Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Hippie @ 2013 10 30, 10:15)
Galima valgyt ar ne. Neramina, kad nera zinanciu ar atsakanciu biggrin.gif

taip, saldi bulve yra leidziama paleo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 30, 00:55)
LUMI LUMI, TU TURBUT IR PATI ZINAI, KAD  TAVO LIGAI GYDYTI REIKIA SISTEMINIU ENZMU, KO GERO IR VARTOJI TEISINGUS, PURE ZYME? ALE VISTIEK IMESIU, KUR PATS AUTORIUS SERGA IR DALINASI ZINIOMIS, PATIRTIMI.
http://pasveik.info/...imu-privalumai/

Labas, manau, kad neverta metyti pinigu. Su geru maistu as ir taip gaunu pakankamai visokio gerio. Ne i tema, bet juos taip visur bruka ir dar tas mandras zodis ENZIMAI. Lai vadina lietuviskai kaip ir priklauso - FERMENTAI. Nu ir is kur man zinoti ar papuole i skrandi jie nepraranda aktyvumo. Burnoje - sarmas, skrandyje - rugstis, dvylikapirsteje - vel sarmas. O fermentai labai labai jautrus ph pokyciams. Man geriau jau skysti kiausai arba zali kiausu tryniai biggrin.gif
Bet aciu, kad rupiniesi 4u.gif
Atsakyti
Kazi, o man galima butu tik trini?
Atsakyti
Nidulia, reikia bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 10 30, 16:15)
O-ho, baltai pavydu smile.gif Vaiku turit?<<<<vyras nesiskaito.

turiu smile.gif

Atsakyti
Laba,

Boze kaip norejau grietineles..susiplakiau 250 buteliuka... Po to nuostabi vakariene vistos krutineles, moliugo ir grietineles supyliau... Nerealus skonis!!!
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 30, 17:07)
Matyt apgamas keicia forma, krastas beformis o aplinkui paraude?

juodas, auga, keiciasi.
turiu ir daugiau ju - ir keistesniu, bet sitas uzkliuvo visiem... unsure.gif
aisku tik istyre suzinosiu ar jis blogas
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 30, 19:25)
juodas, auga, keiciasi.
turiu ir daugiau ju - ir keistesniu, bet sitas uzkliuvo visiem... unsure.gif
aisku tik istyre suzinosiu ar jis blogas

man uztruko viskas 20 min. cia su pasiruosimu ir siuvimu biggrin.gif randas nelabai grazus, bet svarbiausia, kad atsakymai geri. to ir linkiiu 4u.gif
su atipiniais apgamais geriau nejuokaut. schmoll.gif

o kas cia grietinele valgo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 30, 15:12)
Aš irgi visai sutikčiau būti namų šeimininke ir neiti į darbą, jeigu tik eitų taip pragyventi.

O taip rolleyes.gif Kai išėjau iš darbo, tai nuolatinių atostogų (su atostoginiais biggrin.gif ) jausmas wub.gif

Kadangi 15 temų perskaityti nelabai galiu, tai pabūsiu nagla ir paklausinėsiu šio bei to ax.gif Tarkim Paleo matau daug panašumu su Atkinsono dieta- aš teisi? Tik Atkinsonas daug baltimų ir truputis daržovių, o čia atvirkščiai g.gif

Šiandien pirma diena, jaučiuosi super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 30, 12:52)
O kodėl Jums negalima?  unsure.gif ta prasme, čia kažkur parašyta, kad negalima citrinos arbatoje? Nes man tai naujiena.

del citrinos: dar seniau as klausiau, ir Voresta pametejo man nuoroda, kad ir keliuose lasuose yra tam tikras kiekis koloriju, nuo kuriu jau insulino bangele ... cia negalima tik is to poziurio , kad nesukelti papildomos insulino reakciojos
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif gal kas is Jusu tarpo turite "It starts with food" kompiuteryje? ir galetute man atsiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 10 30, 23:26)
del citrinos: dar seniau as klausiau, ir Voresta pametejo man nuoroda, kad ir keliuose lasuose yra tam tikras kiekis koloriju, nuo kuriu jau insulino bangele ... cia negalima tik is to poziurio , kad nesukelti papildomos insulino reakciojos

aš supratau, kad tokia idėja, tik nepalaikau šios teorijos.
Atsakyti