Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 30, 11:21)
Tai aš šiandien jau du puodus kavos su kokosų pienu išgėriau, tai gavau dvi dozes insulino?

taip, taigi voresta rašė... smile.gif

QUOTE(katinone @ 2013 10 30, 11:19)
Va sitai mane jau seniai glumina. Kodel zoleliu arbata neissaukia insulino? Jose gi yra visokiu maisto medziagu, tame tarpe ir angliavandeniu nemazai

pritariu. Man irgi keista... rolleyes.gif Logiškai mąstant insulino neiššaukti turėtų tik grynas vanduo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 30 spalio 2013 - 10:27
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 30, 10:13)
Vaje, o tu be darbo jauties nepilnavertė? Keisk požiūrį. Nedirbu jau 23 metus ir dar nepasiilgau. biggrin.gif
Tačiau nepamanykit, tikrai nesu vyro išlaikoma.

nu...tiesiog kitoks tamstos gyvenimo budas smile.gif as nesijauciu nepilnaverte, tiesiog noriu dirbti smile.gif o ir pinigai nemaiso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 30, 11:50)
nu...tiesiog kitoks tamstos gyvenimo budas  smile.gif as nesijauciu nepilnaverte, tiesiog noriu dirbti  smile.gif o ir pinigai nemaiso  biggrin.gif

sutinku smile.gif reikia to accomplishment jausmo smile.gif kad sukūrei vertę kažkokią smile.gif
Atsakyti
Va sitai mane jau seniai glumina. Kodel zoleliu arbata neissaukia insulino?

yra dvi išeitys:
1) Varai seminaran ir lipi lektoriui ant galvos
2) Rašai laišką Babkin'ui

Papildyta:
QUOTE(Naistė @ 2013 10 30, 11:21)

Tai aš šiandien jau du puodus kavos su kokosų pienu išgėriau, tai gavau dvi dozes insulino?

deja, pagal tą teoriją, taip. Tai jau yra užkandžiavimas.
Atsakyti
Va sitai mane jau seniai glumina. Kodel zoleliu arbata neissaukia insulino? Jose gi yra visokiu maisto medziagu, tame tarpe ir angliavandeniu nemazai (pavyzdziui dilgeliu lapu sudetis pagal wikipedija : Lapuose yra 3,6 % riebalų, 19,7 % proteinų, iki 25 %cukraus, skruzdžių, acto sviesto rūgščių; taninų, glikozido, urticido, mineralinių medžiagų (kalio, natrio, magnio, geležies, sieros, silicio, chloro ir kt.) 0,6 % askorbino rūgšties, B, K vitaminų, 48-116 mg karotino, 8 % chlorofilo).]Kiekiai aisku minimalus lieka plikale (arbatoje smile.gif) Bet taip mastant, tai ir citrinos sulciu 5lasai i stikline arbatos neturetu issaukt insulino. O teigiama, kad issaukia.... Truksta man cia teorinio pagrindimo, kad issiaiskint tiesa. Bandziau ieskot saltiniu - nepavyko. Yra tik teiginiai, be pagrindimo. Jei kas rasit, pasidalinkit prasau  4u.gif

Jei valgysite lapus, garantuoju, jog insulinas tikrai išsiskirs. Tačiau tame nuovire toks mažas kiekis maistinių medžiagų, kad jos nepakelia gliukozės kiekio kraujyje. Tačiau tam tikros vaisinės arbatos, arba arbatos su vaisių sultimis (ir vaisių sultys) cukraus kiekį kraujyje pakelia ir nėra nuoviras, jose maistinių medžiagų daugiau. Juk viena būtų jei gertumėte dilgėlių sultis, kita, jei džiovintas dilgėles nuplikytumėte karštu vandeniu. Beje, yra arbatų, kurios ne tik kad nepakelia cukraus kiekio, bet ir jį mažina. Cukraus kiekio kraujyje mažinimo efektą turi ir citrinos sultys.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 30, 12:15)
yra dvi išeitys:
1) Varai seminaran ir lipi lektoriui ant galvos
2) Rašai laišką [url=http://babkin.co.il/index.php?option=com_contact&

"Varai seminaran" man labiau patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 10 30, 12:25)
Jei valgysite lapus, garantuoju, jog insulinas tikrai išsiskirs. Tačiau tame nuovire toks mažas kiekis maistinių medžiagų, kad jos nepakelia gliukozės kiekio kraujyje. Tačiau tam tikros vaisinės arbatos, arba arbatos su vaisių sultimis (ir vaisių sultys) cukraus kiekį kraujyje pakelia ir nėra nuoviras, jose maistinių medžiagų daugiau. Juk viena būtų jei gertumėte dilgėlių sultis, kita, jei džiovintas dilgėles nuplikytumėte karštu vandeniu. Beje, yra arbatų, kurios ne tik kad nepakelia cukraus kiekio, bet ir jį mažina. Cukraus kiekio kraujyje mažinimo efektą turi ir citrinos sultys.

Visiskai sutinku su tavo samprotavimais smile.gif Tik neaisku tada, kodel negalima isilasinti nors kiek citrinos i tarkim geriama tarp valgiu vandeni ar arbata (as kalbu apie kelis lasus, o ne apie kelias riekes citrinos i puoduka biggrin.gif ) g.gif
Atsakyti
Pagal temos apklausą, vienas narys/ė jau daugiau kaip 3 m draugauja su Paleo. Įdomu, kad jis/ji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 10 30, 12:25)
Cukraus kiekio kraujyje mažinimo efektą turi ir citrinos sultys.

tai kad čia mums insuliną mažint reik, o cukrus kraujyje iš paskos pats sumažėja.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 30, 10:50)
nu...tiesiog kitoks tamstos gyvenimo budas  smile.gif as nesijauciu nepilnaverte, tiesiog noriu dirbti  smile.gif o ir pinigai nemaiso  biggrin.gif

oas nenoriu dirbt.. rimtai unsure.gif

su mielu noru sedeciau namie, buciau namu seimininke ir vyro islaikoma..
(kad girdeciau save pries 10 m) doh.gif

i seminara visai nroeciau nueit. o jie duoda popierine medziaga, nes su mano atmintim tai jokios naudos is to seminaro nebutu..
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 30, 11:44)
Pagal temos apklausą, vienas narys/ė jau daugiau kaip 3 m draugauja su Paleo. Įdomu, kad jis/ji?  g.gif

gal Silveris?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 30, 12:46)
tai kad čia mums insuliną mažint reik, o cukrus kraujyje iš paskos pats sumažėja.

ahem, juk organizme insulinas išsiskiria cukraus kiekiui sumažinti, o ne atvirkščiai. Pirma gliukozė kraujyje, tada insulinas. Jei cukraus kiekis nesikeičia, insulinas neišsiskiria.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 30, 11:08)
intensyviai bandau rasti darba, nusaukit mane, tie pokalbiai del darbo nuvarys tuoj mane nzn kur..prazilsiu tai tikrai  biggrin.gif

Atsimenu, aš negavau negavau darbo(nors dirbaupuse etato, bet netenkino tai). Paskui nusprendžiau eiti labadarai dirbti į vieną organizaciją. Porą renginių su ja pasitūsinau, ir netyčia prasitaraiau kad laiko į marias turiu nes darbo neturiu. Tai jie sako, o geras, o mes žmogaus ieškom. Ir įdarbino. Dabar vėl rytais svajoju kaip gera buvo nedirbti. Nors pinigų ir savivertės klausimu tai visiškas pravalas kai nedirbi. Bet namų šeimininkės "dalia" mane visai tenkintų. Bo aš ir mezgimą darbu laikau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 10 30, 12:44)
Visiskai sutinku su tavo samprotavimais smile.gif Tik neaisku tada, kodel negalima isilasinti nors kiek citrinos i tarkim geriama tarp valgiu vandeni ar arbata (as kalbu apie kelis lasus, o ne apie kelias riekes citrinos i puoduka biggrin.gif ) g.gif

O kodėl Jums negalima? unsure.gif ta prasme, čia kažkur parašyta, kad negalima citrinos arbatoje? Nes man tai naujiena.
Atsakyti