Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 30, 12:52)
Bo aš ir mezgimą darbu laikau. biggrin.gif

kokia darbšti pasijaučiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 30, 13:52)
O kodėl Jums negalima?  unsure.gif ta prasme, čia kažkur parašyta, kad negalima citrinos arbatoje? Nes man tai naujiena.

Na kazkurioj is daug ankstesniu temu viena mergina klause, ar galima i vandeni ispausti citrinos sulciu, kai geri tarp valgymu (na ar neissiskirs insulinas) ir jai buvo atsakyta, kad negalima, nes tikrai tai uzsiskaitys kaip valgymas. Ir tai man yra uzsifiksave smegeninej, tai visada ir galvojau, kad negalima blush2.gif Todel ir nesusiveda man cia galai su tom arbatom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 30, 13:46)
oas nenoriu dirbt.. rimtai unsure.gif

su mielu noru sedeciau namie, buciau namu seimininke ir vyro islaikoma..
(kad girdeciau save pries 10 m)  doh.gif
tai imk galvoti, ką galėtum veikti kad nereiktų dirbt nuo...iiki
i seminara visai nroeciau nueit. o jie duoda popierine medziaga, nes su mano atmintim tai jokios naudos is to seminaro nebutu..

ne tik duoda, bet ir į darbą įkinko taip, kad nėr kadu nė nuobodžiaut , mums net laiko pritrūko (6 val) o MB, kurį tikėjaus užsnūsiantį (jis tai mėgsta) net ne nusižiovavo o pildė užduotis lygiai su visais

gal Silveris?

ne tikrai ne jis, nes tai aš jį į šitą atverčiau . O mano stažas du metai bus sausį
Atsakyti
Sveikos,

Tai ar zinot kuri del saldziu bulviu?

Plikytas verdanciu vandeniu cinamonas issaukia insulina?

QUOTE(Nidulia @ 2013 10 30, 01:05)
mars miegoti, paleolitikes turi anksciau eiti liuia ir gerai, kokybiskai pailseti:)

Čia mano didele problema, nes tik velai vakare galiu leisti laika sau, o tu idomiu ir must be done priikaupia nemazai. Dziaugiuosi tik tuo, kad naktinedama (rytinedama cool.gif) nebevalgau.

Kiek kainuoja seminarai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 30 spalio 2013 - 13:39
QUOTE(katinone @ 2013 10 30, 14:28)
Na kazkurioj is daug ankstesniu temu viena mergina klause, ar galima i vandeni ispausti citrinos sulciu, kai geri tarp valgymu (na ar neissiskirs insulinas) ir jai buvo atsakyta, kad negalima, nes tikrai tai uzsiskaitys kaip valgymas. Ir tai man yra uzsifiksave smegeninej, tai visada ir galvojau, kad negalima  blush2.gif Todel ir nesusiveda man cia  galai su tom arbatom smile.gif

užduotas klausimas (ir atsakymas) buvo čia, nes temoj nėra kam į tokius klausimus atsakinėt
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2013 10 30, 14:37)

Čia mano didele problema, nes tik velai vakare galiu leisti laika sau, o tu idomiu ir must be done priikaupia nemazai. Dziaugiuosi tik tuo, kad naktinedama (rytinedama cool.gif) nebevalgau.

Miegama turi būti visiškoje tamsoje, nes tik tamsoje kankorėžinė liauka gamina hormoną melatoniną, kurio įtaka anaboliniams procesams didelė. Jis labiausiai gaminamas nuo 23 iki 4 valandos. Ląstelių mitozė aktyviausiai vyksta tarp 21 ir 23 valandos, o pasyviausiai 7-10 val. ryto.
Kiek kainuoja seminarai?

kaip kam, skirtinga, bet tikrai nėra brangu, palyginus su tuo kiek sužinai ir kiek sutaupysi ateityje, kai nereiks eit pas medikus.
Atsakyti
merginos bukit geros atsakykit ar jusu ghee kai atausta sloksniuojasi? Nuseda kas nors? Ar buna vientisas vienos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 10 30, 14:37)
Tai ar zinot kuri del saldziu bulviu?

Kas su tomis saldžiosiomis bulvėmis jums ramybės neduoda?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 10 24, 13:43)
Visai nevalgau gyvūninių subproduktų.  Labai reta išimtis, dukart metuose pas anytą svečiuose - virtas liežuvis. Dirbau su maisto tyrimais, tai rezultatai padėjo visam gyvenimui atsigrasyt nuo subproduktų. Jokių kepenų, inkstų ir t.t.

QUOTE(Rasma @ 2013 10 24, 13:58)
Blogi. Gyvuliai iki skerdimo prikaupia daug sunkiųjų metalų (kadmio, švino). Net pavieniais atvejais mėsoj būna, tai ką kalbėt apie pvz. kepenis.
Arba menkių kepenėlės - problema su dioksinais. Kam man tai valgyti žinant?
Didesnės, riebesnės, senesnės jūrinės žuvys - gyvsidabris, dioksinai, polichlorinti bifeniliai..

gal kas turi komentarų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 30, 04:08)
smagu, kad kasnors pagalvoja  4u.gif dekui uz linkejimus, gal bus aisku ko plinku  lotuliukas.gif intensyviai bandau rasti darba, nusaukit mane, tie pokalbiai del darbo nuvarys tuoj mane nzn kur..prazilsiu tai tikrai  biggrin.gif

kiekviena interviu priimk kaip patirti. isanalizuok klaidas ir varyk pirmyn.
as irgi intensyviai ieskau, noriu pakeist. turejau 5 interviu su viena kompanija, ir deja, nepatekau. nuryjau karcia piliule, pasidariau "konspektus" ir toliau medzioju.

sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 30, 13:52)
Atsimenu, aš negavau negavau darbo(nors dirbaupuse etato, bet netenkino tai). Paskui nusprendžiau eiti labadarai dirbti į vieną organizaciją. Porą renginių su ja pasitūsinau, ir netyčia prasitaraiau kad laiko į marias turiu nes darbo neturiu. Tai jie sako, o geras, o mes žmogaus ieškom. Ir įdarbino. Dabar vėl rytais svajoju kaip gera buvo nedirbti. Nors pinigų ir savivertės klausimu tai visiškas pravalas kai nedirbi. Bet namų šeimininkės "dalia" mane visai tenkintų. Bo aš ir mezgimą darbu laikau. biggrin.gif

O taip, mezgimas didelis darbas, tikrai. Aš irgi visai sutikčiau būti namų šeimininke ir neiti į darbą, jeigu tik eitų taip pragyventi.

Tai su ta mano kava išeina, kad aš jau 3 kartus šiandien valgiau doh.gif Niu, o jeigu cukrus normoj, gal nėr čia taip baisiai?
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 30, 15:12)

Tai su ta mano kava išeina, kad aš jau 3 kartus šiandien valgiau  doh.gif Niu, o jeigu cukrus normoj, gal nėr čia taip baisiai?

kuo dažniau išskiri insuliną, tuo aukštesnis jo lygis organizme, tuo daugiau ligų, kuo daugiau ligų, tuo trumpesnis gyvenimas. g.gif
Atsakyti
sviestas neatsisluoksniuoja, man buva vientisas. bet netgi kai perku ta pati ir kaskart iseina kitoks - kelis kartus buvo geltonas. viena karta baltas! kita karta nenorejo stingt.. zodziu mistika:)

neje, jus ant tauku kepat?

tai kas noretu i seminara? as turbut noreciau, ebt kaip suprantu tai bus darbo metu?

as apsileidau- pradejau daug kartu i diena valgyt sad.gif tai nenuostabu kodel blogai miegu... sama dura kaip sakoma..

p.s ryt einu operuotis apgamo unsure.gif
o is ligoniniu neislipu aju antra savaite, toks ipudis kad ten daugiau laiko praleidziu nei darbe... niekam net nesakau, tik MB ir mama zino..
bet irgi- pati kalta- pasirodo aps endokrinologe nesu buvus 5 metus! unsure.gif pasidarau 3 kartus i metus visus hormonus- jei normoj, atidedu vizita ax.gif
o db kai supuole is visu galu tai ir einu tikrintis..
labai tikiuos kad ilgokai neprireiks . ir busiu sveika viena diena wub.gif
Papildyta:
Mergos, einam i seminara? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 30 spalio 2013 - 14:26