QUOTE(Wallis @ 2013 10 31, 09:08)
mazut, as Tau jau rasiau, bet pasikartosiu. tas galvos nieztejimas, tai tikrai,
Pilnai su tavim sutinku. Juk as pati baigusi psichologija ir gerai zinau ka daro nervai ir kaip veikia visa zmogaus neurofiziologija:) Kai pradejau maitintis paleo, labai pasikeite mano nerviniai impulsai, I viska pradejau ziureti labai ramiai ir po...istiskai, net pati stebejausi. Kazks darbe negerai, kolegos ardosi, o as ramiai laukiu kuo tai baigsis. As cia tik vakar nutrukau, nes ziauriai itempta diena buvo ir jau velai vakare, vaziuojant is ligonines, jauciausi ziauriai. Galvoje tarsi plaktuku kale, namie visi caraiciai sotus ir laimingi, bet kad kazka reikia padaryti, patvarkyti, niekas nemato, akli, tipo, dzinas namie gyvena ir viska padaro Suo ir tas nepasertas. Nu zodziu, supratai mane:)
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 31, 09:38)
O ar negali nuo vitamino D buti niezejimas, nes alergiski vaikai daznokai nuo jo kencia
Kad as ji tik spalio pradzioje, po tyrimu, pradejau gerti, o niezejimas nuo birzelio. Geriau plaukams papilda, ten tik amino rugstys, tai ir papilda nutraukiau.
QUOTE(Akutee @ 2013 10 31, 10:42)
tu net blogos nuotaikos juokinga
Aha:)
ir aš pritariu, kad stresas savo juodą darbą irgi atlieka...pasisteng kiek įmanoma, nusiraminti, imk
Ikalti ko nors su laipsniukais, tipo?
a dar turi kakavos? kaip norėč paragaut, ir mama be šokolado kencia, tai turetu kartais kuom pasigardint gyvenimą
Turiu, kaip tik dabar atskiru gabaleliu marmuze issimozojau. Labai aplink nosi paserpetoje, tai as visa marmuzele apsimozojau ir sedziu visa sokoladine:) O tu mamai nemeginai paleo sokoladu nupirkti?
Aha:)
ir aš pritariu, kad stresas savo juodą darbą irgi atlieka...pasisteng kiek įmanoma, nusiraminti, imk
Ikalti ko nors su laipsniukais, tipo?
a dar turi kakavos? kaip norėč paragaut, ir mama be šokolado kencia, tai turetu kartais kuom pasigardint gyvenimą
Turiu, kaip tik dabar atskiru gabaleliu marmuze issimozojau. Labai aplink nosi paserpetoje, tai as visa marmuzele apsimozojau ir sedziu visa sokoladine:) O tu mamai nemeginai paleo sokoladu nupirkti?
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 31, 11:04)
Labas rytas
Nidulia, laikykis Visvien esi šaunuolė, nes rūpiniesi savo sveikata, pati ieškai, darai, kad ir kaip sunku būtų nepasiduodi. Linkiu, kuo greičiau sulaukti atpildo už įdėtas pastangas.
Nidulia, laikykis Visvien esi šaunuolė, nes rūpiniesi savo sveikata, pati ieškai, darai, kad ir kaip sunku būtų nepasiduodi. Linkiu, kuo greičiau sulaukti atpildo už įdėtas pastangas.
Meginu:) Kai paskaitau, kaip jus ten edate kiausinienes skanias. moliugu sriubas su grietinele pagardintas ir visa kita, tai kartais pavydas jama
QUOTE(Hippie @ 2013 10 31, 11:11)
Labas rytas
Ai, niu ir kiek gali žmogus kentėt, reikia ir išsiliet kartais, nes tie nutylėjimai, lietuviški aukos sindromai, pakentėjimai, tai tik lėtines ligas varo
Ai, niu ir kiek gali žmogus kentėt, reikia ir išsiliet kartais, nes tie nutylėjimai, lietuviški aukos sindromai, pakentėjimai, tai tik lėtines ligas varo
Nu tai sakau, sedi, kenti, viduje Verdi. Gavo visi prasratsa vakar, tik suo ir deguciai issisuko nuo mano kritikos:), tai greitai sujudo, sukruto. Nius, dabar savaite lafa bus, ir su siurbliu pabegios ir indus po saves issiplaus ir likusi maista I saldytuva supakuos, nes kol pirstu neparodai, nedaeina niekas, ple
As labai retai, bet profilaktiskai uzvaziuoju ant saviskiu, kad truputi atsibustu ir nuliptu nuo sprando, issakau viska, tai nors kuriam laikui imasi kazka daryti ir stengiasi. Kitaip visai suliptu man visi ant sprando ir dar kojytemis nuleistomis pamaskatuotu.
Mergai, ka man adaryti is moliugo? Meginti man ji ar nerizikuoti? Jei pjaustote gabaliukais, kiek laiko patroskinate? Nius, parasykit ka nors, ka galeciau is moliugo pasigaminti, nes jau neturiu ka valgyti, norisi nors kazko naujo.