Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(Hippie @ 2013 10 29, 22:54)
mano nuotaiką cukrus pasiglemžęs

Tai nušuoliavo mėsos pirkt, nes kiaušų ir daržovių gal iš kokių vietinių gaus

Visiškai mad.gif

Nusipirkau lašinių, tada dar lašinių ir trečios rūšies lašinių laugh.gif Dar vištos rytdienos pietums rolleyes.gif Kiaušinių pati prisiperiu irnesakyk.gif

Tai jamat?
Atsakyti
Nidulia kokia zuvi valgai? siaip ji gali but dirginimo saltinis.
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 10 29, 23:35)
Nidulia kokia zuvi valgai? siaip ji gali but dirginimo saltinis.

LABAI RETAI, NES NESU ZUVU MEGEJA, BE TO, PAGAL KRYZMINES REAKCIJAS, MAN IR NERKOMENDUOTINA VANDENS AUGALAI IR GYVIAI (ALERGIJA NIKELIUI)
Kartais menkiu kepeneliu islndisku ir krtais gavaleli sudytos lasisos, viskas.
Mergai, ar gali nuo vistos pusti pilva? Valgiau virtu vistos sparnu be nieko. Tai sedziu dabar ir pyyyrst.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 spalio 2013 - 23:29
QUOTE(Šelma @ 2013 10 29, 22:28)
Tai jamat?

A-ha, jau , įsibėgėjai mad.gif Čia ne taip tau paprasta umn.gif Eini į priekį, skaitai 15 temų ir neuždavinėji durnų klausimų kaip aš biggrin.gif Tada, jei išlaikysi bent mėnesį-turėsi teisę pradėti kopti hierarchijos laiptais cool.gif
Atsakyti
LUMI LUMI, TU TURBUT IR PATI ZINAI, KAD TAVO LIGAI GYDYTI REIKIA SISTEMINIU ENZMU, KO GERO IR VARTOJI TEISINGUS, PURE ZYME? ALE VISTIEK IMESIU, KUR PATS AUTORIUS SERGA IR DALINASI ZINIOMIS, PATIRTIMI.
http://pasveik.info/...imu-privalumai/
Atsakyti
Tai aš gi juokais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 10 30, 01:57)
Tai aš gi juokais 4u.gif

mars miegoti, paleolitikes turi anksciau eiti liuia ir gerai, kokybiskai pailseti:)
Atsakyti
Labas rytas, naktinėtojos. Aš dabar jau apie 22 val pradedu lūžinėt. Iki 23 ištempt žygdarbis būna. Užtat miegu kaip kirvis, nieko negirdžiu. Sakė, vakar naktį vėjas baisus buvo, niu nieko negirdėjau tongue.gif

Šįryt MB važiuodamas į darbą nutrenkė stirną doh.gif Mašinos priekis suvarytas doh.gif Laimė, kad pačiam nieko, kad ženklo įspėjančio nebuvo, tai ne jis kaltas... Nors stirną, kaip žalos kompensaciją, galėjo atiduoti. Kokie kepsniai būt buvę thumbup.gif
Atsakyti
Prikepiau vakar moliuginiu keksiuku wub.gif Is pat ryto lekiau i virtuve, net nakti galvojau kaip valgysiu wub.gif lotuliukas.gif Nerealus skonis, gaila maziukui ju negalima. o siaip neblogai mes laikomes, vaikas beveik nepabertas, tik kasosi stipriai nakti. Labai norisi laika pastumti i prieki, kad jas issipildytu taip laukiami rezultatai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, retokai jau parasau, nebespeju smile.gif

Pasiemiau lapelius issamiem kraujo tyrimam, varysiu ryt prisiduot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 10 30, 09:43)
Šįryt MB važiuodamas į darbą nutrenkė stirną  doh.gif Mašinos priekis suvarytas  doh.gif Laimė, kad pačiam nieko, kad ženklo įspėjančio nebuvo, tai ne jis kaltas... Nors stirną, kaip žalos kompensaciją, galėjo atiduoti. Kokie kepsniai būt buvę  thumbup.gif

blem, išokai iš mašinos, stirną į krūmus, (išaiškini, kad nubėgo) po visko bagažinėn ir kailio lupt.
Papildyta:
Vilnietės, nepramiegokit seminaro, tema pati pačiausia- sužinotumėt, kodėl, valgant daug gyvulinių riebalų, mažėja cholesterolio kiekis kraujyje.

http://www.zintis.lt/#!pradinis/mainPage

ex, ta stirna kaip tik būtų pravertusi biggrin.gif

Dalyviai ne tik aktyviai atlikinėjo užduotis bet ir dalijosi savo įžvalgomis bei užkandžiais: ragavo namų gamybos sūrio, sviesto, vytintos ir fermentuotos stirnienos. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 30 spalio 2013 - 09:19
QUOTE(Naistė @ 2013 10 30, 09:43)
Šįryt MB važiuodamas į darbą nutrenkė stirną  doh.gif Mašinos priekis suvarytas  doh.gif Laimė, kad pačiam nieko, kad ženklo įspėjančio nebuvo, tai ne jis kaltas... Nors stirną, kaip žalos kompensaciją, galėjo atiduoti. Kokie kepsniai būt buvę  thumbup.gif

Tai čia toks modernios medžioklės būdas. biggrin.gif Laimei kad viskas gerai baigėsi, tikrai gaila kad medžioklės grobio nepasidalino su jumis.
Atsakyti