Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2013 10 25, 15:38)
Puikiai atidarete tema,aciu 4u.gif
merginos paaiskinkit kodel reikalingi zmogui sitie riebalai?mano vyras pakraupes kai pamato kad laizau kokosu alieju...sake ka tu cia per nesamones darai,nemaciau kad kas taukus esdamas sukustu....as nezinau net ka jam atsakyt,sakau reikia taip g.gif

Mano vyras (medikas) is pat pradziu reke ant manes kada as pusryciams puse pakelio sviesto suvalgydavau smile.gif Na atseit riebalai negali buti salti, nes saltis uzspazmuoja virskinimo fermentu issiskyrima, ir pan. zodziu nesveika salta riebala esti.
Bet pabuvau as ant Paleo puse metu (su retkarciais grikiu ir bulviu nukrypimu) , ir pasiekimai mano nerealus (svorio numeciau tik 5 kg, bet as neturiu antsvorio)
Tai dabar , kai po keliones i turkija , nesilaikau Paleo, jis jau manes atsargiai klausia "Na bet tu grisi prie savo dietos? " smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2013 10 25, 14:38)
Puikiai atidarete tema,aciu 4u.gif
merginos paaiskinkit kodel reikalingi zmogui sitie riebalai?mano vyras pakraupes kai pamato kad laizau kokosu alieju...sake ka tu cia per nesamones darai,nemaciau kad kas taukus esdamas sukustu....as nezinau net ka jam atsakyt,sakau reikia taip g.gif

gal cia ka gero rasi?
http://www.homosanit.../Kokoso_aliejus
as tai negaliu rasti atsakymo mamai, kodel nevalgau be gliuteniniu kruopu, sako maciau parduotuvej, nupirksiu tau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 25 spalio 2013 - 14:57
jeigu kam prireiks receptu
paleo receptai
sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 25 spalio 2013 - 14:57
merginos paaiskinkit kodel reikalingi zmogui sitie riebalai?mano vyras pakraupes kai pamato kad laizau kokosu alieju.

paprastai paaiškink- energiją organizmas gali gaminti iš angliavandenių arba riebalų, jei suvalgei daugiau angliavandenių ir iš jų gautos energijos neišnaudojai (nedirbai), tai ta energija bus paversta riebalais ir nusės ant ... šonų, liaškų ir kur tik ras daugiau vietos. Jei žmogus nutuko, jam būtinai reikia persijungti nuo angliavandenių prie riebalų naudojimo.
Jei energija gaminama iš riebalų, tai niekad nepavirs riebalu ant tavo šonų- na nebent laaabai pasistengsi.
Pagalvok logiškai, kuom kaime nupeni storas kiaules- ogi tais pat angliavandeniais- bulvėm, burokais ir miltais. Tada, kai tu nevalgysi daug angliavandenių, turi gauti daug riebalų-ir labiausiai pradžioje, metant svorį, tam tinkamas riebalas yra kokosų ir alyvuogių. Kartu nereikia bijoti riebios mėsos. Tik pradžioje patartina susilaikyti nuo pieno riebalų.
apie kokosą: Kai buvo paleista propaganda, neva sotieji riebalai yra negeri ir kalti dėl širdies ligų, tada kokosų aliejaus paklausa smuko, jį mėgino panaudoti gyvuliams penėti. Ir gavo atvirkštinį rezultatą - jie ėmė lysti ir tapo labai energingi.
mokslinis tyrimas su žmonėmis: http://www.ncbi.nlm....pubmed/19437058

pagiriamasis žodis kokosui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 25 spalio 2013 - 15:03
QUOTE(ativas @ 2013 10 25, 15:55)
jeigu kam prireiks receptu
paleo receptai
sveikos 4u.gif

Oj negaliu ramiai ziureti i bananu duona wub.gif wub.gif seiles tysta..bet kol kas jos nekepu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 25, 14:34)
ir  prolaktinas, kuris visa gyenima buvo padidejes - normos ribose! 

blink.gif geras. nieko sau. ausyse skamba gydytojų žodžiai, kad prolaktino niekaip nesumažinsi biggrin.gif

QUOTE(Azu @ 2013 10 25, 15:46)
Bet pabuvau as ant Paleo puse metu (su retkarciais grikiu ir bulviu nukrypimu) , ir pasiekimai mano nerealus  (svorio numeciau tik 5 kg, bet as neturiu antsvorio)

taigi pasigirk, kokie tie pasiekimai, mums labai smalsu bigsmile.gif

QUOTE(taša @ 2013 10 25, 15:47)
as tai negaliu rasti atsakymo mamai, kodel nevalgau be gliuteniniu kruopu, sako maciau parduotuvej, nupirksiu tau!

Dėl tų pačių fitatų, dėl omega 3/6 netinkamo santykio, dėl sunkiai virškinamo krakmolo, angliavandenių pertekliaus.
Atsakyti
stai:
Prolaktinas 441( 83-662)
bet va laisvas trioksinas FT4 10.10 (12-22) anksciau buvo normos ribose
ir kaip visada ATPO labai didelis... sad.gif
Atsakyti
tasa, aciu uz nauja tema 4u.gif

patarkit merginos, man (zandikaulio linijoje) ir mano brangiajam (pazastsee) iskilo tokie giluminiai kaip gumbeliai, gal poodiniai skauduliai, spuogai, pas ji su raudonomis virsunelemis, pas mane be nieko. nuo ko cia taip gali buti? gal truksta kraujui kokiu medziagu? ar perdaug? abu esam paleo? abu nenaudojam pazastiniu, abu sportuojame, kame reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 25, 23:21)
tasa, aciu uz nauja tema 4u.gif

patarkit merginos, man (zandikaulio linijoje) ir mano brangiajam (pazastsee) iskilo tokie giluminiai kaip gumbeliai, gal poodiniai skauduliai, spuogai, pazastiniu, abu sportuojame, kame reikalas g.gif

Nu o kaip man si karta pries mnsn - du ragai katoje, vienas po lupa ir dar siandien du uzciuopiu kiek auksciau zandikaulio linijos, giluminiai tokie, skausmingi doh.gif Vo pasidziaugiau, kad per praeitas mnsn nei vieno spuogelycio nebuvo. Nesuprantu ir as ks cia do betvarke.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 25, 23:32)
Nu o kaip man si karta pries mnsn - du ragai katoje, vienas  po lupa ir dar siandien du uzciuopiu  kiek auksciau zandikaulio linijos, giluminiai tokie, skausmingi  doh.gif  Vo pasidziaugiau, kad per praeitas mnsn nei vieno spuogelycio nebuvo. Nesuprantu ir as ks cia do betvarke.

tau vis dar neisivaikciojo tie ragai ?
Atsakyti
tie trys issivaiksciojo, bet kas per grazumus uzciuopiu virs zabtu linijos?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 25, 23:21)

patarkit merginos,

kad taip lengva būtų pasakyti ax.gif , tikrai pasakyč. Deja...
Atsakyti