Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Skaitydama senas temas(visus darbus užmečiau besiaiškindama viską apie Paleo) radau mano savijautą nusakančią žinutę biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 21, 19:49)
Zinok, kol neidesi savo darbo, nieko gero nebus. Ir man kilo kruva klausimu, bet as ir skaiciau daug. Vsus straipsnius skaiciau, gilinausi, kad zinoti kaip kas vyksta organizme. Kazka daryti aklai, vien del to, kad kazkas pasake, tai man yra nelogiska. Skaiciau senbuviu prikalbetas temas, konspektavau, nes ir man pradzioje buvo tamsus miskas ir makalyne galvoje. abat, kai daug perskaiciau, tai jau viskas paprasta ir surantama. Ir tai dar iskyla klausimu.

Šaunu Nidulia 4u.gif

Tik trys dienos ir minus 2,6 kg. Suprantu, kad skysčiai ištekėjo, bet tas plokščias pilvas rytais, nuolatinis sotumo jausmas, energija yra thumbup.gif Kažkaip greitai įsivažiavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 02, 20:31)
O man p...ui, rytoj mano gimtadienis  thumbup.gif

gero paleo gimtadienio Lumi user posted image
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 02, 20:31)

Bet kazkoks idomus rasymo stilius, nu bet cia zurnalistes reikalas, yra kaip yra, komentarai kaip visada - puolimas. O man p...ui, rytoj mano gimtadienis  thumbup.gif

Kiek turėjau reikalų su žurnalistasi, tai parašo taip, kad pats skaitydamas stebiesi doh.gif O komentarai, tai.. negalima jų skaityt schmoll.gif Arba skaityti su ta intencija, kad vargšai, nervingi, pavydūs žmogeliai cool.gif

Gero gimtadienio 4u.gif Mano mažylei dukrytei ryt keturiolika biggrin.gif wub.gif Bet švenčian šiandien, nes studentė ryt Kaunan grįžta. Privalgiau vištos sparnelių, salotų ir pyragas net nekvepėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

pripažinsiu, kad visų temų tikrai neskaičiau, todėl gal jau esate rašę blush2.gif
Kokia Jūsų nuomonė apie Chlorelę bei Spiruliną? Ar yra naudojusių? Pagal rastą info, tai tikrai geras "daiktas" (gavau dovanų, todėl smalsauju smile.gif ).
Atsakyti
na, mano mityboj tokie "daiktai" nenaudojami, net neteko ragauti. Mes gaunam kokybiškus baltymus iš mėsos, tai kam mums tie pakaitalai? Tai daugiau veganų "patiekalai".
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 02, 19:31)
O man p...ui, rytoj mano gimtadienis  thumbup.gif

thumbup.gif laugh.gif SU ARTĖJANČIU GIMTADIENIU!!!!!! bigsmile.gif birthday.gif ploja.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 11 02, 20:11)
Tik trys dienos ir minus 2,6 kg. Suprantu, kad skysčiai ištekėjo, bet tas plokščias pilvas rytais, nuolatinis sotumo jausmas, energija yra  thumbup.gif  Kažkaip greitai įsivažiavau  rolleyes.gif

Wow blink.gif wub.gif Man -2kg nuo spalio 22d., o visa kita-sutampa drinks_cheers.gif Tik vis tas pilvo pūtimas neramina, pieno produktų, išskyrus GHI nevartoju g.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 11 02, 20:34)
Privalgiau vištos sparnelių, salotų ir pyragas net nekvepėjo 

Gal Paleo pyragą kurpei?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 11 02, 23:00)

: Man -2kg nuo spalio 22d.,

Tik vis tas pilvo pūtimas neramina, pieno produktų, išskyrus GHI nevartoju g.gif

Gal Paleo pyragą kurpei?

Tu mažiau ir numest turi smile.gif

Pilvas normoj, o ghi vis dar nepasigaminau ax.gif

Ne, paprastą biskvitą su užtepu. Pagalvojau, kad nenoriu saldaus, tai tą aguoninį kepsiu, kai ir pati valgysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 02, 19:31)
Oh shit! biggrin.gif

Sveikos biggrin.gif

Bet kazkoks idomus rasymo stilius, nu bet cia zurnalistes reikalas, yra kaip yra, komentarai kaip visada - puolimas. O man p...ui, rytoj mano gimtadienis  thumbup.gif

aha ir as pastebejau keista stiliu.. bet taip jau yra.
karta rasiau laiska i redakcija- tai isdarke taip, kad bjauru buvo skaityt!

su Gimimo dienaaaaaaa!!!!!!!!
user posted image

Atsakyti
Lumilumi, su artėjančių!!!

Sveikatos tau, šeimyninio entuziazmo (beje, ir sveikinu!!!), jaunatviško polėkio, ir bilekaip daug juoko!!!
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Taip, "voresta" Jūs visiškai teisi, delfi straipsnis atvedė mane čia smile.gif antplūdis bus smile.gif susidomėjau, pradėjau ieškoti info, kas tas paleo ir google paieška atvedė mane į SM.Šią temą jau perskaičiau (nuo ryto, baigiau tik dabar smile.gif ) ir dabar kol kas pabūsiu "tylioji sekėja", kol perskaitysiu senas temas ir išsiaiškinsiu viską iki galo.Turiu bėdų ir su antsvoriu ir su skydliauke, manau, kad paleo pagalba išspręsiu jas.Viena, aišku, nesusidorosiu, reikės palaikymo, kad "nepaslysčiau", nes baisiai esu priklausoma nuo šokolado, sausainiukų, kepinukų ir visokių š...dkų" blush2.gif Kol kas dėkoju, kad dalinatės info ir savo žiniomis. 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus merginos, labai malonu blush2.gif

Keiciu savo liniuote, nes vis dar tirpstu. dabar 58,5 kg, tik man kaip visad, neleidzia to puses kg uzdeti g.gif

Atsakyti
Lumi, mergyt 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 lapkričio 2013 - 00:29