Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Perskaiciau HS stripsni. Viskas aisku, visi simptomai atitinka del druskos rugsties trukumo. Tai dar ir helicobakter pylori greiciausiai pas ja karaliauja, nes prie DR trukumo, sita zaraza gyvuoja kuo sauniausiai. Zodziu, jau zinau kokius klausimus uzduosiu gydytojui ir kokiu tyrimu prasysiu.
Atsakyti
tik jau nepulk tos bacilos mušt antibais, laikantis paleo mitybos ji pati dings, vos tik daugiau rūgšties ims gamintis. Gal tų kapsulių druskos rūgšties reiktų- tačiau dėl visko spręsk pati.
Nidulia, pagoooglink Lichen Planus tema, pažiūrėk nuotraukas, ir niežulys kartu būna ir galvos odon įsimeta. Gal kažkas panašaus?
Atsakyti
tai gi sakau, kad perskaiciau straipsni. Nesu visiska vista, skaitau idemiai:) Lietuviskai parasyta, kad ji negyvena, kai dr yra pkankamai:) Zinau, kad daktarai kisa antibus jai nudauzti. Bet kodel jie taip daro as nesurantu?? Jei zino priezastis, kodel ji gyvuoja ir kada ji negali gyventi, kodel gydo antibiotikais o ne normaliais metodais?
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 01, 21:53)
Nidulia, pagoooglink Lichen Planus tema, pažiūrėk nuotraukas, ir niežulys kartu būna ir galvos odon įsimeta. Gal kažkas panašaus?

Pjausiu galva, tiksliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 lapkričio 2013 - 21:09
todėl, kad juos taip mokino. Jie pasekmę mato kaip priežastį.

http://www.homosanit...lori_paradoksai
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 01, 22:06)

Cia apie ka ,es? Apie sasjas su druskos rugsties trukumu ir HP?

ne, ten konkrečiai tau, - gal atrasi kažkokius panašumus dėl savo niežtinčios galvos?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 01, 22:10)
todėl, kad juos taip mokino. Jie pasekmę mato kaip priežastį.

Bet gi jie ne robotai uzprogramuoti. Nejaugi nesidomi, patys nieko papildomo neskaito, I seminarus nevazineja, neseka atradimu, tyrimu, statistikos ir .t.t. Taip iseina, kad mes cia daugiau uz juos zinome?
Duok die, kad protingas mamos daktaras buti. Skyriaus vedejas, tai gal sakau bus sviesaus proto.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 01, 22:10)

ne, ten  konkrečiai tau, - gal atrasi  kažkokius panašumus  dėl savo niežtinčios galvos?

Paziurejau nuotraukas. Vorsta, nori mano mirties? biggrin.gif Po tu vaizdu man reikia sirdies lasu ir gudobeles smile.gif
Nera nieko ant mano galvos odos. Nezinau ka cia dar sugalvoti.
Atsakyti
lotuliukas.gif na tu ir naivi- seminarus jiems dažniausiai rengia vaistų pardavėjai.
http://www.alfa.lt/s...11-06-05_11-33/
Atsakyti
O jie ka, besmegeniai jptv doh.gif
Kaip besisuk, vistiek finalas -paleo smile.gif Skaitinejausi apie ta Lichen Planus ir galiausiai atsiremiau I paleo Autoimmune Protocol smile.gif
http://www.thepaleom...om/autoimmunity
Zodziu, kas man bebutu, tikrai praeis, nes as viska darau teisingai, va taip va ax.gif

Jei daktarai su savo tabletemis neisgydo pacientu, reiksia ir saves neisgydo tomis tabletemis, o juk jie tokie patys zmones ir serga tomis paciomis ligomis. Tai ka, jie niesko iseiciu o jas rade netaiko ligoniams? Tarkim, kad as daktare ir su savo problemomis patekau cia, nes ieskojau iseities. Tai nejau nepasidalinciau patirtimi su ligoniais ir gydant HP vistiek jiems kisciau antibiotikus? Nu negaliu, kazkokia nesamone. Jei net man, perskaicius 2 straipsnius, viskas aisku apie virskinimo trakta nuo A iki Z, tai kaip gali to nezinoti medikas, kuris 10 metu studijavo zmogaus organizma ir jo visas funkcijas?
http://www.homosanit..._druskos_rugsti
http://www.homosanit...namasis_traktas

Tai ka, jei skyriaus vedejas bus eiline farmacijos auka, as turesiu jam paskaita pravesti ir paaiskinti kaip gydyti mano mama? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 lapkričio 2013 - 21:50
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 01, 22:39)
O jie ka, besmegeniai jptv  doh.gif
Tai ka, jie niesko iseiciu o jas rade netaiko ligoniams?

Yra ir ne besmegeniu. Yra ir tokiu kurie dirba pagal sazine. Bet nei vienas gydytojas lietuviskoje sveikatos apsaugos (biggrin.gif) sistemoje neturi teises taikyti neaprobuotu gydymo metodu, nors jis juos ir zinotu ir manytu, kad jie geresni, nei tie kurie oficialiai pripazinti. Neaprobuotu gydymo metodu taikymas gresia licenzijos netekimu. O kai kuriu ligu gydymui netgi yra sudaryti vadinami gygymo algoritmai, nuo kuriu nukrypti siukstu negalima, nes jei pacientui kazkas nutiks ir jis pasiskus, o nebus ivykdytas nors vienas algorintmo punktas, gydytojui bus velgi sustabdyta arba atimta licanzija ir jis nebegales dirbti savo darbo. O kai kuriais atvejais, (jei tai baigsis pvz paciento mirtimi) netgi gali buti iskelta baudziamoji byla. Taip kad suverst viska gydytoju nekompetencijai negalima. Jie yra sistemos dalis ir privalo paklusti sistemai, jei nori joje dirbti. O alternatyvos, kad dirbti kazkur kitur, o ne sioje farmacininku valdomoje sistemoje, Lietuvoje nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katinone: 01 lapkričio 2013 - 23:00
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 01, 22:39)
O jie ka, besmegeniai jptv  doh.gif

Jei daktarai su savo tabletemis neisgydo pacientu, reiksia ir saves neisgydo tomis tabletemis, o juk jie tokie patys zmones ir serga tomis paciomis ligomis.
vidutinė statistinė daktaro gyvenimo trukmė dar trumpesnė nei eilinio piliečio. Deja.

Tarkim, kad as daktare ir su savo problemomis patekau cia, nes ieskojau iseities. Tai nejau nepasidalinciau patirtimi su ligoniais ir gydant HP vistiek jiems kisciau antibiotikus? Nu negaliu, kazkokia nesamone. Jei net man, perskaicius 2 straipsnius, viskas aisku apie virskinimo trakta nuo A iki Z, tai kaip gali to nezinoti medikas, kuris 10 metu studijavo zmogaus organizma ir jo visas funkcijas?
jie yra tam tikruose rėmuose, ir negali gydyti kitaip, nei nurodyta tam tikram protokole. Tokiai ligai priklauso tokie vaistai .Ir viskas- jokios saviveiklos!
Naujai bus galima kažką gydyti, kai bus patvirtintas naujas protokolas. O kada tai nutiks? Kai bus atlikti tyrimai ir patvirtintas naujas požiūris.
Todėl dabar pacientas turi ir gali žinoti daugiau, nes pacientui tereikia domėtis tik apie vieną- savo ligą.

Tai ka, jei skyriaus vedejas bus eiline farmacijos auka, as turesiu jam paskaita pravesti ir paaiskinti kaip gydyti mano mama?  biggrin.gif

Tu turėsi pati gydyti. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

ateinu su klausimu. Skaitau, neklausineju, nes kaip ir viskas aisku, kai idemiai skaitai. Taciau man iskilo/pajutau guzelius pilve. pas daktaru dar nejau, bet kiek suprantu - padideje limfmazgiai. tai ar cia sutapo ar ne se paleo, bet juos jauciu jau koki menesi. labai nepatiko, kad darant staigu judesi, labai suskaudo. Realiai net negaaliu normaliai suformuluoti savo klausimo , taciau gal vartodama daug mesos - pakeiciau kardinaliai savo mityba ir orgaanizmas priima ta baltyma kaip svetima ? kiti limfmazgiai - kurie pas mane toj pacioj pusej, taciau esantys ant kaklo ir pakausio nepadidejo. juos turiu seniai seniai.
maitinuosi ne 100 proc paleo, bet mesyte beveik 100 proc zveriena, kartais namine vista.
ir is vis jei jau eiti ieskoti ligu pas daktarus, nuo ko cia pradeti ? koki ultragarsa darytis jauciu ?
o gal as juos uzjauciu, nes 2 kg pameciau ? ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 11 01, 23:56)
Bet nei vienas gydytojas lietuviskoje sveikatos apsaugos (biggrin.gif) sistemoje neturi teises taikyti neaprobuotu gydymo metodu,

Tai yra baisu:( Bet juk kazkuriai is musu butent daktare pasnibzdejo, kad pasidometu paleo mityba. Na taip, ji neliepe paleo tailyti, tik pasiule pasidometi, nors tiek geri.
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 01, 23:59)
vidutinė statistinė daktaro gyvenimo trukmė dar trumpesnė nei eilinio piliečio. Deja.
Gaila
jie yra tam tikruose rėmuose, ir negali gydyti kitaip, Tu turėsi pati gydyti. biggrin.gif

Labai nijau, kad ji patikes ne manimi o daktaru.
Pasigaminau siandien pusryciams vistos kruti su moliugu, pagal jusu receptuka, tik be grietineles, kol kas susilaikysiu. Pasiskaninimui sutryniau avocado minkstima su vienu dantuku cesnako. Niu laaaabai skanu, pavalgiau 12 val, tai iki 1 nenorejau valgyti. Antram valgymui pasigaminau trumpai virtu vistos sirdeliu ir galviju kepenu pasteta, maliau kartu su pavirta morka ir siek tiek sultinio ipyliau.
Mergos, pas mane namie ciudai darosi. Jau sakiau, kad niekad nebuciau patikejusi, kad mano vyras pilnai atsisakys cukraus, tai buvo misija neimanoma, bet tapo realybe. Bet, kad jis kepenis valgys, tai jau cia virs mano fantazijos ribu biggrin.gif Nemaza dubeni prigaminau, tai didesne puse to dubenio jis suvalge. Ir, kad kada nors avokada valgys, man net minciu nekilo. Nu jis pas mane koncervatoriskas avinas uzsispytes, bet kazkokie cia stebuklai ir viskas lotuliukas.gif As tik tyliai dziaugiuosi ax.gif
Gaila, kad mama manim nelabai tiki, nors perskaite visus atspusdintus straipsnius. Ji kazkaip uzsikabina ne ten kur reikia. Kazkuriame str. buvo parasyta, kad semenu aliejus tinkamas ir geras, tai ji uz to fakto isikibo, nors as jai lenteles rodziiau ir omegu santykius. Nors tu ka daryk, rodo man ta sakini, kad semenys geriu geri ir taskas doh.gif
Geriausias seimos draugas susirgo erkiniu encefalitu. I ligonine isveze jau visai leisgyvi, nes forma jau uzleista. Po netrumpo gulejimo ligonineje, jau namie. Aisku, dar visai be jegu. O ten tai jau tokie koncervatoriai, kad , ko gero, net neverta ir pradeti kalbos, kaip pakelti imunine ir kaip atsistoti ant koju sad.gif Jis duoda galva nukirsti, kad jam idealiausia kas ryt valgyti avizine kose ir tai jau daro daug metu Sveikata jis neblizga, nes turejes daug negeru dalyku, operaciju ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2013 11 02, 00:15)
sveikos,

Taciau man iskilo/pajutau guzelius pilve. pas daktaru dar nejau, bet kiek suprantu

Ar nebus cia paprasciausi riebliniai gezeliai "zyraviki". Nezinau ar supratai apie ka as cia:) As tokius riebalinius guzelius turiu ant abieju ranku. Net dabar pasiciupinejau-yra, neisnyke. Jie ir matosi nezymiai ir apciuopiami lieciant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 lapkričio 2013 - 23:37
Bituteba- limfmazgiai pilve? na jau, negali būti, negalima užčiuopti pilve. Pažastyse, ant kaklo, kirkšnyse- taip. Bet pilve -ne. Ten kažkas kita. Gal lipomos- tokie riebaliniai guziukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 01 lapkričio 2013 - 23:36