Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Apklausa: Kiek laiko gyvenate Paleo ritmu? (83 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 28, 11:36)
As tau jau seniai sakiau, kad del nervu, bet sakei, kad ner streso g.gif Pirk koky nervoheel ir kokia joga praktikuok ar hoby atpalaiduojanty susirask g.gif

Šiame preparate yra laktozės verysad.gif
Namiskiams tai nuo visokiu perslimu viska Heel perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 spalio 2013 - 10:58
Tie pauksciai tai perlines vistos, dar pentadrom vadinamos.
Tai nenuodingos biggrin.gif Valgem kazkada kiausinius, bet kuom naudingos, tai nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 10 28, 12:08)
Tie pauksciai tai perlines vistos, dar pentadrom vadinamos.
Tai nenuodingos  biggrin.gif Valgem kazkada kiausinius, bet kuom naudingos, tai nezinau  ax.gif

Aišku, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Nidulia, lengva pasakyti, kai is patirties zinai, kol draskai, tol negyja. Be to kur dulkes, odos riebalas, ar tavo panages idealiai svarios pries draskant, rankos plautos visada, kai liecia jau pazeista galvos oda?Dezinfekuoji po to?Apie tai pamastyk, gal lengviau pasidarys, jau ilgai draskais juk 4u.gif
Atsakyti
Nidulia,mano giminaite sau ir vaikams vietoj kondiskes tepa kokoso alieju. Pabandyk gal tau tiks g.gif
Klausimelis: jus i pasteta dedat sviesta? Daug?
Atsakyti
ex:( meginsiu nedraskyti
Tasa, as islekiu, bet I tase isimetu kakavasvisescio, jei ka, skambink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 10 28, 10:53)
Man jie iš vis kažkas kuo nesuprantu ką veikti - nei mėsa nei kiaušinis nei taukai nei aliejus biggrin.gif

darzove! i salotas:)
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 11:24)
ex:( meginsiu nedraskyti
Tasa, as islekiu, bet I tase isimetu kakavasvisescio, jei ka, skambink smile.gif

lauku isijungiau SM! busiu su sveisia galva ir sviesiu paltuku.
aj , nu is nuotraukos pazisnsi smile.gif
Atsakyti
Voresta ar pazysti zmoniu, kurie ilgiau nei tu laikytusi be angliavandeniu mitybos?
Atsakyti
mano mityba nėra be angliavandenių, kasdien valgau nekrakmolingas daržoves- jei skaičiuot angliavandenius, tai dažniau jų būna ~30 gr/parai, nei ~50 gr. Išskyrus sezono metu, kai suvalgau kokių uogų ar obuolį ( tikrai ne kasdien).
Ne, daug tokių nepažįstu, tačiau žinau tokių, kurie pradėjo anksčiau nei aš.
Mano stažas sausio mėn bus du metai.
Atsakyti
Priminkite, kuriame tinklapyje yra visi produktai su aprašymais kiek kas kokių medžiagų, anglių, baltymų ir t.t. turi?

Nidulia, man Sulsena gerau niežulį nuimdavo, nebūtinai pleiskanoms jis. Tik aišku susigydydavo oda ne per vieną plovimą.
Deja, jokios priemonės stebuklingo poveikio nepadarys, jei bėda kyla iš vidaus unsure.gif
Ir dar, jūs tiesiog vaistinėje paprašykite šampūnų mėginukų būtent probleminei galvos odai. Nemažai gamintojų turi mėginukų ir didžiosios vaistinės jų tikrai turi.
Aš savo vaikui, kuris begalo alergiškas ir oda su sunkios formos dermatitu, naudoju emolium šampūną. Jam niežėjimą kažkiek nuima. Jei norite, galiu atsiųsti pasimėginimui, nereikės vėl pirkti ir po to kišti į spintą, jei netiks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 19 lapkričio 2013 - 21:42
ar galima vartot selenas? ir gal kas atsakys ar i pasteta dedat sviesta?
Atsakyti
schmoll.gif sėlenos yra netinkamas dalykas , jose tie fitinai, lektinai, iš jų sunku ką naudingo išgauti, jos savo aštriom briaunom raižo žarnyną.
Unimed rašo
Pagal mineralų balansą atrodo, kad sėlenos yra visai neblogas produktas, tačiau ne mums, o …paukščiams. Jų vienintelių virškinimo sistema sugeba šiuos elementus tinkamai įsisavinti. Žmogui vartojant sėlenas, bus atvirkštinis variantas – brinkdamos sėlenos dar su savimi išsineš iš organizmo tai, kas bus suvirškinta suvalgius kartu su jomis. Nedidelį kiekį sėlenų sugeba perdirbti storosios žarnos mikroflora. Bet tik nedidelį. Sėlenos daugiau maistas joms, bet ne mums. Atvirkščiai, mūsų jautriam žarnynui jos dėl savo grubumo yra nepageidaujamos. Populiarios literatūros patarimu dažnai naudojantys šią žarnyno „šluotą“ artina žarnyno problemas, o vėliau ir onkologinį susirgimą. Tą patį galima pasakyti ir apie visus grūdinius. Jų turimų mineralinių medžiagų įsisavinimas, lyginant su mineralais iš gyvūninės kilmės produktų, yra daug sudėtingesnis, reikalaujantis daugiau organizmo energijos sąnaudų, o svarbiausia – daug paties organizmo mineralinių resursų. Valgant grūdinius gaunasi kaip tame posakyje „Viena ranka duoda, kita atima“.
tau kam jos?
Atsakyti