oj siandien skaniai suvalgiau kiaules sirdi, dar tokia kraujinga buvo, gal kiek per daug pasirode, bet nenorejau palikti kitam valgymui, plius darzoviu, vos vos patroskintu. liuks. dabar skaitinejau apie omega 3 ir 6 ir cia raginimai nepadauginti tu 6. o as kasdien, na buna ir isimciu aisku, valgau avokada su kiausiniais. ne per drasiai as su avokadais? ar neverta jaudintis? savijauta siaip mano gera, uzbangavo geroji matyt oda vel kaip aksomine, tiek veido, tiek kuno, kokia sau dabar grazi. vis ziuredama i veidrodi dar ir gliutena nepatingiu prakeikt. pilviuka tik idomiai pamaudzia, neissiaiskinau kolkas tik nuo ko.
As irgi avokada vos ne kasdien kapoju, vakariene buvo simple, valgiau 4 skystai virtus didelius kaimiskus kiausus uzkasdama agurku ir pomdoru, ir dar kabinau saukstu saldzios grietineles Dvaro sviesta tiesiai is pakelio. Baisiai skanu buvo. Manes jau neberia nuo sviestuko (pfu pfu pfu)
Wallis, dziaugiuosi net baltai pavydziu kuno odos. Nors mano veidas susitvarkes, bet kunui dar reikes kantrybes, dar kai kur likusi zasies oda, bet nepalyginti su tuo kaip baisu anksciau buvo.
Wallis, dziaugiuosi net baltai pavydziu kuno odos. Nors mano veidas susitvarkes, bet kunui dar reikes kantrybes, dar kai kur likusi zasies oda, bet nepalyginti su tuo kaip baisu anksciau buvo.
Mergos, as siandien suzverejau ir mane apeme pykcio priepuoliai, p...dy namie gavo visi Sirdis makaluojasi, jauciuosi istasyta I visas puses po gabaliuka ir dar traktoriumi pervaziuota. Matyt damuse mane tas nuolatinis galvos niezejimas ir nebepakeliamas pasidare nuolatinis lekimas ir privalejimas visur viska speti.
Kazkaip oda senokai sudirgusi tarp nosies sparneliu ir lupu kampu, tokios sudirgusios juosteles ir eina nuo nosies sonu iki lupu kampuciu. Dar vienas gilumunis isdygo salia smilkinio kur plauku linija prasideda. Kas cia su manim darosi, kai valgau pagal alergiku protokola?
Kazkaip oda senokai sudirgusi tarp nosies sparneliu ir lupu kampu, tokios sudirgusios juosteles ir eina nuo nosies sonu iki lupu kampuciu. Dar vienas gilumunis isdygo salia smilkinio kur plauku linija prasideda. Kas cia su manim darosi, kai valgau pagal alergiku protokola?
Nidulia, nu vargsiukas tai gal is isores koks alergenas ateina? ne per maista?
Nezinau net ka patart
Nervai ir itampa turi itakos, mane jau skalpuoja antra savaite, o pradejo ir plaukai slinkti ir galvos oda papleiskanoja (ko jau seniausiai nebuvo). Pfu ant ju visu... Tik mesa (vos neparasiau duona) uz kazka reikia valgyt.
Nezinau net ka patart
Nervai ir itampa turi itakos, mane jau skalpuoja antra savaite, o pradejo ir plaukai slinkti ir galvos oda papleiskanoja (ko jau seniausiai nebuvo). Pfu ant ju visu... Tik mesa (vos neparasiau duona) uz kazka reikia valgyt.
Ai, nebezinau jau is kurio cia galo tie alergenai, bet jauciu, kad laikiausi kantriai, bet matyt vistis dakale mane tas jausmas, kai pastoviai niezti o kartais taip, kad norisi nusipjauti galva. Nu kur nesuzveresi kai be visu darbu ir pareigu dar ir pastovus dirginimas yra. Niezulys - siaubingas jausmas ir nervu dirgklis. Einu kokio karvalolio ikalsiu cierka.
Gal cia kandida mano dvesia? Juk parasyta, kad kandidos lavonai toksiski ir galimas sveikatos blogumas, negeri pojuciai, kuomet ta zaraza dvesia.
Gal cia kandida mano dvesia? Juk parasyta, kad kandidos lavonai toksiski ir galimas sveikatos blogumas, negeri pojuciai, kuomet ta zaraza dvesia.
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 31, 00:36)
mazut, as Tau jau rasiau, bet pasikartosiu. tas galvos nieztejimas, tai tikrai, grynai nerviniu pagrindu ir kuo Tu daugiau taip nirsi, tuo daugiau nieztes. jokie sampunai, nei pigus, nei brangus cia nei prie ko ir nepades, o ir maitiniesi Tu juk labai gerai! kreipk demesi nuo tos galvos, nuvaziuokit savaitgali su seima kur gamtoj praleist laika, atsipalaiduok ir pailsek. pazinojau ne viena, oda nuo galvos luobais ejo, jos is proto kraustes, susitvarke su nervais, susitvarke ir oda.
O ar negali nuo vitamino D buti niezejimas, nes alergiski vaikai daznokai nuo jo kencia
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 31, 00:36)
Mergos, as siandien suzverejau ir mane apeme pykcio priepuoliai, p...dy namie gavo visi
tu net blogos nuotaikos juokinga
ir aš pritariu, kad stresas savo juodą darbą irgi atlieka...pasisteng kiek įmanoma, nusiraminti, imk
a dar turi kakavos? kaip norėč paragaut, ir mama be šokolado kencia, tai turetu kartais kuom pasigardint gyvenimą
Labas rytas
Nidulia, laikykis Visvien esi šaunuolė, nes rūpiniesi savo sveikata, pati ieškai, darai, kad ir kaip sunku būtų nepasiduodi. Linkiu, kuo greičiau sulaukti atpildo už įdėtas pastangas.
Aš tai va susimasčiau, kad maitinuosi kažkaip (riebalų daugiau nei baltymų, anglių mažiau)..bet iš tikro juk aš net nežinau kokie pas mane disbalansai yra Ar neprisidarysiu tik daugiau bėdos kaži.. Nors matyt vistiek tai yra sveikiau, vien jau tai, kad neužkandžiauju.
Ar daug jūsų esat pasidariusios tą organizmo būklės tyrimą??
Ačiū Rytorasa
Labas rytas
Kam nesunku-pasidalinkit dienos meniu ar ką planuojat rytojui
Mano vakar meniu:
omletas su dauuug špinatų ir SDP
daug rūkyto ešerio ir vilkžuvės su icebergo salotomis su kiaušiniu ir garstyčiomis grūdeliais
Kepta šoninė su kaulu ir brokoliai garuose virti
2a.š. kokoso sviesto su flash va šitas http://www.iherb.com...-oz-454-g/27155
Šiandien meniu:
Trys kiaušiniai kepti su lašiša ir brokoliais
Rūkytos strimėlės su ikrais su žaliom salotom ir pomidorais arba Halloween'inė aštri Beatos moliūgo sriuba, jei spėsiu pagaminti
Vakarienei "Markizė de Sad" dramteatry , o po to paieškos medium raw kepsnio Kauno kabakuose
Niu darryškiai prie kavos be cukraus sučiulpsiu kokio sviestuko šaukštelį kitą (turiu dar kakavos, bet šviesų, tai nežinau, veliasi jis labai..., migdolų sviestukas daaaug skanesnis )
Ačiū už atsakymą
Gal jie jau savarankiški didžiukai? Nes aš savo trijulę varau 21-ą miegoti, jų 2/3 reikia nuprauti, jiems pasakaityti pasaką, pajuokauti su jais, tada visiems trims iškasyt nugaras, išklausyt, dar su dviem pagulėt Ir iš antro į pirmą aukštą nulipu 22-ą valandą anksčiausiai, tai net, jei visiškai užleisčiau kasdieninius buities darbus, niu vis tiek niekaip nesigautų taip anksti atsigulti
Jei gautumėt-pasidalinkit
Nupirko vyras. Bet ji didoka. Per kartą suvalgėt visą ?
Tai ta 35proc. grietinėlė galima, nes labai paskanintų MOLŪGŲ sriubą
Ai, niu ir kiek gali žmogus kentėt, reikia ir išsiliet kartais, nes tie nutylėjimai, lietuviški aukos sindromai, pakentėjimai, tai tik lėtines ligas varo
Papildyta:
>>>voresta, gyrėtės, kad nedirbat ir nuo to kaifuojat Ir aš taip noriu O už ką mėsytę perkat, jei ne vyro išlaikytinė? atsiprašau už nekuklų klausimą-galima ir neatsakyti, jei per intymu , bet, kad jau taip pasigyrėt, tai labai suintrigavot
Kam nesunku-pasidalinkit dienos meniu ar ką planuojat rytojui
Mano vakar meniu:
omletas su dauuug špinatų ir SDP
daug rūkyto ešerio ir vilkžuvės su icebergo salotomis su kiaušiniu ir garstyčiomis grūdeliais
Kepta šoninė su kaulu ir brokoliai garuose virti
2a.š. kokoso sviesto su flash va šitas http://www.iherb.com...-oz-454-g/27155
Šiandien meniu:
Trys kiaušiniai kepti su lašiša ir brokoliais
Rūkytos strimėlės su ikrais su žaliom salotom ir pomidorais arba Halloween'inė aštri Beatos moliūgo sriuba, jei spėsiu pagaminti
Vakarienei "Markizė de Sad" dramteatry , o po to paieškos medium raw kepsnio Kauno kabakuose
Niu darryškiai prie kavos be cukraus sučiulpsiu kokio sviestuko šaukštelį kitą (turiu dar kakavos, bet šviesų, tai nežinau, veliasi jis labai..., migdolų sviestukas daaaug skanesnis )
QUOTE(ativas @ 2013 10 30, 17:36)
taip, saldi bulve yra leidziama paleo.
Ačiū už atsakymą
QUOTE(nomore @ 2013 10 30, 18:59)
turiu
Gal jie jau savarankiški didžiukai? Nes aš savo trijulę varau 21-ą miegoti, jų 2/3 reikia nuprauti, jiems pasakaityti pasaką, pajuokauti su jais, tada visiems trims iškasyt nugaras, išklausyt, dar su dviem pagulėt Ir iš antro į pirmą aukštą nulipu 22-ą valandą anksčiausiai, tai net, jei visiškai užleisčiau kasdieninius buities darbus, niu vis tiek niekaip nesigautų taip anksti atsigulti
QUOTE(hecate @ 2013 10 30, 22:44)
Labutis visoms gal kas is Jusu tarpo turite "It starts with food" kompiuteryje? ir galetute man atsiusti
Jei gautumėt-pasidalinkit
QUOTE(Wallis @ 2013 10 30, 23:15)
oj siandien skaniai suvalgiau kiaules sirdi, dar tokia kraujinga buvo, gal kiek per daug pasirode, bet nenorejau palikti kitam valgymui, plius darzoviu, vos vos patroskintu. liuks.
oda vel kaip aksomine, tiek veido, tiek kuno, kokia sau dabar grazi.
oda vel kaip aksomine, tiek veido, tiek kuno, kokia sau dabar grazi.
Nupirko vyras. Bet ji didoka. Per kartą suvalgėt visą ?
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 30, 23:30)
As irgi avokada vos ne kasdien kapoju, vakariene buvo simple, valgiau 4 skystai virtus didelius kaimiskus kiausus uzkasdama agurku ir pomdoru, ir dar kabinau saukstu saldzios grietineles Dvaro sviesta tiesiai is pakelio. Baisiai skanu buvo.
Tai ta 35proc. grietinėlė galima, nes labai paskanintų MOLŪGŲ sriubą
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 30, 23:36)
p...dy namie gavo visi
Ai, niu ir kiek gali žmogus kentėt, reikia ir išsiliet kartais, nes tie nutylėjimai, lietuviški aukos sindromai, pakentėjimai, tai tik lėtines ligas varo
Papildyta:
>>>voresta, gyrėtės, kad nedirbat ir nuo to kaifuojat Ir aš taip noriu O už ką mėsytę perkat, jei ne vyro išlaikytinė? atsiprašau už nekuklų klausimą-galima ir neatsakyti, jei per intymu , bet, kad jau taip pasigyrėt, tai labai suintrigavot
QUOTE(Hippie @ 2013 10 31, 11:21)
turi širdžiai mielą hobį, kuris yra ir pragyvenimo šaltinis...