Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 28, 19:41)
O kaip pvz. ryžių pienas? Labai blogai minimalus kiekis? Jis natūraliai saldus. Pirktiniame eko yra tik ~10% ryžių, daugiau vanduo. Būtų galima pasigaminti saldaus šokolado retoms ir išskirtinėms progoms. Realiai gautųsi itin minimalus kiekis tų ryžių (ar tai kas nuo jų likę piene). Tai gal ne taip ir blogai? g.gif

Pabandykit pasigaminti kokosu piena, mmmmm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 28, 19:46)
Pabandykit pasigaminti kokosu piena, mmmmm  rolleyes.gif

kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 28, 12:48)
ativas - pagal tavo avatarą pagalvojau kad tu tai aš biggrin.gif

Pur-pur reikia pripazinti, kad ideja as nusikopinau is taves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 28, 19:49)

Nusipirkit kokoso drozliu maisiuka (buna po 100 g), uzpilkit dviem arba trim puodeliais karsto vandenuko (vandeni uzvirkit ir leiskit kelias minutes pravesti). Tada palikit tas drozles pamirkti valandele, paskui visa mase pamalkit blenderiu pora minuciu ir nuspauskit pienuka per marle.
Pieno sodrumas priklausys nuo vandens kiekio, as megstu kai labai neprasiskiedzia.
Vasara tai buvo kaifas i ta piena iblenderiuoti braskiu.
As suvartoju ta pacia diena, galima laikyti saldytuve, bet jis tada issisluoksniuoja, virsuje sustengsta grietinele.
Atsakyti
Man pripratimas prie ketogeninės Paleo atrodo, bus sunkesnis nei įsivaizdavau.

Visą dieną esu pikta kaip širšė, silpna, nieko nesinori valgyti - per visą dieną suvalgiau bananą (kalta) ir riebią kiaušinienę iš 4 kiaušinių. Turiu pasiruošusi vištienos krūtinėlę, kurią turbūt reiks prisiversti suvirti ir suvalgyti su kokiais riebalais, nes man čia jau kažkoks badavimas gaunasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pwcca @ 2013 10 28, 19:58)
Man pripratimas prie ketogeninės Paleo atrodo, bus sunkesnis nei įsivaizdavau.

Visą dieną esu pikta kaip širšė, silpna, nieko nesinori valgyti - per visą dieną suvalgiau bananą (kalta) ir riebią kiaušinienę iš 4 kiaušinių. Turiu pasiruošusi vištienos krūtinėlę, kurią turbūt reiks prisiversti suvirti ir suvalgyti su kokiais riebalais, nes man čia jau kažkoks badavimas gaunasi.  doh.gif

g.gif o kur daržovės?
Atsakyti
QUOTE(Pwcca @ 2013 10 28, 20:58)
Visą dieną esu pikta kaip širšė, silpna, nieko nesinori valgyti - per visą dieną suvalgiau bananą (kalta) ir riebią kiaušinienę iš 4 kiaušinių. Turiu pasiruošusi vištienos krūtinėlę, kurią turbūt reiks prisiversti suvirti ir suvalgyti su kokiais riebalais, nes man čia jau kažkoks badavimas gaunasi.  doh.gif

o kur daržovės? g.gif

oi, tik dabar pamačiau nomore klausimą... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 28 spalio 2013 - 20:18
QUOTE(rytorasa @ 2013 10 28, 20:16)
o kur daržovės?  g.gif

Per daug angliavandenių bus, neleidau sau daržovių šiandien, tas bananas didelis viską sugadino. :/
Atsakyti
QUOTE(Pwcca @ 2013 10 28, 21:18)
Per daug angliavandenių bus, neleidau sau daržovių šiandien, tas bananas didelis viską sugadino.  :/

be daržovių negalima, bus problemų... rolleyes.gif Visų pirma užkietės viduriai. Daržovės būtinos.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 28, 20:41)
Nidulia, koks pas jus tas kakavos sviestas? g.gif Ir kuris skanesnis? Tas baltas ar rudas, su kakavos milteliais?
[

Pas mane dabar sitas
http://www.aromanatu...ma-cacao-4.html
anksciau pirkau sviesu
http://www.aromanatu...ma-cacao-3.html
ir pavalgyti, ir skaudanciai gerklei, ir marmuze pasiteplioju ar pasausejusias odos vietas:)
Yra ir pigiau nei cia.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 20:20)
Pas mane dabar sitas
http://www.aromanatu...ma-cacao-4.html
anksciau pirkau sviesu
http://www.aromanatu...ma-cacao-3.html
ir pavalgyti, ir skaudanciai gerklei, ir marmuze pasiteplioju ar pasausejusias odos vietas:)
Yra ir pigiau nei cia.

o skoniu skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 10 28, 20:51)
Pur-pur reikia pripazinti, kad ideja as nusikopinau is taves  blush2.gif

Tai mes abi iš Simon'so nukniaukėm. Bet juk tai taip gražu! thumbup.gif
Atsakyti