QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 28, 08:08)
Einamiausi tai kokoso. Jei neklystu - jie ir sveikiausiai. Nes šiaip riešutų kiekį reiktų riboti.
Tie miltai vistiek rupesni būna nei įprasti kvietiniai.
Tie miltai vistiek rupesni būna nei įprasti kvietiniai.
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 28, 08:30)
žiūriu, kad kaip ir visi naujokai, kimbi į riešutus. T
Ačiū už pasidalinimus Ne ne, nekimbu aš į jokius riešutus, man tik reikia iš anksto žinoti, juk tikrai kokias moliūgines įmestas bandeles gaminsiuos kada nors. O dabar savaitė be jokių riešutų
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 28, 09:15)
kaip smagu man pasidaryt ydarytu kiausiniu su naminiu majonezu, kumpiu ir suriu
skamba skaniai. O kokį kumpį perkat, vadinamą virtą?
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 28, 11:23)
Klausimelis: jus i pasteta dedat sviesta? Daug?
Vakar gaminau, dėjau GHI sviesto ir kepant kepenėles ir užpilant ant viršaus ilgesniam galiojimo terminui.
QUOTE(ativas @ 2013 10 28, 17:01)
as kanapiu (hemp) seklose apvoliojau.
, kaip tik turiu nusipirkus, niekad anksčiau neragavau, o skonis-nuostabus. Apvoliojat žalią faršą ir kepat kokoso svieste?
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 28, 17:21)
Kaip skonis?Kur ju gaut?
Visuose PC rasit, aš pirkau Maximkoj, prie visų sėklų ir riešutų.
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 28, 17:43)
Tas santykis pas tave gaunasi 2,7- pats viduriukas.
Kaip santykį paskaičiuot, ką iš o dalinti?
QUOTE(Wallis @ 2013 10 28, 18:52)
o su tais nervais tai man irgi ne pyragai, visokiu stresu atsiranda kasdien... ir norejau jusu klausti, kaip jus su tai kovojat... bet pagalvojau, kad pasakysit, mes paleolistos, todel musu jokie stresai nekabina .. na sveika mityba, viskas puiku
Man tas pats Stengiuosi pažiūrėt į viską filosofiškai, bandau ramiai pakvėpuot, išgeriu kokio valeradixo, širdies lašų ir pan...
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 28, 21:51)
As viriau ant indukcines 5 ir 4 kaitros. kiek laiko jus ji verdat?
Aš ant keraminės verdu 3-4 iš 9 galimų 25-30min.
QUOTE(zappy @ 2013 10 28, 22:30)
nuo penktadienio bandau griežtai užsiimti Paleo. Pirmas dvi dienas galva plyšo, bet praėjo. Bendra savijauta, tai ...rankos dreba, atsistojus juoda akyse bent 10 sekundžių, energijos visai nerasta. Laukiu nesulaukiu kada tai praeis.
Sakykite, kurios sportavo prieš pradedant Paleo' intis, po kiek laiko vėl pradėjote sportuoti? Bėgiodavau 4-6 krt/sav. po 10-12km, o db vos kojas velku ir jokio noro judėti
Kitas klausimas dėl VC Jau 3dienos, kaip ten nebuvau "rimtai". Ar taip Jums buvo, kai pradėjote Paleo?
Sakykite, kurios sportavo prieš pradedant Paleo' intis, po kiek laiko vėl pradėjote sportuoti? Bėgiodavau 4-6 krt/sav. po 10-12km, o db vos kojas velku ir jokio noro judėti
Kitas klausimas dėl VC Jau 3dienos, kaip ten nebuvau "rimtai". Ar taip Jums buvo, kai pradėjote Paleo?
O man nieko, na, truputį buvo silpna ir labai naktim valgyt norisi, ką anksčiau sėkmingai darydavau
Sportavau 2-3k. savaitėj po 1-2h, taip ir toliau judu.
Į tūliką-kasdien ir jokių užkietėjimų. Laikausi dar tik savaitę.