Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Šelma @ 2013 10 29, 23:28)
Kiaušinių pati prisiperiu  irnesakyk.gif

bigsmile.gif nu matai, kokių sugebėjimų žmonės turi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 10 30, 10:12)
Labas rytas, retokai jau parasau, nebespeju smile.gif

Pasiemiau lapelius issamiem kraujo tyrimam, varysiu ryt prisiduot rolleyes.gif

Jau galvojau kur dingusi esi. Linkiu gerų tyrimų. 4u.gif
Atsakyti
Labos,

Kas čia stirnienos siūlo? g.gif lens.gif Aišku gerai, kad viskas gerai baigės 4u.gif

Aš vis laikausi, nors vakar iš liūdesio biški nusidėjau, bet alia paleo. Riešutų ir džiovintų abrikosų pavalgiau blush2.gif Abrikosai suveikė doh.gif biggrin.gif Nu šiandien kol kas nuotaika geresnė. Nesisversiu sakiau ilgesnį laiką schmoll.gif

Šiaip pučia pilvą (nu abrikosai suveikė vakar tai išsipuškėjau ir ne tik) , bet oda gražesnė. kartais ima neviltis, kad nėra ką valgyti - supraskit atisdarius šaldyvuvą reikia viską gaminti tongue.gif Nors realiai vakarienę per pusvalandį pasidarom, o pusryčiams kiaušinius sumesti į keptuvę irgi neužtrunku, bet tie įpročiai...
Vis dar norisi užkandžiauti. Bandau morkų pjaustytis šiaudeliais, tai vis poreikį patenkinu... gal saulėgrąžų galima g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 19 lapkričio 2013 - 21:30
QUOTE(darijusha @ 2013 10 30, 10:22)

Vis dar norisi užkandžiauti. Bandau morkų pjaustytis šiaudeliais, tai vis poreikį patenkinu... gal saulėgrąžų galima  g.gif

net jei tas užkandis paleolitiškas, vis vien jis daro didžiulę žalą -bet kas, išskyrus vandenį, patekęs į burną tarp valgymų išprovokuoja insulino pliūpsnį.
Todėl viena mūsų taisyklių- neužkandžiauk.

Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 30, 08:46)
Prikepiau vakar moliuginiu keksiuku wub.gif Is pat ryto lekiau i virtuve, net nakti galvojau kaip valgysiu wub.gif  lotuliukas.gif Nerealus skonis, gaila maziukui ju negalima. o siaip neblogai mes laikomes, vaikas beveik nepabertas, tik kasosi stipriai nakti. Labai norisi laika pastumti i prieki, kad jas issipildytu taip laukiami rezultatai smile.gif

Pasidalinkite receptuku ax.gif

Mano mažiui ghee netinka. Kepimui lieka tik kokosu aliejus.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 30, 10:34)
net jei tas užkandis paleolitiškas, vis vien  jis daro didžiulę žalą -bet kas, išskyrus vandenį, patekęs į burną tarp valgymų išprovokuoja insulino pliūpsnį.
Todėl viena mūsų taisyklių- neužkandžiauk.

O raudona arbata?? Atrodo tinka irgi..nes as tai uzkandziavimu iproti pakeiciau arbata. PAskui gal ir jos nebereikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 30, 10:44)
O raudona arbata?? Atrodo tinka irgi..nes as tai uzkandziavimu iproti pakeiciau arbata. PAskui gal ir jos nebereikes smile.gif

arbata iš žolelių, kava be cukraus ir riebalo neišprovokuoja insulino.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 30, 09:38)
Pasidalinkite receptuku ax.gif

Mano mažiui ghee netinka. Kepimui lieka tik kokosu aliejus.

Maniskiui irgi ghee netinka.
Receptas jau anksciau aptartas sitoj temoj
http://keistaipapras...sbreakfast.html

Serpentine ar gavai mano atsakyma i az ?g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 30, 09:20)
Jau galvojau kur dingusi esi. Linkiu gerų tyrimų.  4u.gif

smagu, kad kasnors pagalvoja 4u.gif dekui uz linkejimus, gal bus aisku ko plinku lotuliukas.gif intensyviai bandau rasti darba, nusaukit mane, tie pokalbiai del darbo nuvarys tuoj mane nzn kur..prazilsiu tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Vaje, o tu be darbo jauties nepilnavertė? Keisk požiūrį. Nedirbu jau 23 metus ir dar nepasiilgau. biggrin.gif
Tačiau nepamanykit, tikrai nesu vyro išlaikoma.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 30, 10:47)
arbata iš žolelių, kava be cukraus ir riebalo  neišprovokuoja insulino.

Va sitai mane jau seniai glumina. Kodel zoleliu arbata neissaukia insulino? Jose gi yra visokiu maisto medziagu, tame tarpe ir angliavandeniu nemazai (pavyzdziui dilgeliu lapu sudetis pagal wikipedija : Lapuose yra 3,6 % riebalų, 19,7 % proteinų, iki 25 %cukraus, skruzdžių, acto sviesto rūgščių; taninų, glikozido, urticido, mineralinių medžiagų (kalio, natrio, magnio, geležies, sieros, silicio, chloro ir kt.) 0,6 % askorbino rūgšties, B, K vitaminų, 48-116 mg karotino, 8 % chlorofilo).]Kiekiai aisku minimalus lieka plikale (arbatoje smile.gif) Bet taip mastant, tai ir citrinos sulciu 5lasai i stikline arbatos neturetu issaukt insulino. O teigiama, kad issaukia.... Truksta man cia teorinio pagrindimo, kad issiaiskint tiesa. Bandziau ieskot saltiniu - nepavyko. Yra tik teiginiai, be pagrindimo. Jei kas rasit, pasidalinkit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 30, 10:17)
blem, išokai iš mašinos, stirną į krūmus, (išaiškini, kad nubėgo) po visko bagažinėn ir kailio lupt.

Niu va, kad smegenai iš šoko per lėtai veikia.

Tai aš šiandien jau du puodus kavos su kokosų pienu išgėriau, tai gavau dvi dozes insulino?
Atsakyti