Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 28, 20:29)

Bendradarbe gryzo is vokieciu, sake, kad valgyt nera ka  biggrin.gif  Shit!

na tai kokiuose miskuose ji ten gyveno? smile.gif) cia maisto pasirinkimas tai be ribu, tik priklauso nuo to, kiek tam pasiruoses isleisti esi. Nu bet pilna pilna visko ir Tau tikrai neverta pergyvent del maisto... smile.gif
Atsakyti
Panos,man tas ghee sviestas gavosi tamsokas g.gif Galima ji valgyt? Nuosedos buvo juodos.
Atsakyti
Merginos, o ka darot sveciuose? Nevallgot? Ar vis rik vienadieniai nuklydimai nera taip blogai?

Beje, kol kas negaliu prisiversti valgyti vos apvirtos mesos. Ismeciau lauk, apetitas visai dienai dingo. Neskanu...bet jei normaliai virtoje mesoje stipriai pakinta baltymas, tai gal ji tampa tokiu paciu blogiu kaip ir grudai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 28, 20:46)
na tai kokiuose miskuose ji ten gyveno? smile.gif) cia maisto pasirinkimas tai be ribu, tik priklauso nuo to, kiek tam pasiruoses isleisti esi. Nu bet pilna pilna visko ir Tau tikrai neverta pergyvent del maisto... smile.gif

Haidelberge biggrin.gif nu bet as matau, kad Miunchenas zyyymiai didesnis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 28, 20:56)
Panos,man tas ghee sviestas gavosi tamsokas g.gif  Galima ji valgyt? Nuosedos buvo juodos.

Sudeginot, reik virti ant pacios silpniausios ugnies. As saukstu pagraibau nuosedas nuo dugno ir stebiu spalva, turi buti vos vos rusvos.
Atsakyti
Leila, sudeginai sviestuka, ech... as nevalgyciau, jeigu degesiu trenkia, jeigu dar ne, tai suvartociau kepimui...

QUOTE(Wallis @ 2013 10 28, 17:52)
...gali ir kiaules galva idet i saldytuva, nemanau, kad jie ka nors sakytu...
hahaha issivaizduoji! isnuomoji kambari, nuomininkas tik isikrausto, pirma diena, atidarai saldytuva, o ten ****! kiaule!!!
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 28, 21:27)
o skoniu skiriasi?

skiriasi siek tiek:)
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 28, 22:14)
hahaha issivaizduoji! isnuomoji kambari, nuomininkas tik isikrausto, pirma diena, atidarai saldytuva, o ten ****! kiaule!!!

man tai juokinga thumbup.gif noreciau akis pamatyt seimininku lotuliukas.gif
Atsakyti
reakcija butu verta slapta kamera nufilmuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 28, 21:11)
Merginos, o ka darot sveciuose? Nevallgot? Ar vis rik vienadieniai nuklydimai nera taip blogai?

Beje, kol kas negaliu prisiversti valgyti vos apvirtos mesos. Ismeciau lauk, apetitas visai dienai dingo. Neskanu...bet jei normaliai virtoje  mesoje stipriai pakinta baltymas, tai gal ji tampa tokiu paciu blogiu kaip ir grudai? g.gif

Sveciuose dairausi to, kas valgoma arba is bedos koki vaisiu pasigriebiu.

Mesyte reiktu pjaustyti nedideliais gabaliukais ir tada kraujo viduje nebuna.
Man steikas su krauju vertas grieko biggrin.gif

dabar ir zalia galiu atsikasti, praeita savaite parsiveziau puse avies skerdienos, tai kol pjausciau mazesniais gabalais tai net seile tyso (nu ziauri as, bent ant paleo jau virs metu, man jau niekas nebjauru) ax.gif

Ji netampa tokiu pat blogiu kaip grudai, tik man asmeniskai puszale mesa lengviau virskinasi.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 28, 22:11)

Beje, kol kas negaliu prisiversti valgyti vos apvirtos mesos. Ismeciau lauk,

Sveciuose galima rasti ko nors normalaus. O jei ne, tai pasakau, kad esu privalgiusi ir isgerciau tik kokios lengvos arbatos puodeli. Vakar sukrauta buvo saldainiai, pyragas panoseje.
Ti kam tu tik apvirta smota megini valgyti, jei negali?smile.gif Supjaustyk mazais gabaliukais ir mazame kiekyje vandenuko isvirk normaliai. Mazi gabaliukai greitai isverda. Dideli smota tai ilgai reikes virti.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 28, 21:14)

"I hope you don't mind?" lotuliukas.gif
Atsakyti
"no, not at all!" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti