo emailą sulaukiu po keturis penkis laiškus su klausimais. Ir tikrai yra vienas kitas, kuris nuoširdžiai nori sužinoti, kaip gali pakeisti mitybą. Nu bet dauguma laiškų tokie "atsiųsk man knygą" arba "atsiųsk receptų, nes neturiu fantazijos" arba "sudaryk man valgiaraštį savaitei". Aš mielai atrašau į laiškus, kur matau, kad žmogus nuoširdžiai nori keisti mitybą ir nori žinoti kaip, nu bet sudarinėti valgiaraščius? Arba kokio kvailumo ir tingumo turi būti žmogus, kad ateina į blogą ir niekur daugiau nežiūri tik tiesiu taikymu reikalavimus siunčia receptams, kai tie receptai po nosim. Brrr.
Pardon už skundus, nu bet
Duokit nuorodą į google ar į pirmą temą apie Paleo SM
Papildyta:
.........Tiesa, tiesa, tiesa, tiesa, vis noriu (ir pamirštu) paklaust kaip dėl migdolų, avižų, sojų "pieno"? Ten kaip ir nėra grūdo to apsauginio apvalkalėlio? Kaip suprantu ten tik užpiltų permaltų reikalų užpilas? Galima tuos vadinamus "pienus" vartot?