Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 30, 13:46)

a6 miegu nuo 9-10 iki 6 kaip tik biggrin.gif

QUOTE(**Leila** @ 2013 10 30, 13:47)
merginos bukit geros atsakykit ar jusu ghee kai atausta sloksniuojasi? Nuseda kas nors? Ar buna vientisas vienos spalvos?

ne. vientisas būna.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 30, 15:08)
gal kas turi komentarų?  g.gif

jei tie, kurie labai smarkiai tuom domisi, turi pakankamai žinių tuo klausimu, sako:
Dažnai svarstoma, koks maistas yra sveikas ir koks - ne. Iš principo, valgyti yra sveika, tačiau maisto produktų pasirinkimas, t.y. jų kokybė, santykis ir apdorojimas, bei valgymo reguliarumas turi labai didelę įtaka organizmo būklei, dažnai net didesnę nei plačiai visuomenėje baimę pasėjusios pesticidų, hormonų ar GMO liekanos maisto produktuose.

ir valgo eilinę mėsą iš eilinės maximos, man tokie klausimai nebekyla.
Pasitikiu.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 10 30, 15:27)

tai kas noretu i seminara? as turbut noreciau, ebt kaip suprantu tai bus darbo metu?

tai kad visad savaitgaliais būna.

p.s ryt einu operuotis apgamo unsure.gif

nenoriu kištis, bet paklausiu- ar anie labai gyvent trukdo? Kodėl juos pjaustai? Nesuprantu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 30 spalio 2013 - 15:03

Mergos, einam i seminara? bigsmile.gif

Aš galvoju eiti, jei kaina nebus daugiau nei 50lt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 30, 14:27)
as apsileidau- pradejau daug kartu i diena valgyt sad.gif tai nenuostabu kodel blogai miegu... sama dura kaip sakoma..
p.s ryt einu operuotis apgamo unsure.gif

nu pasirodo, jei taip skaiciuoti, tai siandien jau valgiau pusrycius, tada banana (nes mieste peralkus kyla pabunda sokolada koki suvalgyt), tada pietus, ir vaika uzmigdzius kava ir morka. nu neiseina su vaikais taip ramiai atsisest ir vienu prisedimu pavalgyt blush2.gif bent dziaugiuos, kad sveikiau, kad be miltiniu patiekalu ir be saldumynu (dirbtiniu).

nieko baisaus ta operacija 4u.gif nuskausmins, tai kai atitirps tada temps biski mirksiukas.gif o kur operuosies g.gif

HIPPIE - jokios bulves netinka. is principo kaip supratau cool.gif o ir brangios saldziosios ,tai pigiau morkyte, kopustelis, paprika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darijusha: 30 spalio 2013 - 15:37
QUOTE(taša @ 2013 10 30, 12:46)
oas nenoriu dirbt.. rimtai unsure.gif
su mielu noru sedeciau namie, buciau namu seimininke ir vyro islaikoma..
(kad girdeciau save pries 10 m)  doh.gif

atsedejau namuose beveik 6 metus, tad jauciuos istroskusi veiklos biggrin.gif o jokios veiklos, kuri nestu pasitenkinima ir finansine nauda namuose nesugalvoju. Tiksliau as esu tokia niekam tikus biggrin.gif visokiu hobiu ir rankdarbiu atzvilgiu -tai darbai ne man schmoll.gif mezgimai, siuvimai, dar kokie bla bla -nesutverta as tam. Man patinka darbas, biuro darbas tarkim -zmones, kolektyvas, bendravimas, veikla rolleyes.gif

QUOTE(ativas @ 2013 10 30, 14:11)
turejau 5 interviu su viena kompanija, ir deja, nepatekau. nuryjau karcia piliule, pasidariau "konspektus" ir toliau medzioju.

ajajai, kaip abydna unsure.gif isivaizduoju.....

Man sunku, integruotis i lietuviska darbo rinka esant po ilgu atostogu ir su 2 mazais vaikais, tai....pacios suprantat siuolaikini poziuri i tokias mamas doh.gif
Bet nieko, rasiu ka nors, neskubu, badas nespaudzia smile.gif
Atsakyti
Mergos, einam i seminara? bigsmile.gif

As tai butinai eisiu, jei tik tada pavyks buti Vilniuje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 30, 14:46)
užduotas  klausimas (ir atsakymas) buvo čia, nes  temoj nėra kam į tokius klausimus atsakinėt

Tikrai gali taip buti smile.gif Susimaiso, kur ka skaitei, bet smegeninej fiksuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 30, 15:45)
atsedejau namuose beveik 6 metus, tad jauciuos istroskusi veiklos  biggrin.gif o jokios veiklos, kuri nestu pasitenkinima ir finansine nauda namuose nesugalvoju. Tiksliau as esu tokia niekam tikus biggrin.gif visokiu hobiu ir rankdarbiu atzvilgiu -tai darbai ne man schmoll.gif mezgimai, siuvimai, dar kokie bla bla -nesutverta as tam. Man patinka darbas, biuro darbas tarkim -zmones, kolektyvas, bendravimas, veikla rolleyes.gif

toks jausmas kad apie mane rasai biggrin.gif tik as jau 8-ti metai namie tupiu ph34r.gif
ir dar turbut kokius metelius sedesiu, nes mazasis vis serga...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 30, 13:48)
Kas su tomis saldžiosiomis bulvėmis jums ramybės neduoda?

Galima valgyt ar ne. Neramina, kad nera zinanciu ar atsakanciu biggrin.gif

QUOTE(nomore @ 2013 10 30, 14:39)
a6 miegu nuo 9-10 iki 6 kaip tik  biggrin.gif
ne. vientisas būna.

O-ho, baltai pavydu smile.gif Vaiku turit?<<<<vyras nesiskaito.

QUOTE(darijusha @ 2013 10 30, 15:35)

HIPPIE - jokios bulves netinka. is principo kaip supratau  cool.gif  o ir brangios saldziosios ,tai pigiau morkyte, kopustelis, paprika  biggrin.gif

Tikejausi, kad saldziose nera to krakmolo, tai galima butu paivairinti morkytes, kopusteli ir paprika, tuo labiau, kad nieko nekainuoja, nes gauni nemokamai wink.gif

Atsiprasau, kad be lietuvisku rasmenu, bet tik teefonine galimybe parasyt yra, o su juo cia dyvu dyvai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 10 30, 15:36)
nu pasirodo, jei taip skaiciuoti, tai siandien jau valgiau pusrycius, tada banana (nes mieste peralkus kyla pabunda sokolada koki suvalgyt), tada pietus, ir vaika uzmigdzius kava ir morka. nu neiseina su vaikais  taip ramiai atsisest ir vienu prisedimu pavalgyt  blush2.gif  bent dziaugiuos, kad sveikiau, kad be miltiniu patiekalu ir be saldumynu (dirbtiniu).
nieko baisaus ta operacija  4u.gif nuskausmins, tai kai atitirps tada temps biski  mirksiukas.gif  o kur operuosies  g.gif

HIPPIE - jokios bulves netinka. is principo kaip supratau  cool.gif  o ir brangios saldziosios ,tai pigiau morkyte, kopustelis, paprika  biggrin.gif

kasd sako tinka saldziosios.
bet as ju nevalgau, jose krakmolo dar daugiau nei paprastoj.
man geriau jau bananas rolleyes.gif

o operuojuos, nes 3 gyd sake reik operuot i r kuo skubiau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 10 30, 16:06)
toks jausmas kad apie mane rasai biggrin.gif tik as jau 8-ti metai namie tupiu  ph34r.gif
ir dar turbut kokius metelius sedesiu, nes mazasis vis serga...

uzjauciu del tu ligu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 30, 17:30)

o operuojuos, nes 3 gyd sake reik operuot i r kuo skubiau... unsure.gif

na jei jau 3 gyd sakė, tai...matyt reikia.
Atsakyti
Matyt apgamas keicia forma, krastas beformis o aplinkui paraude?
Atsakyti