Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 31, 16:22)
na šaukštas grietinės į sriubą, nebus didelis griekas, tačiau nei grietinėlės, nei sviesto tau dabar negalima.
Tavo meniu visai nieko, tik vakare reikia, kad būtų daugiau baltymo organizmo remontui naktį, o iš ryto reikia daugiau riebalo, kuris užtikrins sotumą iki pietų. O tu lašinius vakare nori valgyt  biggrin.gif baltymo valgyk su tom salotom.
Va, matau Nomorė viską taip pat surašė,   drinks_cheers.gif  tikrai orientuojasi moteriškė, jai viskas galvoj susilaikė, nieko nepraleido. thumbup.gif

Ot ačiū biggrin.gif Lašinį dabar sukirtau, per mažai sriubos pasirodė cool.gif
Vakarui mėsytės išsivirsiu su salotom- mokysiuos mokysiuos ir išmoksiu rolleyes.gif
O pusryčiai sotūs, kadangi, kaip ir rytorasa esu bedarbė, tai leidžiu sau keltis vėlai, pusryčiai irgi vėlyvi būna, apie 11 val. Anksčiau, po košių išalkdavau po 2 valandų, dabar 5 laisvai ištempiu thumbup.gif Svarbiausia vakarais nenoriu užkandžiautis, nes dirbu daugiau antroje dienos pusėje ir iki vėlau vėlaus vakaro (suprantu, kad negerai, bet dieną, kai visi juda ir kruta tūkstančiau buities reikalų trugdo, tai valgyt padaryt, tai pamokas tikrint, tai tas tai anas wacko.gif , o kai visi į lovas sukišti- mano laikas wub.gif ), pavalgau kokia 19-20 ir viskas, soti iki pat miego.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 31 spalio 2013 - 15:40
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 31, 15:35)
Į magnetines audras, arba elektromagnetinius laukus reaguoja tik žmonės, pas kuriuos yra stiprūs nukrypimai medžiagų apykaitoje.

Mano vaikas reaguoja. Tikiuosi, kad praeis su laiku, bet dabar dar tenka apsišarvuoti stiprybe.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 31, 13:46)
skanu tai skanu, tačiau jei esi su viršsvoriu, tai pieno riebalai netinka.

Gerai, kad aš galiu grietinėlę raityt biggrin.gif Tik ar neprisiauginsiu papildomų kg tuos riebalus tokiais kiekiais vartodama? blush2.gif Niekaip negaliu įprasti prie tokio riebaus maisto, vis panikuoju, kad kg augti pradės. blush2.gif
KMI mano netoli minimalios normos.

Ar yra čia tokių, kurios su paleo planavo, buvo nestuke.gif ??? Kažkaip susimastau, kad bijočiau nėštumo metu taip stipriai riboti angliavandenius, riboti vaisius...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 31, 15:35)
Į magnetines audras, arba elektromagnetinius laukus reaguoja tik žmonės, pas kuriuos yra stiprūs nukrypimai medžiagų apykaitoje.
Taša,  nestuke.gif planuok tik tada, kai bent kiek daugiau normalizuosi pusiausvyrą.

mhm, ir as taip galvoju.. nenoriu kad vaikas turetu panasiu ligu kaio as,,
nes db tik ir klausia-kokiom ligom serga artimieji.....
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 31, 15:19)
1. maždaug po pusmečio jau kitaip bus, nes mikroflorai žarnyne pasikeisti, tikrai nepakanka tų 50 dienų.
asmeniškai visiškai nebereaguoju į orą, po maikute (nes troboj šilta) galiu nulėkt į tvartą per kiemą pasiimt ko, suprakaitavusi atlapa krūtine minti dviračiu prieš vėją. Jokios reakcijos, jau metai kaip stebiuosi tuom. Lygiai taip matau ir ant vyro, nes jis po atviru dangum dirba ir sušlampa ir vėjai perpučia. Jam  anksčiau pūslelinės, kosuliai varvanti nosis, bronchitas   pasitaikydavo kas porą mėn. Dabar jau metai, kai išvis nieko panašaus nebuvo.

2. nei varškė, nei kefyras nėra pieno riebalai   biggrin.gif  ir aš ne dievas, kad leisčiau ar uždrausčiau. Tik pamaniau, reikia kitas, kurios nori su paleo numest svorį, perspėti. O tai naujokės visai nesiorientuoja, kad čia yra su skirtingais tikslais žmonių,  kai kurios   sveikatą atstatinėja, svorį auginasi su ta pačia mityba.

1. voresta, esmė tame, kad taip kaip jūs, nei viena iš mūsų nesimaitina... Visos verda, kepa, taigi vartoja stipriai pakitusius baltymus, kaitintus riebalus. O tai, mano manymu, yra didžiulis skirtumas... rolleyes.gif Tad ir sveikatos pagerėjimo tokio, kaip jūs pasiekėt, mums neverta tikėtis...

2. Dėl varškės, tai taip, ji ne pieno riebalai, bet juk valgom ją su grietine... Juk nei su alyvuogių aliejumi, nei su kokoso aliejumi varškės nevalgysi... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 31 spalio 2013 - 17:07
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 31, 16:35)
As tai nesuprantu, kaip tos gines siulo vaika planuotis, kai kokiu sveikatos problemu turi g.gif Man lygiai ta paty sake del skydliaukes, bet tai ar negims mano vaikas su kokiom problemom, kai zarnynas pralaidus g.gif Kas tada atsakingas bus - ar gydytoja durnai patarus, ar as durnai paklausius doh.gif Baisu kazkaip man g.gif
Mano sese po gimdymo antro hipoterioze gavo "dovanu" g.gif

Pagal mūsų gydymo sistemą, tai kad ir kaip gydytojas nugydytų vis tiek kalta pati būsi. Juk čia jiems svarbiausia procesas ir iš jo gaunamos pajamos, o ne rezultatas. Tuo labiau nerūpi, nes neapsimoka, ligos priežasties nustatymas ir gydymas. Nežinau net kiek padėtų koks artimas gydytojas, ar net mokestis už [aslaugą. Jie tiesiog taip mokomi - dirbti su pasekmėm, ne su priežastimi.
Ir, tiesą sakant, pas mus kas jau kas tai bent chirurgai tai tikrai dauguma profesionalūs. Gal dėl to kad nuo tokios gydymo sistemos jiems daug darbo tenka? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 31, 18:07)
2. Dėl varškės, tai taip, ji ne pieno riebalai, bet juk valgom ją su grietine... Juk nei su alyvuogių aliejumi, nei su kokoso aliejumi varškės nevalgysi...  rolleyes.gif

O ma visai patiko. Kokoso aliejus ir drožlės varškėje. O su alyvogių aliejumi juk galima aštrią arba rūgščią varškę darytis. Tikrai ji ne visada grietinės reikalauja. smile.gif
Ech, man ir su medumi ji labai skanu.... ir dar lydyto sviesto užpilta.... Čia receptas toms kas nori pastorėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 31, 18:07)
1. voresta, esmė tame, kad taip kaip jūs,  nei viena iš mūsų nesimaitina... Visos verda, kepa, taigi vartoja stipriai pakitusius baltymus, kaitintus riebalus. O tai, mano manymu, yra didžiulis skirtumas...  rolleyes.gif Tad ir sveikatos pagerėjimo tokio, kaip jūs pasiekėt, mums neverta tikėtis...

2. Dėl varškės, tai taip, ji ne pieno riebalai, bet juk valgom ją su grietine... Juk nei su alyvuogių aliejumi, nei su kokoso aliejumi varškės nevalgysi...  rolleyes.gif

1.matot, tas nekepimas, stengimąsis negadinti savo maisto ateis vėliau ir jums, kai jūs daugiau norėsit pasiekti biggrin.gif pas jus daugumą pakol kas tik pirmi žingsniai. Kaip dabar imat suprasti, kad tam tikra grupė produktų yra visai ne maistas, taip vėliau imsit suprasti kad geriau mažiau apdorotas baltymas ir riebalas.
2.varškė riebi ar riebus varškės sūris- visai tinka ir pritinka. Tačiau papildomai nepilkit grietinėlės į gaminamus patiekalus ir sviesto nepadarykit pagrindiniu riebalu, jei metat svorį, yra problemų su spaudimu, cholesteroliu ir galimas anabolinis disbalansas.

Atsakyti
"voresta" paaiskinkite, man, miesto vaikui, isrugos tai tas gelsvas skystis apacioj? nu kai pienas surugsta? ar kaip?
Atsakyti
taip, tai išrūgos. Kai puodą su rūgusiu pienu įstatom į kitą- su šiltu vandeniu, pieno baltymas traukiasi ir kyla į viršų, virsta varške, o apačioje lieka daug išrūgų.
Ar pas jus įmanoma gauti žalio, nekaitinto pieno?
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 31, 18:20)
O ma visai patiko. Kokoso aliejus ir drožlės varškėje. O su alyvogių aliejumi juk galima aštrią arba rūgščią varškę darytis. Tikrai ji ne visada grietinės reikalauja. smile.gif
Ech, man ir su medumi ji labai skanu.... ir dar lydyto sviesto užpilta.... Čia receptas toms kas nori pastorėti. biggrin.gif

na, varškės su kokoso aliejumi ir drožlėmis nesu ragavusi... rolleyes.gif Gal ir nieko, tik man kažkaip atrodo, kad kažkokio saldiklio dar dėti reiktų. Va, su medumi būtų visai nieko... biggrin.gif O su alyvuogių aliejumi, tai net mintyse suderinti negaliu... schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 31, 18:37)
1.matot, tas nekepimas, stengimąsis negadinti savo maisto ateis vėliau ir jums, kai jūs daugiau norėsit pasiekti  biggrin.gif  pas jus daugumą pakol kas tik pirmi žingsniai. Kaip dabar imat suprasti, kad tam tikra grupė produktų yra visai ne maistas, taip vėliau imsit suprasti kad geriau  mažiau apdorotas baltymas ir riebalas.
2.varškė riebi ar riebus varškės sūris- visai tinka ir pritinka. Tačiau papildomai nepilkit grietinėlės į gaminamus patiekalus ir sviesto nepadarykit pagrindiniu riebalu, jei metat svorį, yra problemų su spaudimu, cholesteroliu ir galimas anabolinis disbalansas.

1. na, duok Dieve, kad tas supratimas ateitų. Tiksliau supratimas yra, tik organizmas tam priešinasi... rolleyes.gif

2. aš nebevartoju pieno produktų dėl cholesterolio, be to turiu įtarimą, kad jie man netinka.... g.gif
Atsakyti
Man žiauriai skanu varškė su šlakeliu kefyro, česnako ir įtarkuotu agurku. Lengvai pasūdai, petražolių įmetu- skaniausia vakarienė rolleyes.gif

Atsakyti
Ačiū, nomore!!!
Atsakyti