QUOTE(pumpica @ 2013 11 03, 16:16)
net nzn, slenka, bet gal jau maziau
arba jau pripratau prie tu kuokstu
siaip like tikrai koks trecdalis to, kas buvo. Ketvirtad krauja prisidaviau, nekantrauju dabar rezultatu, gal kas paaiskes
Man nustojo slinkti, nors maniau, kad plika liksiu. As pradejau karta ar du I savaite daryti aliejines amlos istrakas (pati pasiaminau, bet dar ir uzsakiau viena ajurvedini is Indijos) Aliejus maisiau siuos: kokosos, ricinos, nimbanedzio 10 proc(daugiau negalima) ir padariau amlos macerata/isrtauka. Jau tik keli plaukai lieka rankose po skalavimo, o slinko ir trupejo kuokstais. Dabar jau savo pluko atauges geras gabalas, net visi klausia, kam as tamsiai persidaziau:) Tai tas, nedazytas plaukas, toks sveikas, blizga.
Gal ir tau toks dalykas padetu. Kol nepasigamino tas maceratas, tai as darydavaisi alieju su ta amla ir net nebrandinusi, is karto masazavau galvos oda ir sutepdavau visa plauka, pusdieni taip vaiksciodavau namie.
Tiesa, jei tavo plaukai sviesinti, tai amla gali netkti, gali tamsinti. Kadangi as jau nebesviesinu plauku, o mano natyralus plaukai yra tamsus, tai man puikiai tinka.