QUOTE(Jurgitele25 @ 2013 10 25, 15:38)
Puikiai atidarete tema,aciu
merginos paaiskinkit kodel reikalingi zmogui sitie riebalai?mano vyras pakraupes kai pamato kad laizau kokosu alieju...sake ka tu cia per nesamones darai,nemaciau kad kas taukus esdamas sukustu....as nezinau net ka jam atsakyt,sakau reikia taip
merginos paaiskinkit kodel reikalingi zmogui sitie riebalai?mano vyras pakraupes kai pamato kad laizau kokosu alieju...sake ka tu cia per nesamones darai,nemaciau kad kas taukus esdamas sukustu....as nezinau net ka jam atsakyt,sakau reikia taip
Mano vyras (medikas) is pat pradziu reke ant manes kada as pusryciams puse pakelio sviesto suvalgydavau Na atseit riebalai negali buti salti, nes saltis uzspazmuoja virskinimo fermentu issiskyrima, ir pan. zodziu nesveika salta riebala esti.
Bet pabuvau as ant Paleo puse metu (su retkarciais grikiu ir bulviu nukrypimu) , ir pasiekimai mano nerealus (svorio numeciau tik 5 kg, bet as neturiu antsvorio)
Tai dabar , kai po keliones i turkija , nesilaikau Paleo, jis jau manes atsargiai klausia "Na bet tu grisi prie savo dietos? "