Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu sugalvok tu man kramtyti biggrin.gif:D: Reikia ciulpti:) Skaudanciai gerklei, tai pirmas vaistas, nepamirsk:) Yra ir baltas kakavos sviestas, bet man sitas skaniau.
As jau su eiliniu, nauju sampunu parkeliavau. Norejau ramuneliu pirkti, bet salia stovinti moteris isgirdo nuo kokios bedos prasau priemoniu, tai pasisake, kad tokia pacia turejo problema su galvos oda, tai ramineles su medetkomis nepadejo. Primine, kad lakisiaus zoleje maudomi net alergiski vaikiukai ir pasisake, kad lakisiaus nuovirai jai pagelbejo. Tai nusipirkau sios zoles. paskaitykit, gal dar kuriai pagelbes.
http://www.vaistazol...ndex.php?id=133
http://www.skrastas....ried=2012-08-14
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 spalio 2013 - 17:28
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 28, 11:21)
Kaip skonis?Kur ju gaut?

riesutinis skonis. mano isrankiajai jauneliai skanu buvo. man irgi. as ju siaip uzsibarstau, pvz ant troskintu darzoviu. paziurejau jose daug magnio. gal kodel man jokie meslungiai netraukia smile.gif
kur gaut Lietuvoj, nepasakysiu. jei online tai amazon.com ar gal iherb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 28, 17:54)
Leila, aš tik vieną kartą dariau pašteta, bet dėjau virtą šoninę, tad sviesto neprireikė smile.gif Buvo labai skanu ir be jo  wub.gif

Gavau kraujo tyrimo rezultatus. Vat ir bus man įsivaizduoti, kad esu sveika  doh.gif
CHOL - 7,13
DTL - 2,66
MTL - 3,93
Kartosiu po poros mėnesių, žiūrėsiu ar sumažės tas cholesterolis.

O trigliceridai -TG , kiek ?
ir tik nesumislyk, kad čia tau per tas 3 sav su paleo užaugo toks. Be to, tas bendras iš esmės nieko tokio nesako.
Aterosklerozinių komplikacijų tikimybę apibūdina bendro cholesterolio/DTL cholesterolio santykis (rekomenduojama norma – 1,0-5,5).
Tas santykis pas tave gaunasi 2,7- pats viduriukas.
Ir MTL vos vos daugiau nei norma.
Be to, galimi sezoniniai cholesterolio kiekio svyravimai: žiemą ir rudenį gali padidėti, vasarą ir pavasarį – sumažėti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 17:22)
Nu sugalvok tu man kramtyti biggrin.gif:D: Reikia ciulpti:) Skaudanciai gerklei, tai pirmas vaistas, nepamirsk:) Yra ir baltas kakavos sviestas, bet man sitas skaniau.
As jau su eiliniu, nauju sampunu parkeliavau. Norejau ramuneliu pirkti, bet salia stovinti moteris isgirdo nuo kokios bedos prasau priemoniu, tai pasisake, kad tokia pacia turejo problema su galvos oda, tai ramineles su medetkomis nepadejo. Primine, kad lakisiaus zoleje maudomi net alergiski vaikiukai ir pasisake, kad lakisiaus nuovirai jai pagelbejo. Tai nusipirkau sios zoles. paskaitykit, gal  dar kuriai pagelbes.
http://www.vaistazol...ndex.php?id=133
http://www.skrastas....ried=2012-08-14

Lakisiai kaip ir ramuneles nerekomenduojami alergiskiems vaikams, jie labai issausina oda, jei bandysi - tik labai atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 28, 18:43)
O trigliceridai -TG , kiek ?

0,97

Nemanau, kad nuo Paleo užaugo. Kaip tik manau, kad prieš tai buvo einama link to didėjimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 28, 18:59)
Lakisiai kaip ir ramuneles nerekomenduojami alergiskiems vaikams, jie labai issausina oda, jei bandysi - tik labai atsargiai.

Jo, skaiciau, kad sausina. Kazkoks uzburtas ratas, nezinau ka cia daryti.
Atsakyti
Leila, kanapių sėklų neseniai IKI pirkau. Prie prieskonių jos. Šiaip daug kyr būna.
ativas - pagal tavo avatarą pagalvojau kad tu tai aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 10 27, 21:50)
Sveikos, siandien buvo kiausu diena, lapnojau skystai virtus uzsikraudama sviesto, o vakarienei - troskinta jaucio sirdis.
Pagaliau uzsibookinau kambari Miunchene, jaudinuos truputi, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Kazkaip baisiai daug streso sia savaite turejau, tai plaukai eme slinkti  doh.gif  ir paest neiseidavo tiek kiek norejau, pradejau prasciau miegoti ir kazkokia suzombejus vaikstau, reikia kazkaip susitvarkyti. Gal kokio valerijono arbateliu pagerti, jau nebezinau  g.gif  Siaubas kaip nervai gali isvesti zmogu is pusiausvyros.

Merginos, gal galite patarti. Man reikia veztis vaistus ir juos butina laikyti saldytuve, tik kaip man juos ten reikes pas svetimus zmones pasideti? Zinau, kad uzsienieciai nesirausia po kito zmogaus daiktus, tai galvoju gal nusipirkti kokia nepermatoma plastikine sumustiniu dezute ir i ja sukisti tuos tris autoinjektorius ir sudeti kruvon su kokiom darzovem ar dar kazkuo, tipo mano maistas. Ka manot? Ar meluot, kad tipo koks insulinas?

Na as Taves jau irgi labai laukiu smile.gif tikiuosi bus bent viena dienele, kada nebusi labai uzsiemus, nes as tai visai noreciau pasimatyt su Tavim ar i svecius gal pasikviesti pavalgyti kiausu su avokadais biggrin.gif
del tu vaistuku tai Tu nei kiek nepergyvenk ir nesuk galvos, ka kiti zmones pagalvos. Vokieciai, bent jau kiek man teko susidurti yra tikrai labai tolerantiski ir nesnipineja zmoniu, kad reikia viska slepti nepermatomose dezutese smile.gif gali ir kiaules galva idet i saldytuva, nemanau, kad jie ka nors sakytu. bet jei Tau paciai del sventos ramybes bus geriau, tai pasidek dezutej smile.gif
o su tais nervais tai man irgi ne pyragai, visokiu stresu atsiranda kasdien... ir norejau jusu klausti, kaip jus su tai kovojat... bet pagalvojau, kad pasakysit, mes paleolistos, todel musu jokie stresai nekabina .. na sveika mityba, viskas puiku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 28 spalio 2013 - 18:55
QUOTE(SOWELU @ 2013 10 28, 19:20)
0,97

Nemanau, kad nuo Paleo užaugo. Kaip tik manau, kad prieš tai buvo einama link to didėjimo smile.gif

o gliukozė- normal?
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 10 28, 18:52)
Na as Taves jau irgi labai laukiu smile.gif tikiuosi bus bent viena dienele, kada nebusi labai uzsiemus, nes as tai visai noreciau pasimatyt su Tavim ar i svecius gal pasikviesti pavalgyti kiausu su avokadais biggrin.gif

Kaip malonu girdeti wub.gif tai zinoma bus to laiko, savaitgaliais tikrai nesiruosiu labej sedeti. Man visada stresas kai reikia kazkur ilgesniam laikui isvaziuoti, pasiilgstu lietuviskos kalbos. Atskrendu lapkricio 7, o isskrendu gruodzio 3.
Bendradarbe gryzo is vokieciu, sake, kad valgyt nera ka biggrin.gif Shit! Bet issiklausinejau tos mergickos ar galesiu virtuvej gamintis ka noriu (kazkada ant vegetaru buvau uztaikius) sake no problem, galiu gamint ka noriu biggrin.gif Na tai gyvensiu ant mesos, sviesto, kiausu ir avokadu.
Atsakyti
Nidulia, koks pas jus tas kakavos sviestas? g.gif Ir kuris skanesnis? Tas baltas ar rudas, su kakavos milteliais?
Papildyta:
O kaip pvz. ryžių pienas? Labai blogai minimalus kiekis? Jis natūraliai saldus. Pirktiniame eko yra tik ~10% ryžių, daugiau vanduo. Būtų galima pasigaminti saldaus šokolado retoms ir išskirtinėms progoms. Realiai gautųsi itin minimalus kiekis tų ryžių (ar tai kas nuo jų likę piene). Tai gal ne taip ir blogai? g.gif
Atsakyti
Voresta, gliukozes nedariau.. kazkaip pamaniau, kad nereikia.
Atsakyti