Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 28, 10:30)
Taip pat anksčiau kažkas klausė apie skirtingų baltymų, -pieno ar mėsos- valgymą tuo pat metu- jokių problemų su tuo.

Man problemos schmoll.gif Pilvas pyksta, jei sumaišau pieno ir mėsos baltymą.
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 28, 17:11)
ir gal kas atsakys ar i pasteta dedat sviesta?

Jei trūksta skysčio, dedu lydytą. Šį kartą kepiau kepenėles su šviežiais lašiniais, tai susidarė pakankamai riebaliuko, tai sviesto nė nereikėjo smile.gif Tik ant viršaus užpyliau, kad neapdžiūtų
Atsakyti
Jei kas skaito lenkiskai, cia seima dalinasi kaip patys daug metu ir savo vaikus maitina optimal dieta http://www.optymalni...ne-siostry.html
Atsakyti
Gal žinot, kur Vilniuje galima suvalgyti gerą totorišką bifšteksą? Labai knieti paragauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 28, 16:19)
schmoll.gif sėlenos yra netinkamas dalykas , jose tie fitinai, lektinai, iš jų sunku ką naudingo išgauti, jos savo aštriom briaunom raižo žarnyną.

tau kam jos?

Norejau mesa isvoliot pries kepant.
QUOTE(cushy @ 2013 10 28, 16:27)
Man problemos  schmoll.gif  Pilvas pyksta, jei sumaišau pieno ir mėsos baltymą.
Papildyta:
Jei trūksta skysčio, dedu lydytą. Šį kartą kepiau kepenėles su šviežiais lašiniais, tai susidarė pakankamai riebaliuko, tai sviesto nė nereikėjo  smile.gif  Tik ant viršaus užpyliau, kad neapdžiūtų

o blem...kaip as apie lasinius nepagalvojau doh.gif Tai jei desiu ta ghee sviesta tai bus ok?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 10 28, 16:46)
Gal žinot, kur Vilniuje galima suvalgyti gerą totorišką bifšteksą? Labai knieti paragauti  smile.gif

no idea, bet aš irgi norėčiau sužinoti smile.gif Amsterdame valgiau jų ossenworst, kas iš esmės yra jautienos tartaras, tik sumaltas į faršą ir padaryta dešrytė (tik be kiaušinio kaip tas totoriškas bifšteksas) ir man labai patiko.. va, pasirodo, nesibaidau žalios mėsos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 10 28, 16:27)
Jei kas skaito lenkiskai, cia seima dalinasi kaip patys daug metu ir savo vaikus maitina optimal dieta http://www.optymalni...ne-siostry.html

nors lenkiškai ir nemoku, bet panaršiau , rašo vėžiu sirgusi ir po jos Kwasniewskio "Optimal diet"besilaikanti moteriškė (vertimas automatinis, bet prasmę pagaut eina
"
Centre Optimal Nutrition "Arcadia" Poznanėje Garbień gydytojas nustatė man valgyti proporcijas baltymų, riebalų ir angliavandenių. Iš pradžių per pirmąsias dvi savaites: baltymų: 70-80g, riebalų: 170g ar daugiau, angliavandenių: 40g. Po šio laikotarpio: Baltymai: 40-50g, riebalų: 170g, angliavandenių: 40

Pagrindiniai komponentai mano mityba yra kiaušinių tryniai - 4-5 gabaliukai per dieną, sviestas, taukai, grietinėlė 30%, mėsa - daugiausia kiaulienos, riebalų sultiniai, kopūstų, bulvės, burokėliai, laikas nuo laiko, žuvies, vištienos kepenų ir kiauliena. Vaisių daugiausia greipfrutų, braškės, avietės ..

Šiuo metu per dieną valgau apie 40g baltymų, virš 120g riebalų bei angliavandenių: per pirmuosius ketverius metus maždaug 40-50 g, dabar priėjo prie ok.70g. Dėl šios priežasties buvo ne kartą galvos, kad didesnis suvartojamų angliavandenių išspręsta.

Dažnas patikrinimai atliekami nuo ligos ligoninėje visada atneša naujieną - nėra ligos atnaujinimas, nėra metastazių ir prognozės yra perspektyvi. Deja, šios vėžio kasmet tipo dažnis vis didesnis. Paskutinę tolesnių apsilankymo klinikoje, aš sužinojau, kad esu vienintelis žmogus čia, su kuriais per pastaruosius penkerius metus nebuvo ligos pasikartojimo. "

Optimal diet nėra visai paleo, tačiau angliavandeniai ribojami.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 28, 17:00)

Visada padės Kokoso drožlės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 10 28, 16:46)
Gal žinot, kur Vilniuje galima suvalgyti gerą totorišką bifšteksą? Labai knieti paragauti  smile.gif

Kazkada senai senai valgiau Traidenyje. Superinis thumbup.gif
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 28, 17:22)
Visada padės Kokoso drožlės  thumbup.gif

o geras, tik kad to kokoso skonio man jau nuo aliejaus perdaug.

Ar pasigaminsiu ghee id 400 gr sviesto?
Atsakyti
Leila, aš tik vieną kartą dariau pašteta, bet dėjau virtą šoninę, tad sviesto neprireikė smile.gif Buvo labai skanu ir be jo wub.gif

Gavau kraujo tyrimo rezultatus. Vat ir bus man įsivaizduoti, kad esu sveika doh.gif
CHOL - 7,13
DTL - 2,66
MTL - 3,93
Kartosiu po poros mėnesių, žiūrėsiu ar sumažės tas cholesterolis.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 28, 10:00)

as kanapiu (hemp) seklose apvoliojau.

sveikos 4u.gif
Atsakyti
nu koks skanus tas kakavsviestis! wub.gif
aciu nidulia labai labai! zinokit kai atsibosta kokosas- tai sis puiki alternatyva! manau reikia man isigyt!
mmm, is pradziu pasirode kad kramtau plastelina! paskui kol jis ilgiau buna burnoj(ir ne kramtyt! o duot jam tirpt) tuo labiau atsiskleidzia jo skonis, sokolado skonis! ir beveik atrodo kad valgai sokolada ir tuoj tuoj pajausi sokolado skoni bet.. ne, apgaule tokia:) o kvepia - smilkalais man!
as pirma akrta toki daikta valgiau(visos drauges valge vaiksytej, sako bjaurybe) zodziu manes nieks nesuprato biggrin.gif pasakiau mamai kad ragavau- sako su kuo? sakau em...su nieko viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 10 28, 18:01)
as kanapiu (hemp) seklose apvoliojau.

sveikos 4u.gif

Kaip skonis?Kur ju gaut?
Atsakyti