QUOTE(Hippie @ 2013 10 31, 10:21)
Kam nesunku-pasidalinkit dienos meniu ar ką planuojat rytojui
Vakar ryte - avokadas, sūdytos šoninės 50g, pomidoras, cikorija su šaukštu kokoso aliejaus
Vakare - troškinti kopūstai su morkom ir svogūnais, gabaliukais patroškinta kartu kalakutiena.
Šiandien ryte analogiškas meniu gavosi, o vakare bus daržovių marmalas su malta kiauliena, dėsiu daržovių, kokių rasiu
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 31, 10:46)
Kai paskaitau, kaip jus ten edate kiausinienes skanias. moliugu sriubas su grietinele pagardintas ir visa kita, tai kartais pavydas jama
Mergai, ka man adaryti is moliugo? Meginti man ji ar nerizikuoti? Jei pjaustote gabaliukais, kiek laiko patroskinate? Nius, parasykit ka nors, ka galeciau is moliugo pasigaminti, nes jau neturiu ka valgyti, norisi nors kazko naujo.
Mergai, ka man adaryti is moliugo? Meginti man ji ar nerizikuoti? Jei pjaustote gabaliukais, kiek laiko patroskinate? Nius, parasykit ka nors, ka galeciau is moliugo pasigaminti, nes jau neturiu ka valgyti, norisi nors kazko naujo.
Nesnervuok, aš panašiai valgau, be pieno produktų ir dažniausiai be kiaušų.
Moliūgas man labai skanu orkaitėj pakeptas kubeliais supjaustytas su druska, pipirais, česnakais ir žolėm kokiom, aš provanso mišinį dažniausiai dedu. Kai jau baigia kept, apšlakstau alyvuogių aliejum. Arba va, kaip Pur pur sakė, sutarkuoti moliūgą, ir kepti su faršu, irgi skanu. Sriubą moliūginę aš valgau be grietinėlės, normaliai man visai.
QUOTE(zappy @ 2013 10 31, 11:23)
Kol kas, iš akies stengiuosi valgyt. Žinau, kad negerai, bet neturiu nei svarstyklių, nei supratimo kaip reiks kaskart skaičiuoti tuos gramus. Manau, pakankamai daug gaunu ir angliavandenių, ir riebalų. [i]J
Jei kyla noras skaičiuoti, eikit į cronometer.com, ten gramus suskaičiuos
QUOTE(san @ 2013 10 31, 11:47)
mano meniu su nukrypimais, nes aš tik prijaučianti
O kur tie nukrypimai?