Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 02, 20:31)
Oh shit! biggrin.gif

Sveikos biggrin.gif

Bet kazkoks idomus rasymo stilius, nu bet cia zurnalistes reikalas, yra kaip yra, komentarai kaip visada - puolimas. O man p...ui, rytoj mano gimtadienis  thumbup.gif

Sveika. Man patiko tas straipsnis. Taip draugiškai, šiltai. Na, gal pridideda tai kad tave iš čia žinau.
Labai sveikinu su gimtadieniu! smile.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 03, 00:27)
Keiciu savo liniuote, nes vis dar tirpstu. dabar 58,5 kg, tik man kaip visad, neleidzia to puses kg uzdeti  g.gif

Vietoj kablio dedant tašką nepadeda? Šitose liniuotėse galima su tašku tikslų svorį rašyti. Ir net KMI (ar tau aktualu? lotuliukas.gif )Lilyslim liniuotės
Atsakyti
labas rytas,

seniai berasiau, bet vis paskaitineju kai lieka laiko, nes dabar visai jo nelieka. vaikai, namai darzelis, darbai du, visur begom lekom....poilsio mazai....ir siaip visokiu netiketu sunkiu posukiu gyvenime atsirado, tai kabinames ir kapstomes......

Lumi, su gimtadieniu tave sveikinu 4u.gif

o del straipsnio, tai MB padalyvavo komentaruose, sake kokie siaip pikti zmones is esmes, ar is pavydo ar is pykcio, nezinia...bet atrodo nori patarti, padeti, o sitaip puola.....siaubas...
Atsakyti
Su gimtadieniu, Lumiuk 4u.gif 4u.gif Viso, kas geriausia 4u.gif 4u.gif Kad pasisektu stazuotej, sveikatos ir mazu lumiuku ateity 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
birthday.gif Cia sonines pyragas tau 4u.gif biggrin.gif

Man tie komentarai dar ne ziaurus tokie, seniai straipsnius skaitydama alfa.lt arba delfi.lt komentarus permetu, esu ir arbata uzspringus beskaitydama doh.gif Tai parodo, kad tiesiog zmones neturi ka veikt, nezino, kaip pasireikst, nieko juk asmenisko ten schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,

LumiLumi su Gimtadieniu happybday.gif

Puikus straipsnis, paskaičiau kelis atsiliepimus ir išjungiau, na negaliu aš jų skaityti. doh.gif

Man su Paleo sekasi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 03, 07:57)
Su gimtadieniu, Lumiuk 4u.gif  4u.gif Viso, kas geriausia 4u.gif  4u.gif Kad pasisektu stazuotej, sveikatos ir mazu lumiuku ateity 4u.gif  4u.gif  4u.gif  happybday.gif
birthday.gif Cia sonines pyragas tau 4u.gif  biggrin.gif
Man tie komentarai dar ne ziaurus tokie, seniai straipsnius skaitydama alfa.lt arba delfi.lt komentarus permetu, esu ir arbata uzspringus beskaitydama doh.gif Tai parodo, kad tiesiog zmones neturi ka veikt, nezino, kaip pasireikst, nieko juk asmenisko ten schmoll.gif

Aš neatsistebiu kaip diena ir naktis skirias kultūros, mentalitetas... užsienio portaluose nu rasi tokių debiliškų komentarų vieną kitą, bet ne ištisus lapus.... žmonės visiškai kitokie, plataus požiūrio, atviresni naujovėms, kažkokie laisvesni, o ne užstrigę vystymosi fazėse... tikrai baisu skaityti komentarus lietuviškuose portaluose netgi po teigiamais straipsniais, nes tokių išvedžiojimų prirašo kad nu tiesiog atrodo pusę išguldyt į psichiatrines reiktų...
užsienietiškus beskaitant tai dar žiūrėk naudingų nuorodų prikelta būna, knygų pavadinimų, matos žmonės skaito, domisi, plečia akiračius...

eh... globalios problemos.. biggrin.gif

Lumilumi, eina sau gerulė tu biggrin.gif rimtai ištirpsi biggrin.gif

labas rytas!
Atsakyti
LumiLumi, su gimtadieniu... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 11 03, 11:17)

As UK daug "ligoniu" kasdien sutinku darbe, metro, autobuse ar tiesiog gatvej, gal del to manes jau nebestebina niekas biggrin.gif Geriau, kai tokie reiskias internetinej erdvej, negu "gyvai" ant kitu zmoniu doh.gif Geriausias budas su tokiais tvarkytis - ignoruoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 03, 10:37)
As UK daug "ligoniu" kasdien sutinku darbe, metro, autobuse ar tiesiog gatvej, gal del to manes jau nebestebina niekas biggrin.gif Geriau, kai tokie reiskias internetinej erdvej, negu "gyvai" ant kitu zmoniu doh.gif Geriausias budas su tokiais tvarkytis - ignoruoti cool.gif

sakai ten baisiau nei LT? doh.gif

as komentaru niekada neskaitau. nors neskaitau ir jokiu delfiu ir naujienu portalu. cia MB megejas.. as nebent jei cia ka parodo , uzmatau. o taip tai neturiu tokio iprocio. tik FB is SM mano silpnybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuke76 @ 2013 11 02, 23:13)
, kad "nepaslysčiau", nes baisiai esu priklausoma nuo šokolado, sausainiukų, kepinukų ir visokių š...dkų"  blush2.gif 

praeis tas noras, ir net neprisiminsit, kad baisiai ko nors tokio norėjot. aš kartais nugvelbiu kokius 10 gramų baisiai juodo šokolado, 85 proc, jei netyčia koks noras kartumo malonaus užeina biggrin.gif

QUOTE(taša @ 2013 11 03, 11:16)
sakai ten baisiau nei LT? doh.gif

Oi, pamenu, kaip viena pažįstama sakydavo, kad dienos gerumą burdavo iš pakeliui sutiktų normlaių veidų kiekio. Jei daugiau nei trys - bus gera diena biggrin.gif Čia mažam Anglijos miestuky. Visgi gana uždaros salos genai maišėsi ilgą laiką tarpusavy...Bet kad internetinėj erdvėj jie draugiškesni, tai tikrai faktas.

LumiLumi, sveikinu 4u.gif SMagu, kai tu vis įlėkus čia su tokiais optimizmo gūsiais prasineši, kad uch biggrin.gif Mane tai visada kaip ant sparnų veikia tavo postai.

Sedindriuke, parsiradai pagaliau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi prisidedu prie graziu sveikinimu! Lumi, su gimtadieniu smile.gif) grazaus Tau jo ! smile.gif
Atsakyti

LumiLumi, su gimtadieniu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 11 02, 10:05)
Booooooo  4u.gif  4u.gif  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Labas mergaites smile.gif)))))))))))))))

vo prazuvele bigsmile.gif Sveika gyva smile.gif
Atsakyti
LumiLumi, su gimimo dienaaaaaaaa! birthday.gif oro_buckis.gif
Atsakyti